Google Chrome teme i Mozilla teme

poruka: 8
|
čitano: 6.649
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dok na mozilli teme rade,na google chromu ne već ga totalno unište(barem meni tako).Danas sam si skinuo temu za google chrome i sve mi se uništilo...Pa sam odustao i uninstalirao chrome i ponovno skinuo mozillu.S nje sam skinuo 5 tema:"Acid Burn,ifox,myfirefox,oldfactoryblack,pitchdark"-sve rade a niti jedna ne uništi mozillu.Jel kod google chroma problem u softveru ili u mom kompjuteru?

Hakiranje je umjetnost a ne zločinDa se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Google Chrome teme i Mozilla teme
ja sam stavio na mozilli teme i unistilo mi mozzillu i sve internet preglednike......vratio na default postavke i radilo sve kak treba....cudno xD =)))
16 godina
neaktivan

Očeš probat na gc-u pa mi reći jel tako i tebi?

Hakiranje je umjetnost a ne zločinDa se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

Za razliku od Firefoxa, chrome nema podršku za teme.

To što si ti skidao je vjerovatno bila aplikacija namjenjena baš tome da

"uništi" chrome...

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma ne uništi ga samo postane crveno i nema par ikona kao za new tab i tako nešto-upiši na google:google chrome themes

12 godina

E ljudi,imam problem sa Mozillom.Ugl,samo na bugu mi se to desava.Znaci odem na forum od Bug-a i svako toliko,po slovima mi se pojavljuje zelen text i kada na njega kliknem,izbaci me na neku stranicu.E sada mene zanima da li je to kakav virus ili su neke reklame po bugu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Google Chrome teme i Mozilla teme
Endymon kaže...

E ljudi,imam problem sa Mozillom.Ugl,samo na bugu mi se to desava.Znaci odem na forum od Bug-a i svako toliko,po slovima mi se pojavljuje zelen text i kada na njega kliknem,izbaci me na neku stranicu.E sada mene zanima da li je to kakav virus ili su neke reklame po bugu?

Reklame.

http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc-vezi/linkovi-forumu/206755.aspx

14 godina
neaktivan

Kao što je kolega rekao, to su reklame na forumu. Da je stvarno virus u pitanju, takvi linkovi bi ti se pokazivali na svim stranicama.

Ovaj tip oglašavanja se već duže pojavljuje na forumu

Pozdrav.

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice