Dok na mozilli teme rade,na google chromu ne već ga totalno unište(barem meni tako).Danas sam si skinuo temu za google chrome i sve mi se uništilo...Pa sam odustao i uninstalirao chrome i ponovno skinuo mozillu.S nje sam skinuo 5 tema:"Acid Burn,ifox,myfirefox,oldfactoryblack,pitchdark"-sve rade a niti jedna ne uništi mozillu.Jel kod google chroma problem u softveru ili u mom kompjuteru?
Google Chrome teme i Mozilla teme
- poruka: 8
- |
- čitano: 6.649
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Očeš probat na gc-u pa mi reći jel tako i tebi?
Za razliku od Firefoxa, chrome nema podršku za teme.
To što si ti skidao je vjerovatno bila aplikacija namjenjena baš tome da
"uništi" chrome...
ma ne uništi ga samo postane crveno i nema par ikona kao za new tab i tako nešto-upiši na google:google chrome themes
E ljudi,imam problem sa Mozillom.Ugl,samo na bugu mi se to desava.Znaci odem na forum od Bug-a i svako toliko,po slovima mi se pojavljuje zelen text i kada na njega kliknem,izbaci me na neku stranicu.E sada mene zanima da li je to kakav virus ili su neke reklame po bugu?
E ljudi,imam problem sa Mozillom.Ugl,samo na bugu mi se to desava.Znaci odem na forum od Bug-a i svako toliko,po slovima mi se pojavljuje zelen text i kada na njega kliknem,izbaci me na neku stranicu.E sada mene zanima da li je to kakav virus ili su neke reklame po bugu?
Reklame.
http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc-vezi/linkovi-forumu/206755.aspx
Kao što je kolega rekao, to su reklame na forumu. Da je stvarno virus u pitanju, takvi linkovi bi ti se pokazivali na svim stranicama.
Ovaj tip oglašavanja se već duže pojavljuje na forumu
Pozdrav.