pogledaj donji dio rutera i nađi di piše modem acess code i prepiši te brojeve... sad u browser kucaj 192.168.1.1 i otvori.. pod korisnicko ime upisi user, a pass: prepisi brojeve koji su pisali znaci na donjoj strani rutera pod modem acess code.. sad kad si usao u postavke rutera odi na home network i vidjet ces da ti pise wireless klikni na to... nakon toga gore desno bi ti trebalo pisati configure klikni na to.. nadi di pise Interface Enabled: i stavi kvacicu u prazno polje... dalje ces znat i sam si podesit...
WiFi Problem
- poruka: 38
- |
- čitano: 20.131
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
pozdrav,ovako nakon losih performansi sa windows 7 zbog manjka rama sam jucer na laptopu instalirao windows xp,sve radi osim sto ne mogu na internet preko wifi....malo sam googlao i slijedio tutorijale....kao network connectio,pa desni klik i i trebale bi se otvorit opcije kao SHOW AVAILBLE WIRELESS NETWORK ali mi tu opciju ne otvara...tako da zbilja neznam do cega je..ili gdje jos koju kvacicu eventualno nisam stavio..hvala na svakom savjetu
neki driver mozda treba instalirat?dajte pomozite..

http://www.toshiba-windows-drivers.com/2012/07/toshiba-satellite-u200-windows-xp.html

haha,posto sam dete-kreten upravo sam to i napravio....hvala ti...sad tek cjenim sedmicu kako treba..