Ima li tko link za Basic knjigu u pdf-u

poruka: 8
|
čitano: 3.070
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima.Naslov teme sve govori.Trebala bi  mi knjiga od Basica u pdf-u.Ako netko ima link,neka stavi u temu.Hvala unaprijed.......

Bug Forumer

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pogledaj na www.tutoriali.org

jež ovo ono

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam ti ja negdi knjigu o QBasicu, samo ju moram pronaći i mogo bi ti ju dati, ali je već malo problem kak da ti ju dam...

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Ima li tko link za Basic knjigu u pdf-u

haah,ma ne ...hvala vama...ja sam je mislio naći i isprintati........hvala vam jos jednom

Bug Forumer
16 godina
odjavljen

QBasic ili VisualBasic .net? Ako je riječ o prvom, imaš u praktički bilo kojem udžbeniku iz inf. sasvim dovoljno o njemu a na netu još više. Ako možeš, nabavi zbirku zadataka Informatika i računalstvo za srednje škole i gimnazije, S.Babić, V.Galešev, S. Grabusin (SysPrint) - ima dosta zadataka za qbasic i osnove qbasica.

A ako si se uhvatio VB.Net-a, prelazi na C# odmah. VB.Net više nema smisla uz C# - sintaksa je minimalno kompliciranija a C# je pravi OO jezik za desktop i web aplikacije (ASP.Net) + možeš radit na Linuxu (Mono).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nasao sam....ima li jos netko ikakav link???.........

Bug Forumer

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Tutovi za VB.net, ne da mi se c/p linkove. Samo ukucaj u google naziv stranice.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima netko?

Bug Forumer

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: