Svi problemi sa T-comom

poruka: 18
|
čitano: 9.237
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Svi problemi sa T-comom

Pozdrav!

Zanimaju me vaša iskustva i problemi sa uslugama koje nudi naš tako drag t-com, te da li su drugi davaoci takvih usluga kao B-net bolji ili ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Svi problemi sa T-comom

Visoke cijene i vrhunska kvaliteta (u usporedbi sa ostalim davateljima usluga u lijepoj našoj). Ja otkako imam DSL (skoro pa od onoga trena kad je usluga krenula sa 384/128) imao sam 2-3 puta pad interneta zbog generalnih poteškoća koje su obuhvatile velik broj korisnika, te sitne poteškoće sa MaxTv-om koje sam riješio krimpanjem novoga kabla.

S obzirom da sam ja na novoj te neopterećenoj centrali te nikada nisam bio na PCM-u nije ni čudo da nikada nisam imao poteškoće, ali što se same kvalitete usluge tiče ozbiljno ne mogu reći niti jednu lošu. Cijene su jedino još uvijek velike, a upload katastrofalan ali valjda će doći i to na svoje.

Herbalife
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 16:06 (nCh!).
17 godina
nCh! kaže...

Visoke cijene i vrhunska kvaliteta (u usporedbi sa ostalim davateljima usluga u lijepoj našoj). Ja otkako imam DSL (skoro pa od onoga trena kad je usluga krenula sa 384/128) imao sam 2-3 puta pad interneta zbog generalnih poteškoća koje su obuhvatile velik broj korisnika, te sitne poteškoće sa MaxTv-om koje sam riješio krimpanjem novoga kabla.

S obzirom da sam ja na novoj te neopterećenoj centrali te nikada nisam bio na PCM-u nije ni čudo da nikada nisam imao poteškoće, ali što se same kvalitete usluge tiče ozbiljno ne mogu reći niti jednu lošu. Cijene su jedino još uvijek velike, a upload katastrofalan ali valjda će doći i to na svoje.

To sa visokom cijenom i visokom kvalitetom na T-Šrot ti ne drzi vodu, ne da ne drzi nego curi na sve strane prava poplava.Nevinašce Ja sam od 4 mjeseca na Iskon (T-Šrot vlasnik normalno), i nemam nikakvih problema placam znatno manje love svaki mjesec 80kn tocno za gotovo isti paket. Znaci zakljucak je T-Šrot preskup preko svake mjere, ali kad dosta ljudi ne moze imat nista osim T-Šrot onda su osuđeni na oderavanje svaki mjesec po novcaniku. Ti srecom nisi imal problema na T-Šrot ko nit ja, vjerojatno tj sigurno jer je infrastruktura i centrala na koju si spojen ok pa onda nema problema. Kaj se događa kad su centrale i infrastruktura u banani i prastare to znaju i vrapci na graniNevinašceCool

14 godina
neaktivan

Da, kablovi i cijena su zapravo i najveći problem interneta u našoj dragoj zamlji, jer imamo zastarjelu mrežu telefonije podzemne i zračne kablove stare i do 30 godina koji su bili namjenjeni za telefoniranje, a ne za veće opterećenje kao što je ADSL, jer tada još nije ni postojao pa je pravo čudo da DSL radi tako kako radi, ali kvalitate usluga barem po sadržaju koji nude mogu proći.

15 godina
protjeran

prezadovoljan.godinama koristim adsl,telefon maxTV.nikad problema.čekam sad da uvedu optiku

17 godina
Svi problemi sa T-comom

Ja sam također jedan od onih koji nemaju izbora pored T-coma, ali hvala bogu taj jedini "izbor" mi radi fenomenalno :D

Herbalife
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Svi problemi sa T-comom

samo problemi sa t-comom cekam da istekne ugovr i da bjezim....

skupo naplacuju nesto sta ni ne koristis.. los upload loš ping...  internet zna puknuti... nikada nije stabilno 4mbit/s nego zna doci na 1 i tako

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

najbolja podrška i najbolja usluga te prvi u inovacijama, samo što ćeš to sve jako dobro platit!

17 godina
Lacko kaže...

samo problemi sa t-comom cekam da istekne ugovr i da bjezim....

skupo naplacuju nesto sta ni ne koristis.. los upload loš ping...  internet zna puknuti... nikada nije stabilno 4mbit/s nego zna doci na 1 i tako

Ne slažem se da je loš ping, meni je ping i svim igrama fenomenalan.

Herbalife
15 godina
protjeran
Svi problemi sa T-comom
maltene savršena veza, vrlo rijetko problemi i to nekad davno, 3-4 godine na t-comu i osim cijena nemam nikakvog prigovora. korisnička podrška za 5, uvedena optika plaćam 4 dobivam 5 mbps.
May justice be done though the heavens fall
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
karakteran kaže...
maltene savršena veza, vrlo rijetko problemi i to nekad davno, 3-4 godine na t-comu i osim cijena nemam nikakvog prigovora. korisnička podrška za 5, uvedena optika plaćam 4 dobivam 5 mbps.

Ja sam na početku imao srednje probleme, pogoto kad je došao maxtv, veza je bila malo šljampava pa je to slabije radilo, bio je mjenjan STB zbog kvara ali i to je rješeno.

Za sad sve u redu.Smijeh

17 godina
protjeran
Svi problemi sa T-comom

Bio na TComu cim sam mogao dobiti adsl, nakon par mjeseci dosla i optima pa presao kod njih, brze bolje pobjegao opet na tcom, jesu duplo skuplji ali zato kad rade onda rade, od mene samo rijeci hvale, nisam u mogucnosti nista drugo dobiti osim ta dva operatora pa nemogu reci za ostale.

Svi oni imaju svo je musice ali makar s Tcomom znam na cemu sam.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Svi problemi sa T-comom

Evo ovako. Imam MAXadsl i kad sam ga dobio brzina mi je bila 7mB/s,a svima ostalima je bila brzina 4mB/s sto je normalna brzina. Ta brzina spada i pod cijenu i uslugu koju MAX adls pruža. Ali iz neznam kojeg razloga meni je zadnjih godinu dana i vise brzina bila dupla. Ali ne cijelo vrijeme. DOk bi MAXTV bio upaljen imao bih normalnu brzinu od 4mB/s ali kad bih ga ugasio brzina bi skocila na 7mB/s.  

mogu vam pokazat sliku:

http://img543.imageshack.us/img543/5281/dwspeed.jpg

Eh sad u cem je problem,to naravno mi nije bio nikakav problem nadasve bio sam sretan zbg toga...

Ja sam dan nakon sto sam ovu sliku napravio korisio program "speedup my PC2010" i "ocistio" PC s tim programom i najednom idem provjerit brzinu vidim 4mB/s, gledam kako to.

I tako sljedecih dana ista stvar nema promjene niti nista do dan danas. Bio MAX TV upaljen ili ugasen brzina je normalna kakva i treba bih 4mB/s.

Cak bolje radi za 0,2 kad je MAXTV upaljen. Zasto se to dogodilo i mogu li ikako vratit kako je bilo.

Je li moguce da je to od tog programa da se zbog njega to dogodilo ili su jednostavno u T-com-u to napravili (u što sumnjam jer sam prije instalacije tog programa imao "normalnu" brzinu ko inace i poslije provodjenja tog programa doslo je do promjene.

Molim vas koji bi mogli znat kako da vratim na staro ili poništim radnje koje je onaj program napravio ili sto se tu dogadjalo da napisu svoje misljenje. Hvala svima

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Svi problemi sa T-comom

očito da su vidjeli da imaš veču pa su je limitirali

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nCh! kaže...

moš ši mislit kak im je usluga vrhunska.Frend je na T-comu jer nije mogao dobiti uslugu od nijednog drugog provajdera jer ga T-scum nije htio pustiti pa je prvo nakon potpisanog ugovora čekao 8 mjeseci da ga uključe bez obzira kaj su se u ugovoru obavezali na rok od mjesec dana.A na silne upite zašto toliko čeka niko mu mije znao dati suvisli odgovor e kad je napokon dobio internet nakon mjesec dana riknuo mu modem i naravno zove službu za korisnike i opet mu neznaju reči di je problem tek drugi dan kad je pop..... rekao da će odustati od usluge pojavio se odjedaput tehničar na vratima

i donio novi modem i gle čuda sve proradilo odmah.Ima toga još ali da ne duljim mislim da uz nihove cijene,brzine i ponašanje prema korisnicima samo d...li ostaju na T-comu.Ja nebi više kod njih ni da bi daju zabadave iz principa jer sam bio 2 godine i nikad više. Isto je i sa mobilnom mrežom ali uz ovakvo bahato ponašanje prema korisnicima mislim da neće nikud stići.  

17 godina
Svi problemi sa T-comom

ovakvih tema je masu i nisu objektivne.

evo ja sada napisem sto je kod mene i sto to mijenja u odnosu na post povise...nista, iza mene ce opet neki nesto slicno nakacit.

adsl od veljace 2005.

savrsena stabilna usluga.

imam mogusnost odabrati 3 druga davatelja usluge za neku sicu manje...

necu!

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

ovakvih tema je masu i nisu objektivne.

evo ja sada napisem sto je kod mene i sto to mijenja u odnosu na post povise...nista, iza mene ce opet neki nesto slicno nakacit.

adsl od veljace 2005.

savrsena stabilna usluga.

imam mogusnost odabrati 3 druga davatelja usluge za neku sicu manje...

necu!

ok super kaj si zadovoljan ja nisam bio.Zamjerilo mi se kod njih što su mi za 2MB prekoračenja paketa odmah naplačivali cijeli novim paket,mislim da je to bezobrazluk, sada sam na Amisu brzina 8/768 za 168 kn pa zašto bi za sporiju uslugu davao barem 50 kn više,neču ako imam izbor a da ne pričam o

cijeni impulsa u telefoniji nedam više da rade bu..lu od mene.To je moje skromno mišljenje o T-com-u.Svako ima pravo izbora samo što T-com i tu koči prelazak na konkurenciju.A da nema konkurencije vidio mi tek onda njihove cijene i brzine.Vrati se malo u prošlost pa češ se sjetit.Da ne govorim da za silne milijune dobiti nisu u stanju uložiti u optiku nego im je moto izmuzi korisnika što više dok ne skuži da je dosta.Samo uzimaj a ništa ne vračaj za uzvrat.To je moje skromno mišljenje sa kojim se neko može složiti i nemora.Sreća da imamo izbor pa svako neka odluči šta mu je bolje.

16 godina
neaktivan
Svi problemi sa T-comom

Evo, iz mora problema s T-sra_em izdvojio bih ovu;

Za isti mjesec su mi 2 puta naplatili MaxTv HD uslugu. i tako 2 mjeseca zaredom. (na računu 2 stavke naplate HD usluge - jedna ispod druge)

Na školskom primjeru aljkavosti i nesposobnosti, trebalo im je još točno 2 mjeseca da riješe problem.

Naravno da sam platio račun umanjen za 1 X HD paket i otkazao istu!

A tek koliko sam imao natezanja radi brzine UPLOADA - KATASTROFA.

Kad bih uzeo brži (čitaj SKUPLJI paket brzine) brzina bi uredno skočila. A kada se vratim na jeftiniji - brzina uploada drastično pane ispod, ionako jadne deklarirane. (Toliko o tome da su parice nekvalitetne)

Možete zamisliti kako (ne)radi web kamera - UŽAS!

I tak... Mogao bih do sutra nabrajati...

Ali nažalost NEMAM DRUGIH MOGUČNOSTI, pa moram gubiti živce sa ovima lihvarima!

Jedine pohvale mogu uputiti dečku - tehničaru koji je došao do mene doma ispitati problem!

Uf, malo mi je sad lakše, hehehe {#}

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 15:51 (Zdravac).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice