Problem Skaype :(

poruka: 13
|
čitano: 3.856
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

POZ :D 

Imam problem sa instalacijom Skaypa, sa bilo koje stranice da ga skinem i instaliram ne radi,znaci ne moze se uopste pokrenut...i uvek mi izbaci ovu gresku :

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/p526x296/10151875_1505018016380276_8932131030592830783_n.jpg

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem Skaype :(

imaš li na xp-u instaliran service pack 3?

11 godina
neaktivan

Nemam :/ 

11 godina
neaktivan
Wolverine kaže...

imaš li na xp-u instaliran service pack 3?

Ne razumijem se puno oko neta i ove problematike,nemam taj pack

14 godina
neaktivan

Stvar je u tome što Skype više ne podržava Windows XP SP2 nego samo SP3.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Stvar je u tome što Skype više ne podržava Windows XP SP2 nego samo SP3.

Ok. hvala na infu :) 

17 godina
neaktivan

odeš na start meni i klikneš desnim gumbom miša na Computer (ili na ikonu My Computer ako ti je na desktopu) i odabereš Properties (obično je najdoljnja opcija u meniju) i pokazati će ti se podaci o tvojem kompjuteru, ako piše windows xp sp2 onda nemaš service pack 3 i to ti pravi problem kod instalacije skypea.

odavde skini service pack 3

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=24

kad stisneš na download odaberi "proceed with this download" pa klik na next, pa na slijedećem ekranu klik na "no thanks and continue", zatim odaberi "save" i spremi na neko mjesto di ćeš ga lako naći. kad se završi download, pozatvaraj sve programe koji su ti upaljeni i pokreni tu datoteku koju si downloadala i pusti da se instalira. trebat ćeš restartat pc nakon što instaliraš service pack i nakon toga ponovno pokušaj instalirati skype

Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Wolverine kaže...

odeš na start meni i klikneš desnim gumbom miša na Computer (ili na ikonu My Computer ako ti je na desktopu) i odabereš Properties (obično je najdoljnja opcija u meniju) i pokazati će ti se podaci o tvojem kompjuteru, ako piše windows xp sp2 onda nemaš service pack 3 i to ti pravi problem kod instalacije skypea.

kad stisneš na download odaberi "proceed with this download" pa klik na next, pa na slijedećem ekranu klik na "no thanks and continue", zatim odaberi "save" i spremi na neko mjesto di ćeš ga lako naći. kad se završi download, pozatvaraj sve programe koji su ti upaljeni i pokreni tu datoteku koju si downloadala i pusti da se instalira. trebat ćeš restartat pc nakon što instaliraš service pack i nakon toga ponovno pokušaj instalirati skype

Ipak imam SP2 pa sam pokrenula skidanje kao sto si mi objasnio :) javim se malo kasnije sa infom da li sam uspjela :) 

11 godina
neaktivan
Wolverine kaže...

Hvala od srca :))) sad radi 

17 godina
neaktivan

ajd, super

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

mozeli mi neko pomoci ? Imam problem sa Skaypom kada prihvatim video call ili samo call automatski mi zaledi cijeli racunar samo restart pomaze nijedna druga tipka ne funkcionira . 

unaprijed hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
leca kaže...

mozeli mi neko pomoci ? Imam problem sa Skaypom kada prihvatim video call ili samo call automatski mi zaledi cijeli racunar samo restart pomaze nijedna druga tipka ne funkcionira . 

unaprijed hvala

Može malo više informacija? Koji windows, problem sa driverima kamere/mica, kakav komp...

10 godina
neaktivan

windows 7 unlimitet A mislim da nije do camere jer radi na svakom drugom racunaru 

Nisam bas neki veliki strucnjak oko racunara pa bi mi pomoc stvarno trebala 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice