ej..evo ovak..živcira me kaj svaki put kad hoću provjerit mail, moram se spajat na net,pa na net hr gledat jel mi kaj stiglo..a u raznim filmovima sam vidla da komp fino stoji upaljen..i odjednom dođe obavjest "you've got mail"...pa jel to može i kod nas se sredit da tak dođe neka obavjest na komp dok dobijem mail...?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš hrpu programa,proguglaj malo!
Ja koristim yahoo widgets i tamo ima Gmail aplikacija.
evo, nešto sam pronašao. Odmah ću reći da nijedan program nisam probao, pa ti ne mogu reći vlastito mišljenje o njemu
ako neće biti dobri, javi, pa ćemo probati još nešto iskopati
ako će za sve biti odgovor:"Progooglaj!", onda je bolje da na glavnoj strani foruma umjesto linkova za podforume bude link za google
tnx..ova kobra je trial na 30 dana...ima nekaj kaj nije trial? :)
ako koristis mozilu, imas addon koji se zove WEBMAIL NOTIFIER tam narihtas postavke i peglaj
ej..evo ovak..živcira me kaj svaki put kad hoću provjerit mail, moram se spajat na net,pa na net hr gledat jel mi kaj stiglo..a u raznim filmovima sam vidla da komp fino stoji upaljen..i odjednom dođe obavjest "you've got mail"...pa jel to može i kod nas se sredit da tak dođe neka obavjest na komp dok dobijem mail...?
Ne vjeruj svemu sto vidis u filmovima...
Postoje takvi programi,ali nikad nisu tako cool kao u filmovima
Probaj sa POP Pepperom.
može link..? :)
Za Firefox koristim WebMail notifier. Addon koji stoji u donjem desnom kutu i obavještava o pristiglim mailovima. Podržava Gmail, Yahoo, Hotmail i druge. Također možeš dodat da te obavještava zvukom (odabereš melodiju).
Imaš program IncrediMail, ja ga koristim i fantastičan je. Možeš si stavit likove koje hoćeš i nariktat vremenski interval kroz koliko minuta sam provjerava poštu. Čim zaprimiš poštu na desktop ti izađe lik koji si zadao i stoji dokle god ne klikneš jednom na njega ili dva put da ti automatski otvori Inbox.
pop peeper!
www.poppeeper.com
preporuka! sviđa mi se! jako!
EDIT: ispričavam se, nisam pročitao da je već preporučen!
ma sve je to super ljudovi,al brijem da za sve to treba imat stalno..il većinu vremena upaljen internet..tj flat il tak nekaj..a ja to..šmrc...nemam..pa mi baš puno to ni ne pomaže umojim ograničenim megabajtićima........ :( nije bitno..tnx anyway for alll your help!
pa ako nisi spojen na net kako da ti program provjerava postu :)
To ti vjerojatno po provjeravanju ne potroši više od 1-2 kB...
pa ako nisi spojen na net kako da ti program provjerava postu :)
Ispravka: pa ako nisi spojena na net kako da ti program provjerava postu :)
OT:
@DamageHigh -
Trosi barem 20kb ili vise po provjeri....
---provjerio sam...
A silnog prometa.
Imaš program IncrediMail, ja ga koristim i fantastičan je. Možeš si stavit likove koje hoćeš i nariktat vremenski interval kroz koliko minuta sam provjerava poštu. Čim zaprimiš poštu na desktop ti izađe lik koji si zadao i stoji dokle god ne klikneš jednom na njega ili dva put da ti automatski otvori Inbox.
Slažem se s tobom da je program odličan. Vrlo lako se integrira i automatski preuzme sve potrebne podatke. Možeš s njime povezati i više mail adresa ( gmail, ymail i druge ). Koristio sam ga neko vrijeme. No nakon što sam vidio reakcije ljudi na WOT - u, pokolebao sam se i deinstalirao ovaj mail notifer. Deinstalacija je bila bez problema jedino što je ostalo u sustavu još puno toga koje sam morao ručno počistiti iz registra, document and settings i drugih mjesta. Možda sam pretjerano oprezan, a možda i ne, tko zna? Sada " mirnije spavam".
Ja kada sam tražio nisam našao..
Tako da najverojatnije, još ne..