Gdije mogu naći upute ili već gotove kodove za vlastiti forum koji bi stavio na svoju web stranicu?
Kako napraviti forum
- poruka: 8
- |
- čitano: 3.263
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pod već vlastiti misliš nešto šta ćeš ti programirati ili nešto što već postoji a ti samo prilagođavaš sebi. Pretpostavljam ovo drugo.
Upiši u google phpBB ili SMF, sve ćeš naći.
To su najjednostavniji forumi za početnike.
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Pod već vlastiti misliš nešto šta ćeš ti programirati ili nešto što već postoji a ti samo prilagođavaš sebi. Pretpostavljam ovo drugo.
Upiši u google phpBB ili SMF, sve ćeš naći.
To su najjednostavniji forumi za početnike.
Već dugo planiram napraviti forum,ali nisam znao od kud pocet, probat ću s ovim pa ću vidjet hoću li uspjet što...
modujesh ga prema tvojoj potrrebi naravno ako znash php........
Nikako ne mogu instalirat myBB, stalno mi piše:
There seems to be one or more errors with the database configuration information that you supplied:
- Could not connect to the database server at 'localhost' with the supplied username and password. Are you sure the hostname and user details are correct?
- Could not select the database 'xxxx'. Are you sure it exists and the specified username and password have access to it?
Once the above are corrected, continue with the installation.
Što treba upisat pod:
Bas i ja trazim kako da napravim forum a posto nisam nesto vican php, sql i ostalim tehnologijama na kraju sam se odlucio na uputstvo sa magazina pocetnik:
http://www.pocetnik.com/kako-napraviti-internet-forum
Sve je proslo glat i za koji dan cu vam postaviti link do svog licnog foruma :) pa cemo da :pivo