Kako napraviti forum

poruka: 8
|
čitano: 3.263
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kako napraviti forum
pitanje

Gdije mogu naći upute ili već gotove kodove za vlastiti forum koji bi stavio na svoju web stranicu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako napraviti forum
prihvaćeno rješenje

Pod već vlastiti misliš nešto šta ćeš ti programirati ili nešto što već postoji a ti samo prilagođavaš sebi. Pretpostavljam ovo drugo.

Upiši u google phpBB ili SMF, sve ćeš naći.

To su najjednostavniji forumi za početnike.

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako napraviti forum
autorov komentar
Danny_HR kaže...

Pod već vlastiti misliš nešto šta ćeš ti programirati ili nešto što već postoji a ti samo prilagođavaš sebi. Pretpostavljam ovo drugo.

Upiši u google phpBB ili SMF, sve ćeš naći.

To su najjednostavniji forumi za početnike.

Već sam bio probao SMF koji mi se nije uspio instalirat i phpBB koji mi se ne sviđa. Ono što me zanima je to da ja sam napravim forum - dakle trebaju mi stranice na kojima imaju upute za izradu foruma.
17 godina
pc-haker kaže...
 Već sam bio probao SMF koji mi se nije uspio instalirat i phpBB koji mi se ne sviđa. Ono što me zanima je to da ja sam napravim forum - dakle trebaju mi stranice na kojima imaju upute za izradu foruma.

Sretno! ;)

BUG napravi vlastiti forum i sad bi svi :) @pc-hacker - mislim da će vBulletin ove godine biti dostupan pod GPL licencom, pa probaj sa njim ako ti se već ne sviđa SMF i phpBB.

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Već dugo planiram napraviti forum,ali nisam znao od kud pocet, probat ću s ovim pa ću vidjet hoću li uspjet što...Cool

17 godina
najbolje ti uzeti neki free forum i onda ga prilagodjavat po potrebi....
modujesh ga prema tvojoj potrrebi naravno ako znash php........
17 godina
neaktivan
Database Configuration
autorov komentar

Nikako ne mogu instalirat myBB, stalno mi piše:

Error

There seems to be one or more errors with the database configuration information that you supplied:

• Could not connect to the database server at 'localhost' with the supplied username and password. Are you sure the hostname and user details are correct?
  • Could not select the database 'xxxx'. Are you sure it exists and the specified username and password have access to it?

Once the above are corrected, continue with the installation.

Što treba upisat pod:

Database Name:

Database Host:
16 godina
neaktivan
Kako napraviti forum

Bas i ja trazim kako da napravim forum a posto nisam nesto vican php, sql i ostalim tehnologijama na kraju sam se odlucio na uputstvo sa magazina pocetnik:
http://www.pocetnik.com/kako-napraviti-internet-forum

Sve je proslo glat i za koji dan cu vam postaviti link do svog licnog foruma :) pa cemo da :pivo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice