HTC Explorer uz MAXadsl za 99kn

poruka: 3
|
čitano: 4.923
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Lijep pozdrav

1.9 istiće mi ugovorna obveza za adsl paket 15Gb,sad bi uzo flat na 2 godine pa me zanimaju informacije onaj tko zna vezane za ovu ponudu mobitela za 99 kn uz ugovor na 2 godine, kak to funkcionira, dal ima neka dodatna preplata, koja je tu tarifa, s kojom karticom može, itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: HTC Explorer uz MAXadsl za 99kn
BlackPanther kaže...

Lijep pozdrav

1.9 istiće mi ugovorna obveza za adsl paket 15Gb,sad bi uzo flat na 2 godine pa me zanimaju informacije onaj tko zna vezane za ovu ponudu mobitela za 99 kn uz ugovor na 2 godine, kak to funkcionira, dal ima neka dodatna preplata, koja je tu tarifa, s kojom karticom može, itd.

jednostavno nazoves ih i kazes da zelis produzit adsl i kazes da bi mobitel za 99 kn i oni ti ispune ugovor i za par dana dobijes mobitel...ugovor mozes produzit i prije neg sta ti istekne..nema nikakvih dodatnih govana samo adsl znaci produzis :D i tih 99 kn ti sljedeći mjesec sjeda na račun od telefona ili interneta nisam siguran :D

d4rkd3atH
14 godina
neaktivan

Explorer-e su podijelili, sada je u ponudi Samsung galaxy mini 2, ali on tek od strane samsung-a u ht dolazi 4.-5. 9.

Ja sam također produžio ugovor prije deset dana, pa mi je rekao čovjek što radi da će mi stići za par dana.

Jučer sam pričao sa frendom koji radi u t-com-u pa mi je rekao da nema samsung do 4.-5. 9.

I da, nema nikakve fore, platiš 100kn u idućem računu, mobitel dobiješ otključan na sve mreže.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice