Facebook SMS Notifikacije

poruka: 8
|
čitano: 11.976
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Kaže: Facebook SMS Notifikacije su nekakve notifikacije koje bi vam trebale stizat SMS-om. Navodno, u kojoj god je državi dostupno: potpuno je besplatno.

Već pogađate (ironično) Hrvatska nije među njima. Ali, pogledajte koje "zabitije" zemlje od nje jesu: Afganistan (hahahhaha), Alžir, El Salvador, Fidži, Bahrein, Guayana, Honduras, Kuvajt, Nikaragva, Pakistan, Sudan, Šri Lanka itd. da ne nabrajam. Naši susjedi Srbi i Crnogorci, naravno, su već to uveli (što je pametno). Mislim, korisno je nekom kome je to važno itd. Samo please bez komentara tipa "Nađi si život." Tipičan primjer gdje smo mi glupi i koliko smo nepoznati. Ali zašto?

1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Facebook SMS Notifikacije
vip.shark kaže...

Kaže: Facebook SMS Notifikacije su nekakve notifikacije koje bi vam trebale stizat SMS-om. Navodno, u kojoj god je državi dostupno: potpuno je besplatno.

Već pogađate (ironično) Hrvatska nije među njima. Ali, pogledajte koje "zabitije" zemlje od nje jesu: Afganistan (hahahhaha), Alžir, El Salvador, Fidži, Bahrein, Guayana, Honduras, Kuvajt, Nikaragva, Pakistan, Sudan, Šri Lanka itd. da ne nabrajam. Naši susjedi Srbi i Crnogorci, naravno, su već to uveli (što je pametno). Mislim, korisno je nekom kome je to važno itd. Samo please bez komentara tipa "Nađi si život." Tipičan primjer gdje smo mi glupi i koliko smo nepoznati. Ali zašto?

Nađi si život i skini se sa fejsa .

Kaj bi sad da ti i na mob dolaze notifikacije kada te se na mobitel niko ne sjeti osim baterije , sad jos i fejs -.-

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
16 godina

Po meni se to čini kao dobra stvar. Zašto recimo da imam cijelo vrijeme na mobitelu upaljen internet, trošim promet i bateriju da bi dobivao informacije, kada evo informacija može doći putem sms-a. I lijepo kada mi dođe poruka ili nešto što me zanima, lako se spojim na net pa odgovorim na poruku i sl.

@Bimbo: ne kužim o čem pričaš?? Pa koliko znam većina ljudi koji imaju što smartphone što dummy phone su u zadnje vrijeme počeli koristiti internet na njima samo zbog face-a jer naveliko radi uštedu u nekim segmentima i u nekim stavirama ubrzava i pojednostavljuje komunikaciju, i svi oni dobivaju notifikacije na mobu, samo što moraju biti povezani na internet, a vjerojatno nisu stalno(radi uštede baterije/prometa) pa bi sms tako pokrio tu manu jer bi potpuno besplatno dobivao informacije.

Ja ću samo reći ovo: u pretplati imam uključeno 70 poruka, i u 7 mjeseci ja još nijednom nisam potrošio sve, jer većinu poruka vrtim preko face-a/msn-a/gtalka koji trošu zanemarivo malo prometa na paketu od 512MB-a...

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 0:20 (Stoja).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije to tako ni losa ideja ako je besplatno, i naravno korisnik da odlucuje dali zeli primati sms ili ne.. {#}

2 0 hvala 0
16 godina

Pa mislim da će uvijek biti opcija, i za onu gps lokaciju su isto stavili opciju, za koju za sada znam da nitko od mojih poznanika ne koristi...ali ona je tu, pa kada nekoga pukne samo nek upali i počne koristiti...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Facebook SMS Notifikacije
Stoja kaže...

Po meni se to čini kao dobra stvar. Zašto recimo da imam cijelo vrijeme na mobitelu upaljen internet, trošim promet i bateriju da bi dobivao informacije, kada evo informacija može doći putem sms-a. I lijepo kada mi dođe poruka ili nešto što me zanima, lako se spojim na net pa odgovorim na poruku i sl.

@Bimbo: ne kužim o čem pričaš?? Pa koliko znam većina ljudi koji imaju što smartphone što dummy phone su u zadnje vrijeme počeli koristiti internet na njima samo zbog face-a jer naveliko radi uštedu u nekim segmentima i u nekim stavirama ubrzava i pojednostavljuje komunikaciju, i svi oni dobivaju notifikacije na mobu, samo što moraju biti povezani na internet, a vjerojatno nisu stalno(radi uštede baterije/prometa) pa bi sms tako pokrio tu manu jer bi potpuno besplatno dobivao informacije.

Ja ću samo reći ovo: u pretplati imam uključeno 70 poruka, i u 7 mjeseci ja još nijednom nisam potrošio sve, jer većinu poruka vrtim preko face-a/msn-a/gtalka koji trošu zanemarivo malo prometa na paketu od 512MB-a...

Potpuno se slažemo. Al Bimbo ne kuži da to smanjuje troškove (SMS-i su besplatni!)

i odgovor ovom drugom korisniku koji je pitao odabire li korisnik to. naravno da DA.

uđite na fejs i gore lijevo imate onu ikonicu zemaljske kugle i broj notifikacija. zatim kliknite na PREGLEDAJ SVE OBAVIJESTI

onda na pocetku imate opciju Pretplati se: i ima vise mogucnosti a vi kliknite na "preko SMS poruke". nažalost da, na listi nije Hrvatska

14 godina
neaktivan

Evo, napokon stiglo u HR!

Ali samo za VIPNet. :(

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Da li moze ovo da se ukljuci za BiH na mte:l mrezu?Ja sam tamo probavo ali nema BiH ima srbija a nemogu srbijansku karticu koristit jer sam kupio novi tel.od mte:l i nije dekodiran.U onim opcijama pise ako nemate gore naevednog operatera dodajte ovde i ja tu nadjem BiH i ukucam stigne mi sifra i ukucam sifru sacuvam pa refresh,onda pise ispod pojavi se opcija activated text message odem tu i opet mi trazi da unesem broj ja unesem a ono mi pise da vec koristim taj broj a nije aktivirano da mi stizu?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice