Planiram uzet ADSL internet, u Osijeku, nažalost na mojoj lokaciji Bnet nije dostupan, on mi je bio primarni izbor, te zbog toga što sam podstanar pa bih trebao uzet internet na "svoje ime", jedini izbor su mi T-com, Iskon i H1!?
T-com odmah ispada iz izbor jer su jednostavno preskupi, ako neko ipak smatra da T-com ipak ima prednost nad ostalim navedenim, neka obrazloži pa ću razmislit!?
E sad, ovakvo je stanje:
H1:
od 1,5 Mbps/128 kbps do 3 Mbps/256 kbps - 100 kn (u paketu je i telefon al to me ne zanima, telefon će bit zaključan na pozive)
od 4 Mbps/256 kbps do 8 Mbps/512 kbps - 160 kn (za telefon ista stvar ko gore u zagradi)
Iskon:
od 2,5 Mbps/512 kbps do 5 Mbps/512 kbps - 135 kn
od 5 Mbps/512 kbps do 10 Mbps/512 kbps - 185 kn
Ovako, prvo me zanima dali su to konačne cijene, nema još nekih naplata za modem, itd, itd, njuško sam na njihovim stranicama ali nisam ništa uspio nać, dalje me zanima dali bi imao još neke dodatne troškove, jer sam prije imao telefon tu ali je isključen, računi su plaćeni i nema zaostataka s te strane, samo je bio T-com telefon ali je isključen jer nije bio potreban, tako da me i to zanima, i to je više manje to, pa eto ako ima neko bilio kakvih prijedloga i informacija neka slobodno napiše, te imam još jedno pitanje, dali je razlika između 4 mbps i 8 mbps osjetna, dosta koristim net i kod kuće imam vezu od T-com-a brzine 4 mbps, sve je OK i radi sve OK, samo ipak imam dojam da je povećanje brzine isplativo, odnosno da ne bi džabe plaćo više ako mi je 4 mbps dovoljno, pa eto molim i oko toga neke savjete, i na kraju, hvala svima unaprijed!?