Ovako trebam preporuku tv usb kartice koja se spaja na laptop putem usb-a kako bih na moru mogao gledati televiziju i da bude što jeftinija i da ima antenu koja dolazi u paketu te posjeduje i dvb-tuner
Unaprijed hvala!!!
Ovako trebam preporuku tv usb kartice koja se spaja na laptop putem usb-a kako bih na moru mogao gledati televiziju i da bude što jeftinija i da ima antenu koja dolazi u paketu te posjeduje i dvb-tuner
Unaprijed hvala!!!
Jel će mi to hvatat telku 100% jel nisam siguran da su u Tribunju prešli na digitalni signal!?
EDIT: jel to prima i analogno i digitalno?
To je digitalni prijemnik. U šibenskoj županiji analogni signal ugašen je 30. ožujka.
Ovisno o blizini odašiljača i kvaliteti signala, trebat će ti eventualno dodatna antena.
zanima me ista stvar, ali ovaj prijamnik nije vise u prodaji, pa ako bi imali koji savjet :) i kakvu kvalitetu mogu očekivati?
Ja osobno imam loše iskustvo sa tom vrstom periferije. Mislim da sa onim malim antenama što dolaze u paketu možeš biti sretan ako uhvatiš bilo koji program. Ja na svojoj lokaciji nisam ništa uspio uhvatiti. Spajanjem sobne antene isto nisam postigao ništa posebno. Uspio sam prilikom skeniranja uhvatiti dva, tri programa, ali signal se konstantno gubio tako da sam odustao od ideje gledanja tv programa preko usb kartice. Vjerojatno bi se nešto popravilo spajanjem vanjske antene, ali koji je onda smisao? :)
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Imam Infiniti mini Usb stick i samo riječi hvale za taj mali uređaj http://www.antene.com/antene/index.php?option=com_content&view=article&id=221:usb-stick-dvb-t-prijemnici&catid=3:blic-vijest
Samo riječi pohvale
prijem tv kartice ovisi o signalu i anteni, ne o tv kartici... također predlažem korištenje minimum sobne antene, jer te male antenice loše hvataju signal
ja koristim ovo http://www.ebay.com/itm/Digital-USB-DVB-T-HDTV-TV-Tuner-Recorder-Receiver-9714-/180757050850?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a15f5b5e2 vec nekih godinu, dvije...radi bez greske, kvaliteta vrlo dobra...spojen je na vanjsku antenu i hvatam nekih 15-20 programa...