Ima tko isukustva s ovim tunerom,vidio sam da je najskuplji za kupit u linksu,i da se dobije antena,treba mi nešto kvalitetno za gledat tv programe preko pc-a
TerraTec H5 ?
- poruka: 16
- |
- čitano: 3.434
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vidim da su se zatrpali sa teratecom, nema vise leadteca ni aver medije.
jel bas mora bit hibrit sa analognim signalom?
ne vidim razlog onoj ludoj cijeni od 900kn.
ako ide na laptop ok,ali ako je za desktop obavezno koristim unutranju pci i gle koliko je jeftinija...dupo :)
ta mala antena na usb tuneru nece te usreciti ako si imalo "negdje sa strane" odasiljaca.
vidim da su se zatrpali sa teratecom, nema vise leadteca ni aver medije.
jel bas mora bit hibrit sa analognim signalom?
ne vidim razlog onoj ludoj cijeni od 900kn.
ako ide na laptop ok,ali ako je za desktop obavezno koristim unutranju pci i gle koliko je jeftinija...dupo :)
ta mala antena na usb tuneru nece te usreciti ako si imalo "negdje sa strane" odasiljaca.
pa pošto se ne kužim u tv tunere,idem po cijeni,što skuplje to bolje,a neda mi se vuć kabel od antene koja mi je u telki,pa mi je ovo zato bolje kupit
onda izbjegni i unutrasnju instalaciju pa ostani na vanjskoj usb.
a cuj,njihov cinergy je uvijek bio odlican proizvod, premda meni osobno nisu prolazile kroz ruke.
ovakav stikic imam za laptop od avermedia volare.
dovoljna ti je sa dvb signalom, jer onaj hibrid nema smisla kada je ugasen analogni signal.
antenice su klasika kod svih proizvodjaca i imas nekih metar ili metar ipo duzine.
pozeljno da je rastegnes sto blize nekom prozorskom otvoru.
evo pa pogledaj ovu, pitaj google sto kaze na review-ima.
onda izbjegni i unutrasnju instalaciju pa ostani na vanjskoj usb.
a cuj,njihov cinergy je uvijek bio odlican proizvod, premda meni osobno nisu prolazile kroz ruke.
ovakav stikic imam za laptop od avermedia volare.
dovoljna ti je sa dvb signalom, jer onaj hibrid nema smisla kada je ugasen analogni signal.
antenice su klasika kod svih proizvodjaca i imas nekih metar ili metar ipo duzine.
pozeljno da je rastegnes sto blize nekom prozorskom otvoru.
evo pa pogledaj ovu, pitaj google sto kaze na review-ima.
evo što kažu za taj: "Despite the additional functions first being available after upgrades and a very misleading product packaging, the Cinergy T Stick Dual RC (HD) bids good software and a good DVB-T performance at a street price of almost 40 euro. The DVB-T can be used without difficulty even on slower netbooks, in opposition to some other competing products, and provides for a broad application field."
znači solidan tuner.I ovaj tvoj koji imaš,hvataš li samo HRT programe ili i druge
biti ces zadovoljan svakako, jer kod ovog komada hardwera nikada nije bilo velikih odstupanja, velike slave ili velikih razocaranja.
obicni spartanski prijemnici,a razlike bi se vidjele eventualno u softweru sa malo boljim suceljem ili opcijama snimanja (snima ti inace svaka).
hvatat ces klasiku rtl,nova,htv 1-2, kapitalnetwork i mozda neku svoju lokanu tv, ja recimo tv-du.
kod mene par godina na laptopu je ova:
biti ces zadovoljan svakako, jer kod ovog komada hardwera nikada nije bilo velikih odstupanja, velike slave ili velikih razocaranja.
obicni spartanski prijemnici,a razlike bi se vidjele eventualno u softweru sa malo boljim suceljem ili opcijama snimanja (snima ti inace svaka).
hvatat ces klasiku rtl,nova,htv 1-2, kapitalnetwork i mozda neku svoju lokanu tv, ja recimo tv-du.
kod mene par godina na laptopu je ova:
a jel bih sa nekim skupljim mogao hvatat nešto više od nove tv,hrt,itd. ?
ne.
hvatas isto sto i bakica koja je kupila vivax prijemnik pored svog starog crt tv-a.
jedino ako si neko pogranicno podrucje, pa hvatas slovence ,talijane (kao ja) i sl.
tome pridonosi antena,uredjaj samo posebi,ne.
aha kužim,pa čemu je onda toliko skup?
ne.
hvatas isto sto i bakica koja je kupila vivax prijemnik pored svog starog crt tv-a.
jedino ako si neko pogranicno podrucje, pa hvatas slovence ,talijane (kao ja) i sl.
tome pridonosi antena,uredjaj samo posebi,ne.
pa pozdrav gospar torrente, imam ja sličnu karticu, ali internu. i kakvu imaš to antenu da hvataš nam susjede preko puta. ja običnu riblju kost. inače u mene je avermedia,dvb-t i fm, e, sad ne z znam točno naziv, ali javim koja je....
ovdje se talijani gledaju 60 godina :)
nema prepreka na moru,osim toga imali su uvijek jak signal.
prije bi znalo biti smetnji na analogiji i smetali bi nasem signalu.
danas svak tko usmjeri riblju kost prema bariju ima 5-6 digitalnih talijana.
ovdje se talijani gledaju 60 godina :)
nema prepreka na moru,osim toga imali su uvijek jak signal.
prije bi znalo biti smetnji na analogiji i smetali bi nasem signalu.
danas svak tko usmjeri riblju kost prema bariju ima 5-6 digitalnih talijana.
u mene je ona neka hybrid nešto, nije ni bitno. uglavnom, dobio onu malu njihovu crnu antenicu, sad skuplja prašinu jer sam odmah kabel od antene uštekao u komp, i najnormalnije nađe sve ove digitalne +onaj jedan naš lokalni,. i to je to. a antena jest prema bariju, i prije s tom istom na analaogiji je bio snijeg ali se telenorba , italia uno, rai uno, due ipak gledala. sad ništa. a kamoli slovence??? kako njih hvataš.
ne hvatam ja slovence :))
samo talijane iz juzne regije.
i nema kockica, vrhunski sve vidiš?
i nema kockica, vrhunski sve vidiš?
torrente, daj screenshot tih talijana što ih vidiš.... ja se hebem cijeli dan en bi li ih ukeba, al nema šanse
imam ih na tv-u sa linijskim risiverom u kojeg je ubodena riblja kost.
ne hvata avermedia na laptopu sa onom malom antenicom, samo hvata domace.
ispuni sebi jedan bitan faktor i imas ih...pogled na otvoreno more bez ikakvih prepreka.
cak sam jednom bio u velikom gruskom neboderu (luka gruz), covjek ih ima 7 komada.