Znam da neki koriste sprejeve (komprimirani zrak) da ociste prasinu itd, ali gledajuci youtube klipove stvara se voda koja se brzo susi, sto me dovodi do pitanja, zar se tako nece uciniti steta grafickoj, procesoru itd?
Sprej za ciscenje
- poruka: 7
- |
- čitano: 1.179
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znam da neki koriste sprejeve (komprimirani zrak) da ociste prasinu itd, ali gledajuci youtube klipove stvara se voda koja se brzo susi, sto me dovodi do pitanja, zar se tako nece uciniti steta grafickoj, procesoru itd?
Neće.
Nije to voda.
Nabavi si kompresor.
I drži krilca ventilatora dok ih ispuhuješ.
Neće.
Nije to voda.
U slučaju Rolineovog kojeg imam (tj. kojeg sam potrošio) radi se o propanu i butanu.
Savet koji sam našao je da treba izbegavati to kapanje (radi se o vrlo, vrlo hladnoj materiji), a to se čini tako što tokom izduvavanja konzervu držiš vertikalnom, a cevčicu kroz koju izlazi vazduh horizontalnom.