Sprej za ciscenje

poruka: 7
|
čitano: 1.179
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
komprimirani zrak za ciscenje

Znam da neki koriste sprejeve (komprimirani zrak) da ociste prasinu itd, ali gledajuci youtube klipove stvara se voda koja se brzo susi, sto me dovodi do pitanja, zar se tako nece uciniti steta grafickoj, procesoru itd?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: komprimirani zrak za ciscenje
Kresimir4 kaže...

Znam da neki koriste sprejeve (komprimirani zrak) da ociste prasinu itd, ali gledajuci youtube klipove stvara se voda koja se brzo susi, sto me dovodi do pitanja, zar se tako nece uciniti steta grafickoj, procesoru itd?

Neće.

Nije to voda.

9 godina
neaktivan
Kresimir4 kaže...

Nabavi si kompresor.

I drži krilca ventilatora dok ih ispuhuješ.

Kruha i igala...
17 godina
moderator
nicky.sl kaže...
Kresimir4 kaže...

Neće.

Nije to voda.

U slučaju Rolineovog kojeg imam (tj. kojeg sam potrošio) radi se o propanu i butanu.

16 godina
neaktivan
Sprej za ciscenje

neka, neka, nek' se znaaaaa ...:

Roline zrak tuđeg neba: 71,25

rvacki zrak: 26,32

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sprej za ciscenje

Ja trošin Hrvatski zrak al na moj način jer neman namjeru više trošit novce na te precjenjene boce komprimiranog zraka.

Ova moja stara za ronjenje više ne prolazi atest pa ju umjesto na 200 bara punim na 70-80 što je sasvim dovoljno a puno bolje čisti.

Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
Sprej za ciscenje

Savet koji sam našao je da treba izbegavati to kapanje (radi se o vrlo, vrlo hladnoj materiji), a to se čini tako što tokom izduvavanja konzervu držiš vertikalnom, a cevčicu kroz koju izlazi vazduh horizontalnom. 

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice