Pozdrav!
Ljudi ovako imam pitanje dali se može kako spojiti na router usb stick, npr. imam od tmobile usb stick za internet i jel se može kako spojiti na router pa da koristim internet od tmobilea na više računala preko wlana
hvala i pozdrav
Pozdrav!
Ljudi ovako imam pitanje dali se može kako spojiti na router usb stick, npr. imam od tmobile usb stick za internet i jel se može kako spojiti na router pa da koristim internet od tmobilea na više računala preko wlana
hvala i pozdrav
samo ukoliko to router podrzava, a bicu slobodan pretpostaviti da tvoj NE PODRZAVA... ako bas oces potvrdu, daj model routera...
Ne postoji takav router. Za to ti treba 3g/hsdpa acces point. Pogledaj što VIP i TMobile nude.
Ne postoji takav router. Za to ti treba 3g/hsdpa acces point. Pogledaj što VIP i TMobile nude.
prvo se informiraj, pa onda pisi da ne postoji...
evo jedan primjerak... http://www.airlive.com/product/product_3.php?pdid=PD1302786848081
wan port za klasicni ADSL/Cable, 3g failover preko usb 3g sticka, i da, router JE i mora bit, inace nebi moga vrsit usmjeravanje...
Ajde dobro,moj bed.
javio mi je frend da on ima jedan router što je dobio iz tcoma, koji ima ulaz za usb, jel to isto, jer ni on ne zna čemu služi taj ulaz, i ako je nek može li mi netko pojasnit kako se onda to postavi da radi,
hvala
javio mi je frend da on ima jedan router što je dobio iz tcoma, koji ima ulaz za usb, jel to isto, jer ni on ne zna čemu služi taj ulaz, i ako je nek može li mi netko pojasnit kako se onda to postavi da radi,
hvala
routeri iz tcoma ne podrzavaju tu opciju, osim eventualno file sharing sa usb memory sticka, zato sam i reka da mi je dobra pretpostavka da to nece ic...