Samo me zanima, jel istina da AMD procovi zbog nekog razloga idu bolje uz Radeonove grafe, a da Intelovi procovi idu bolje uz Nvidine grafe...? Ako je istina, zašto ?
Radeon-AMD______Nvidia-Intel
- poruka: 7
- |
- čitano: 2.365
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne , to su izmisljotine ! Godinama vec imam Intel-a i Radeon-ku i nikakvih problema s tim !
Ja imam vec dugi niz godina nvdijiu i amd i takoder nemam nikakvih problema...
Isto je i kod mene vec dugi niz godina imam amd-nvidia i nikad problema. Nema veze koja je kombinacija bitno je da su proc i grafa usklađeni po pitanju preformansi!
službeno je svejedno,neslužbeno,je javna tajna da Intel po logici stvari tješnje surađuje sa nvidijom,a AMD sa samim sobom..nema tu neke zavjere..
Prije sam bio isključivo za Ati,ali me je njihov šlamperaj od drivera,natjerao da pređem na nvidiju..ne znam je se što promjenilo sa tim.Evo lik neki dan poludio sa novom Radejonkom..tko bi ga znao..Sretan sam kad uključim komp,pa on radi i radi,a ne da ga moram stalno modati i eksperimentirati sa driverima..
Izmisljotine i hrpa teorija zavijera, nikad nisam imao AMD procesor, a imao sam hrpu radeona na intelovim procesorima.
Intel i Nvidia opste nisu u dobrim odnosima kako kolega iznad mene misli.
E super, hvala svima. Inace bi mi bila to prepreka jer radeon ima bolje grafe za iste pare nego nvidia, a idem na Intela jer kako mi se čini, amd neide baš na gaming procove...