Nabavio sam polovni volan Logitech...sve je uredno radilo ali sam ga morao skupiti (odspojiti od kompa i od struje) i sada kada zelim opet igrati volan uopce nece ici u ljevu stranu (ide hardverski u ljevo ali neide softverski)....probao sam na drugome kompu s driverima i tamo sve stima.....ja sam u GTR2 nastimavao dodatnno postavke ali mislim da to bas i nema neke veze.....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kak to misliš nejde softverski ulijevo? Jel si ga probao ponovno kalibrirati, pa nemožeš? Ak nisi kalibriraj ga ponovno. Control panel -> Game controlles - stisneš Properties -> u novom prozoru settings, pa calibrate
kalibriran je tri puta..na drugom kompu oce..ali na mom nece
dali neko zna zašto mi je nesto cd-dvd rom ema ga ni u device menager i kako to rešit hvala
dali neko zna zašto mi je nesto cd-dvd rom ema ga ni u device menager i kako to rešit hvala
Pogledati u BIOSu da li je tamo vidljiv (prilikom paljenja pritisni par puta tipku delete (prije dizanja vindowsa) ). Ako ga tamo nema znači da se vjerojatno otpojio (djelomično) jedano od kabela koji su spojeni na njega. Otvoriš komp i pritisneš samo kabele, ak je pod garancijom, nosi na servis.
kalibriran je tri puta..na drugom kompu oce..ali na mom nece
Jel imaš zadnje 5.08 drivere? Si ih probao izbrisat i vratit se na 5.04? Probaj ga i zaštekat u drugi USB!
Ak si sve to napravio, ja ti onda nemogu pomoć!