Postoji li muško-ženski mini B USB kabel?

poruka: 2
|
čitano: 2.340
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Želim premjestiti USB port na jednom gadgetu koji ima mini B utor. Znači treba mi kabel koji će na jednom kraju imati muški mini B šteker, a na drugom ženski bilo koji (svejedno da li ću na toj strani imati A ili B, mini ili ne).

Dosad što sam pokušao u dva shopa (nijedan od "poznatijih", nisam u Zagrebu), oba su mi rekli da muško-ženski nikad nisu vidjeli. Pa me zanima bi li to mogao imati neki od većih shopova tipa Vemil, HG spot da se zaletim kad idem u ZG? Na Vemilovom webu sam pronašao muško-ženski samo za veliki A.
čist kod, duga ljubav
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma nisu oni ništa vidjeli, kad su nepismene seljačine a ne stručnjaci za elektroniku !

Postoje USB kabeli i USB adapteri (dakle connector-to-connector bez kabela između) u svim mogućim kombinacijama veličina, tipova i i generacija USB konektora, samo treba malo googleati.

Evo ti primjer :

http://www.ebay.com/itm/StarTech-USBMUSBFM1-1-ft-Mini-USB-2-0-Cable-USB-Mini-B-Female-Male-/330712318128

A moš i adapter ekvivalentni naći ako želiš, ili umisto female USB A imati female USB mini b na drugom kraju ili šta god oćeš.

Ja imam između ostaloga male USB micro B to female USB A adaptere za USB OTG.

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice