Jedna pošiljka mi je stigla oko 9:30 ( i to ova što sam ju dan kasnije naručio)
Druga je evo nedavno zaprimljena i vjerojatno dolazi sutra.
Strpljen spašen
Jedna pošiljka mi je stigla oko 9:30 ( i to ova što sam ju dan kasnije naručio)
Druga je evo nedavno zaprimljena i vjerojatno dolazi sutra.
Strpljen spašen
Ima tko kod za ekupi ?
hvala, može onda gore brisanje
tek sam u četvrtak navečer naručio, u petak predvečer mi je stigao mail da je paket predan dostavnoj službi i tek danas mi je skinuta lova s kartice tako da vjerujem da ce stici sutra ili prekosutra.
hebemti poštu i poštare
jutros mi dođe poruka da će u toku dana dostaviti pošiljku i do navečer ništa, kad nazoveš onaj broj naravno da su uvijek svi agenti zauzeti
tek sam u četvrtak navečer naručio, u petak predvečer mi je stigao mail da je paket predan dostavnoj službi i tek danas mi je skinuta lova s kartice tako da vjerujem da ce stici sutra ili prekosutra.
hebemti poštu i poštare
jutros mi dođe poruka da će u toku dana dostaviti pošiljku i do navečer ništa, kad nazoveš onaj broj naravno da su uvijek svi agenti zauzeti
mene doma docekao paket
Ja sam dobio poruku u 14.40 i postar se pojavio u 18.35, a ocekivao sam najranije sutra dopodne... nekad i hp iznenadi...
Meni perilica trebala doci najranije u srijedu, stigla vec danas u 17 sati. Jako brzo, Posta dostavila, cak je i kolica imao pa smo ju ugurali u kucu odmah.
hebemti poštu i poštare
mene doma docekao paket
Meni jucer doso moj sa amazona (preko mailboxa). Samo 3 tjedna...
https://i.postimg.cc/KctstgCk/20201215-121136.jpgEvo i moj stigao
Meni su za jučer rekli da će doći u toku dana a ipak je stiglo danas, točno u podne.
To postari kliknu da bude ispunjeno... jebeni kpi
Meni je pisalo pokusaj u 12.20 pa je dosao postar drugi dan oko 18h
ekupi čišćenje zaliha - tko prvi njegovo (valjda)
SSD 1TB Kingston KC2000 PCIe M.2 2280 NVMe - 999kn
ovo sam prvo vidio da je povoljnije nego drugdje... ostala ponuda iz informatike na linku > https://www.ekupi.hr/%C4%8Ci%C5%A1%C4%87enje-zaliha/Informatika/c/RZ013 - možda netko nađe još nešto...
To postari kliknu da bude ispunjeno... jebeni kpi
Meni je pisalo pokusaj u 12.20 pa je dosao postar drugi dan oko 18h
evo, i meni jutros opet 'pokušaj' u 7.19., a ja doma i pijem kavu, treći dan od poruke 'danas će vam biti dostavljena pošiljka'
mamcuuuuuimjbm
To je kliknuo jutros kad je krenuo u dostave
Valjda ce ti se pojaviti tijekom dana
I pare
Postavio sam pitanje da uvjerim starce koji inače nikada ne plačaju preko neta da plačanje karticama ovako nije toliko nesigurno koliko im se činilo na prvi pogled.
Mama htjela iskoristit ove popuste i popust na Maestro, al skoro odustala kad je vidla kako se plača.
Edit: ne kužim čemu TDovi, al ok.
Mama ti ne vjeruje Ekupi ali će vjerovati šta piše ekipa na nekom forumu?
To je kliknuo jutros kad je krenuo u dostave
Valjda ce ti se pojaviti tijekom dana
skočio sam do pošte platit račune, stavio ga je za dostavu za sutra i ostavio kod sebe
nazvala ga žemska iz pošte i presreo sam ga na putu doma, tako da sam konačno uhvatio faking ssd
preseli se na moj teren pa ces dobivat uvijek postu i pakete na vrijeme...kod mene ljudi na terenu nemaju takvih problema
Ako nekome treba eksterni disk WD Recertified je restockano danas.
Ja uzeo MyBook 6tb za 75€.Koliko vidim po novom jamstvo je 1god, prije je bilo 6mj.Imam doma vec par takvih i rade godinama tako da nema previse straha za neki media storage/sekundarni backup.
https://shop.westerndigital.com/en-ie/products/external-drives/wd-my-book-2018-usb-3-0-hdd-recertified#RWDBBGB0060HBK-EESN
Pokupovali sve forumasi vec....
Ja uzeo MyBook 6tb za 75€.Koliko vidim po novom jamstvo je 1god, prije je bilo 6mj.Imam doma vec par takvih i rade godinama tako da nema previse straha za neki media storage/sekundarni backup.
https://shop.westerndigital.com/en-ie/products/external-drives/wd-my-book-2018-usb-3-0-hdd-recertified#RWDBBGB0060HBK-EESN
Ja ne vjerujem. Sad zavrsio s poslom i imam sta vidit na forumu.
Znaci fulam prije koji tjedan akciju, dodam da me notificiraju kad se restockaju i danas akcija ponovo i dobijem sipak od notifikacije.
Nema vise ovog od 6GB
Ja ne vjerujem. Sad zavrsio s poslom i imam sta vidit na forumu.
Znaci fulam prije koji tjedan akciju, dodam da me notificiraju kad se restockaju i danas akcija ponovo i dobijem sipak od notifikacije.
Nema vise ovog od 6GB
I meni nema notifikacije!
Hvala kolegi da je javio na forum!! Odmah sam naručio jer znam kako brzo odu, imam dosta iskustva s njima.
preseli se na moj teren pa ces dobivat uvijek postu i pakete na vrijeme...kod mene ljudi na terenu nemaju takvih problema
gdje je tvoj 'teren'
u zagrebu...heinzelova parna strana..banjavciceva i lj posavski..
Postavio sam pitanje da uvjerim starce koji inače nikada ne plačaju preko neta da plačanje karticama ovako nije toliko nesigurno koliko im se činilo na prvi pogled.
Mama htjela iskoristit ove popuste i popust na Maestro, al skoro odustala kad je vidla kako se plača.
Edit: ne kužim čemu TDovi, al ok.
Mama ti ne vjeruje Ekupi ali će vjerovati šta piše ekipa na nekom forumu?
Hej, uspjelo je zna kolko pratim sve to, i čitam rasprave po temama o kupovini, pa mi vjerovala da "znam gdje pitat".
Ne ozb, došli smo već da kraja s narudžbom, i pojavi se formular za unos podataka s kartice pa joj velim nek si ju pripremi, a ona me polu-zbunjeno pogleda, pita "a kaj ne bu to na onakav način kak ti tata dela?" (Paypal), pa joj objašnjavam da oni to nemaju itd itd. i odmah "a onda ništa, prazni košaricu..." Nakon još nagovaranja i komentara od ford eleanor je konačno samo unjela podatke, pa odahnula kad je vidla da i u račun od banke mora ući i potvrditi kupovinu haha
Moram ih naučit gdje i šta koristiti sami pošto više ne živim s njima.