Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O izdvojena tema

poruka: 11.274
|
čitano: 3.411.422
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude [Hardver]
13 godina
Re: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
Wiz3m4n kaže...

šta sa tih 128gb ??

Bačen novac

Taj SSD 1.29€

M.2 enclosure 3-4€

----------------------

Ukupno 5-6€ dobiješ super brzi USB od 128GB, za te pare možeš kupiti samo klasični USB 2.0 od 64GB sa očajnim brzinama.

10 godina
Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O

Edit: Brisanje

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2025 13:27 (perix231).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ibme74 kaže...
Wiz3m4n kaže...

šta sa tih 128gb ??

Bačen novac

Taj SSD 1.29€

M.2 enclosure 3-4€

----------------------

Ukupno 5-6€ dobiješ super brzi USB od 128GB, za te pare možeš kupiti samo klasični USB 2.0 od 64GB sa očajnim brzinama.

gdje ima tocno enclosure za 3-4? sve sta gledam je oko 10-15€

13 godina
maxy0 kaže...
ibme74 kaže...
Wiz3m4n kaže...

šta sa tih 128gb ??

Bačen novac

Taj SSD 1.29€

M.2 enclosure 3-4€

----------------------

gdje ima tocno enclosure za 3-4? sve sta gledam je oko 10-15€

Alija Expressović d.o.o

18 godina
Sirotanovic kaže...
Ma što vi pišete kakav 1 eur , na tajlink vas baci na patriot SSD 128GB od 22€?

Bude ih. Ako se rasprodaju, nema ih na stanju stoga ne možeš ih vidjeti. Osvježavaj svako malo stranicu i pojaviti će se

LOL: Crobrother
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Problem je što je minimalni iznos narudžbe 5 €. A ne može se kupiti više od 1 po svakoj narudžbi.

18 godina
Izzy kaže...

Problem je što je minimalni iznos narudžbe 5 €. A ne može se kupiti više od 1 po svakoj narudžbi.

Promijenili su nešto tokom noći ili današnjeg dana jer sam sinoć kupio dva za €4,56 s dostavom, a danas je limit 1x uz minimalnu potrošnju €5...who knows...

21 mjesec

Ja uzeo arctic mx-4 20g jer mi se cijena cinila vise nego ok uz taj ssd

18 godina
ibme74 kaže...

Taj SSD 1.29€

M.2 enclosure 3-4€

----------------------

sve i da je tako, opet je to ni 128gb....neće narast kapacitet sve da je i badava 

13 godina

ćoby ovdje ti je tema za pitanja.

Normalno da je razlika u cijeni kad RH ima veci porez.

Wiz3m4n pa ni ne mora rast, 128GB za USB je sasvim dovoljno neće igre držat na njemu, taman je za prebacivanje dokumenata, slika, za 4k filmove koje hoćeš puštat direkt sa TV-a i slično a kao što rekoh za te pare jedva da imaš kineski usb2.0 od 64GB.

Moj PC  
9 0 hvala 0
4 mjeseca
protjeran
ibme74 kaže...

ćoby ovdje ti je tema za pitanja.

Normalno da je razlika u cijeni kad RH ima veci porez.

Wiz3m4n pa ni ne mora rast, 128GB za USB je sasvim dovoljno neće igre držat na njemu, taman je za prebacivanje dokumenata, slika, za 4k filmove koje hoćeš puštat direkt sa TV-a i slično a kao što rekoh za te pare jedva da imaš kineski usb2.0 od 64GB.

Ne samo usb, primjer recimo, ja sam stavio windowse na taj od 128gb, radi sve brzo, a prije sam imao windowse na particiji 100gb od 1tb ssd'a, pa je ssd imao 840 gb. Za 1.29, dobio 128 gb i vratio 100gb na 840gb ssd, i sad ssd ima 940 gb. Ima dosta slučajeva gdje se može iskoristi 128gb. Neznam kaj je sa ljudima da guraju nos tam gdje ih se uopće ne tiče ak ih ne zanima.

11 godina

diskovi su odlični. naravno ne trebaju svima manji kapaciteti. na jedan sam dignuo windowse kad mi je glavni disk otišao i koristio privremeno. zapravo je ovo skroz ok rješenje za laptope na kojima ne držite previše toga, nek se nađe rezervni disk. također usb enclosure redovno koristim.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

Jadna li nam sreća kada je najveće uzbuđenje u temi polemika oko diska OD 120GB za 4e....o jbem ti sve, i popuste i bf i forum 

državu da ne zaboravim.....jebalo majku....

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2025 12:53 (Wiz3m4n).
Moj PC  
14 0 hvala 2
10 godina

Pozdrav

Dali je ovo dobra ponuda s obzirom na tržište za memoriju?

Kingston FURY Beast White RGB XMP 16GB 5600MT/s DDR5 CL40 - 85€ po komadu ali mora preko mailboxde

link: https://www.amazon.de/gp/product/B0BZJCPYZN/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3MFHQVQLRIG17&psc=1

Ima li kakvih naznaka/pogađanja kada bi se memorija mogla stabilizirati ili mislite da neće tako skoro?

Update: dok sam razmislio pa postavio ovdje pitanje, rasprodani su...

zato ima u Linksu: G.SKILL Trident Z5 Neo, F5-6000J3238F16GX2-TZ5N, DDR5 6000, kit 2x16GB za 152€

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2025 14:01 (Udes).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Wiz3m4n kaže...

Jadna li nam sreća kada je najveće uzbuđenje u temi polemika oko diska OD 120GB za 4e....o jbem ti sve, i popuste i bf i forum 

Baš, te diskove viđam cijelu godinu po takvim cijenama pa ne znam kak su sad postali in. 

18 godina
Udes kaže...

Pozdrav

Dali je ovo dobra ponuda s obzirom na tržište za memoriju?

Kingston FURY Beast White RGB XMP 16GB 5600MT/s DDR5 CL40 - 85€ po komadu ali mora preko mailboxde

link: https://www.amazon.de/gp/product/B0BZJCPYZN/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3MFHQVQLRIG17&psc=1

Ima li kakvih naznaka/pogađanja kada bi se memorija mogla stabilizirati ili mislite da neće tako skoro?

Nebude tako skoro na žalost....probaj pronaći nešto rabljeno ako ti naleti po normalnoj cijeni ili na amazonu zna biti nešto normalno da naleti....no moraš biti brz onda i uzeti odmah.

Što se tiče tih malih m2....rješavaju se toga jer im to nitko ne kupuje a imaju zalihe ohoho....nije loša cijena naravno kome treba, no djeca se razveselila i pomamila kao da bombone dijele....ajde tko je u Zg da osobno preuzme još i donekle no ovi nekakvi uvjeti 1 po osobi, minimalno 5e, pa ne znam što da drugo uzme čovjek i sl. gluposti.....sramota, šta bi trebao biti sretan sa time što nude....taman pšosla.....ajde da daju 10t kom. da čovjek uzme pa SE PRODA PO 6E onda je to veselje....ako bude takve ponude probudite me molim Vas lijepo.

4 mjeseca
protjeran

Sused uzeo 4 komada, matična mu imala prazna 3 slota m2, u dolasku mu je jedan m2 adapter pcie, imat će 512gb za 4x 1,29 eura + adapter 1,66 . Najjeftiniji ssd 512 gb je 40 eura, pa ti vidi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2025 14:16 (HexRunner).

1 0 hvala 0
13 godina
dax-lax kaže...
Wiz3m4n kaže...

Baš, te diskove viđam cijelu godinu po takvim cijenama pa ne znam kak su sad postali in. 

Gdje viđaš nvme ssd od 128GB za 1.29€ cijele godine?

15 godina
U gotovo svakoj hr veleprodaji se cijene kreću između 1.5-4e za te male od 128 jer ih nitko više ne treba. Damn, već je i 500gb većini premalo.

Btw, koleg iznad piše da kupi takva 4 i ima 512gb ssd. Kak da ne. I dalje imaš 4x128gb. Ne računaj na raid je će tak mali kapaciteti brzo u šturc.
4 mjeseca
protjeran
dax-lax kaže...
U gotovo svakoj hr veleprodaji se cijene kreću između 1.5-4e za te male od 128 jer ih nitko više ne treba. Damn, već je i 500gb većini premalo.

Btw, koleg iznad piše da kupi takva 4 i ima 512gb ssd. Kak da ne. I dalje imaš 4x128gb. Ne računaj na raid je će tak mali kapaciteti brzo u šturc.

Sveukupno 512 gb za 5 eura i 16 centi, nigdje nije napisano da ima 512 ssd, a ssd tog kapaciteta 512gb je 40 eura. 

14 godina

Meni su najbolji za tv. Plex mi unisti sliku, tv bolje upscalea i mogu full screen. 400mb write. 

Jedan je otiso u komp staroj i starome, treba im za chrome i solitaire :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 mjeseci

Molim link za kupnju tog adaptera koji pretvara to u USB stick. ja nađem samo skupe. Želim najjeftiniji koji postoji u svemiru. Hvala 

0 1 hvala 0
18 godina
Maskirano_Prase kaže...

Molim link za kupnju tog adaptera koji pretvara to u USB stick. ja nađem samo skupe. Želim najjeftiniji koji postoji u svemiru. Hvala 

Bio je €2.10 za BF, sada je €4.31
https://www.aliexpress.com/item/1005006599367894.html - jako pozitivna iskustva

€2.56 - https://www.aliexpress.com/item/1005010195548440.html - samo 2x review

€2.91 - https://www.aliexpress.com/item/1005006840952804.html - samo 5x review

€3.09 - https://www.aliexpress.com/item/1005009925998997.html - samo 11x review

€3.21 - https://www.aliexpress.com/item/1005008324707318.html - samo 12x review

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2025 20:28 (Najbrži).
17 godina

Super je ponuda ako ste domišljati i imate potrebu. Ja sam isključivo na M.2 SSD-ovima (jedino u NAS-u imam klasične 3.5 diskove + 2x8TB ssd) i stalno tražim veći disk, imam nekoliko modela od 1TB i 2TB koje koristim kao usb storage i backup i vrhunski su, prebaci za čas, ali često je i to na knap. Na 128 stane možda jedna sesija snimanja kamerom ili eventualno koji projekt. 

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Najbrži kaže...

Danas pogledam cijene, napiše mi €0.72, ubacim u košaricu, checkout bude €1.82 s dostavom. Odem da platim sa paypal, digne mi cijenu na €6.82 - wtf?!

Ctrl+F5 pokaže mi cijenu €1.01, dodam ga u košaricu, sad je cijena €1.67, kliknem na PayNow - opet €6.75 🤦‍♂️

Prolazi li nekome ispod €2?

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2025 11:21 (Najbrži).
14 godina

Mislim da ti je to krivi, trebas nvme, ne ovaj ngff

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
dustY kaže...

Mislim da ti je to krivi, trebas nvme, ne ovaj ngff

Thx, nisam ni obraćao pažnju  

12 godina
Najbrži kaže...
Najbrži kaže...

Danas pogledam cijene, napiše mi €0.72, ubacim u košaricu, checkout bude €1.82 s dostavom. Odem da platim sa paypal, digne mi cijenu na €6.82 - wtf?!

Ctrl+F5 pokaže mi cijenu €1.01, dodam ga u košaricu, sad je cijena €1.67, kliknem na PayNow - opet €6.75 🤦‍♂️

Prolazi li nekome ispod €2?

piše ti "welcome deal", što bi vjerojatno značilo da je to akcija za prvu kupovinu ikad na Aliji - pretpostavljam da si već kupovao nešto...

17 mjeseci

On ryzeni što su se prodavali na aliexpresu iz Francuske , 7800x3d ili 9800x3d jesu kome poslani !? 

Meni još stoji da nisu , tj u aplikaciji piše "To ship (1)"

0 0 hvala 0
16 godina

Stigao R7 7700 ujutro.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude [Hardver]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice