Zanima me isplati li se kupiti ps2 preko ove stranice i vrijedi li dat 900 kn i je li čip modbo 4.0 ugrađen već u njemu....
http://consoleuniverse.com.hr/Proizvodi/Sony-Playstation-1-i-2/Konzole-i-kompleti.aspx
Zanima me isplati li se kupiti ps2 preko ove stranice i vrijedi li dat 900 kn i je li čip modbo 4.0 ugrađen već u njemu....
http://consoleuniverse.com.hr/Proizvodi/Sony-Playstation-1-i-2/Konzole-i-kompleti.aspx
neznam nisam ti bas siguran, al imas u posti neki katalog mi starci imaju ps2 za 800kn
hvala samo izgleda da ne dolazi sa chipom, chip mi je bitan zato me zanima da li je u ovom što sam gore naveo čip već ugrađen ili kako već ide....... inače nisam ni ima nikad prije ps 2 zato volim pitat da se ne zaletim
posalji im mail i pitaj ovako kako im pise na stranici meni se cini da dobijes, a sad ? najbolje pitaj njih
ne isplati ti se NIKAKO dati 900kn za PS2. Ako ti je već stalo do konzole,onda možeš naći očuvani Xbox 360 za 1000kn.
ciljam općenito na ps2 kupnju jest da je starija konzola al još uvijek se lako nađu igre jeftino i još ako je chipiran onda je sve jasno zna se na što mislim i nije dozvoljeno pričat o tome na forumu sad postoji li mogućnost ako je ps2 chipiran da se gledaju movies sluša glazba....... ne bi prelazio na xbox
ciljam općenito na ps2 kupnju jest da je starija konzola al još uvijek se lako nađu igre jeftino i još ako je chipiran onda je sve jasno zna se na što mislim i nije dozvoljeno pričat o tome na forumu sad postoji li mogućnost ako je ps2 chipiran da se gledaju movies sluša glazba....... ne bi prelazio na xbox
900kn je puno previše...
znam da je previše dat za ovo staro smeće...... cijena je na ostalim online šopovima čak i do 1200-1400 što ispada glupo...
A zasto ne probas emulator?
Definitivno jeftinije a i mozes pokretati igre sa svojim kompom (ili barem probati).
Osobno igram SRW serijal na emulatoru (pcsx2) i super mi radi iako nije savrseno(graficke greske, usporavanja,...).
Prvo probaj njega, pa tek onda razmisljaj o kupovini ps2.
ma znam ja za taj ps2 emulator i neću živce trenirat s njim jer ne radi sve kako treba(većina ne) toshiba lcd mi je u sasvim drugoj prostoriji gdje nema računala(odvojeno) pa zato i razmišljam o kupnji a za ostalo u vezi ps3 i xbox nešto novije nema se love
tema se može obrisat!!!