Koje igrice da pokreem

poruka: 4
|
čitano: 684
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Koje igrice da pokreem

Znaci pozdrav imam tzv problem.Imam laptop acer aspire e1-531 i koje igrice da pokrenem...Gledal sam si na gamedebate jel morem just cause 2 i rekl je medium do high a meni steka i na sve low i sve moguce iskljuceno htil bi neke igre za ovu krntiju.Imate slike pa recite...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Koje igrice da pokreem

A gledaj laptop sam po sebi i nije baš za gejmanje, a pošto si hočeš jucst cause 2 znači ti bi nešto slično, neznam probaj mercenaries, san andreas, boiling point (igra koje sam se sjetio još od prije dost godina) neznam, reci kakve igre voliš pa se možda nađe....velim jer igrao sam i ja na slabom laptopu tak da otprilike znam koje kak rade.

Chill Now And Forever
9 godina
neaktivan
keky911 kaže...

A gledaj laptop sam po sebi i nije baš za gejmanje, a pošto si hočeš jucst cause 2 znači ti bi nešto slično, neznam probaj mercenaries, san andreas, boiling point (igra koje sam se sjetio još od prije dost godina) neznam, reci kakve igre voliš pa se možda nađe....velim jer igrao sam i ja na slabom laptopu tak da otprilike znam koje kak rade.

Znam da nije za gaming inace sam posebi gamer ali otkad mi je krepo gaming pc nemam ideja..Igro sam dosta stare igrice ali to mi se sve ispraznilo..Volim tipa gta,just cause,Volim simulacijske igre i sandbox i open world...

9 godina
neaktivan

Skinil bum si takodje onda just cause 1

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice