Extreme digital

poruka: 46
|
čitano: 28.351
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Iskustva s ovom trgovinom

Kao sto naslov kaze jel netko imao kakvih iskustava s ovom trgovinom http://www.edigital.hr/ planiram nesto uzeti u njihovom web shopu,dosta su jeftini za neke komponente.

Primjetio sam da su se tek pojavili na nabavi ali ......

Bilo kakva iskustva loša ili pozitivna

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 7:50 (mikes).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Iskustva s ovom trgovinom

Preporučam da kupuješ samo proizvode koje već imaju u trgovini. Ja sam naručila mobitel koji su kao imali na zalihi (trebalo je stić u poslovnicu za 2-4 radna dana). Dan nakon što sam naručila na stranici je pisalo da se taj mobitel više ne distribuira (nemoguće ga je kupit). Čekala sam tjedan dana i nisam dobila nikakvu obavijest. Poslala sam im mail da ih pitam što je s tom narudžbom. Odgovorili su mi da će me obavijestiti tijekom tog dana. Od tada je prošlo 5 dana i nisam dobila nikakvu obavijest. U međuvremenu je i na mađarskoj stranici taj mobitel nestao (prestao se distribuirat).

Meni nije problem ako mobitela više nema. Ok, rasprodan je il nešto. Al bilo bi fer da me barem obavijeste da ne čekam ko budala.

Na kraju sam im poslala da odustajem od narudžbe.

13 godina
neaktivan
Extreme digital
Hi.

Ja sam narucio ssd 840 isto su zavlacili 7 dana ali na kraju je doslo i to dosta jeftinije nego u drugim trgovinama.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Extreme digital

Ja sam nedavno kupio graficku, nisu imali na zalihi, stiglo za 4 dana, skroz su me obavjestavali..... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Extreme digital

Ima li još netko iskustava? Konkretno sviđa mi se R.A.T 5, ali čini mi se sumnjivo jeftin

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 23:20 (power_user).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Extreme digital

Nekome sam bio preporucio HD7750 po niskoj cijeni koja je bila kod njih i kolega ju je kupio i bio zadovoljan s njima !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Re: Extreme digital
Haf932 kaže...

Nekome sam bio preporucio HD7750 po niskoj cijeni koja je bila kod njih i kolega ju je kupio i bio zadovoljan s njima !

ja {#} . stvarno je bila puuno jeftinija nego inace..

16 godina
neaktivan
mpacaric kaže...
Hi.

Ja sam narucio ssd 840 isto su zavlacili 7 dana ali na kraju je doslo i to dosta jeftinije nego u drugim trgovinama.

Ja jučer naručia dotični SSD, u usporedbi s drugim shopovima cijena je smiješno niska (iako su u stvari ovo prave cijene a ne Links i sl.)

I see offline people !
16 godina
Extreme digital

Dosta slaba ponuda. Gledao sam si grafičku, al stvarno niš nemaju, 4-5 kartica do 900kn.

Ono što ima je dobra cijena, no ima i jeftinijih trgovina... Neke stvari im budu na akciji dosta jeftinije pa se isplati uzet ukoliko naletiš{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 12:42 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moram ih pohvalit za brzinu, disk je već kod mene, 36h nakon šta san ga naručia.

I see offline people !
12 godina
Extreme digital

Hvala,vidim vecinom pozitiva

1 0 hvala 0
13 godina

Ja naručio matičnu 26/02 i još je nisam vidio. Treba mi valjda doći sada u ponedjeljak 11/02. Rasteglo se to, ali ajde ako bude sve uredu onda je OK jel kao prvo, nigdje te ploče nema kod nas, a naravno kao drugo, osjetno su povoljniji. A i nesviđa mi se što su nestručni ovi koji se javljaju na mailove i što lažu. Mislim, nema potrebe za time !

12 godina
power_user kaže...

Ima li još netko iskustava? Konkretno sviđa mi se R.A.T 5, ali čini mi se sumnjivo jeftin

ja ga kupio kod njih dok je bio 359 kn...oni isto uvoze ko i algoritam ali debelo manje marze...nije muljaza...i ducan im je u galeriji u vlaskoj

razorblade
16 godina
mariolla79 kaže...
power_user kaže...

ja ga kupio kod njih dok je bio 359 kn...oni isto uvoze ko i algoritam ali debelo manje marze...nije muljaza...i ducan im je u galeriji u vlaskoj

Također, i kupio sam ga u dučanu, sve super {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Extreme digital

Da se javim, kupio sam R.A.T. 7 par dana poslje prijašnjeg posta u temi, sve 5, najbolja cijena, brza dostava... Preporuka

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Extreme digital

Evo da i ja se javim..

Sve pohvale za extreme, naručen tv dan prije, sljedeći dan stigo na adresu! :)

Uslužno osoblje, najjeftinija cijena tv, tv super, sve super.. preporučam!

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 8:53 (Pacman123).

0 0 hvala 0
12 godina
Extreme digital

Htio bih naručiti većinu komponenti iz tog dućana znači dobar je dučan i jako jeftin

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Extreme digital
Evo neka iskustva http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=244023
Ugl izgleda sve 5- samo neke stvari treba duže čekati- al za puno jeftiniju cijenu se isplati

0 0 hvala 1
16 godina
Extreme digital

Izgleda da su se i oni malo pokvarili ili je mozda greska u cijeni ali opet http://www.edigital.hr/Univerzalni_Intel_i_AMD_procesori/Arctic_Accelero_Xtreme_Plus_II_hladnjak_za_videokartice-p31065.html 559kn {#}

a bio 279 kn 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Extreme digital

evo ja san narucia 10-tog ovog miseca FX8320 i oni ga jos dan danas nemaju!!! {#} pa sam odustao od kupnje i danas zvao ADM i imaju odma na raspolaganju SABERTOOTH 990FX R2.0 plocu i FX8320,sad je na vama da odaberete zelite li platit vise i dobit u roku 48 h ili cete cekat 2-3 tijedna i platit jeftinije..u mom slucaju skuplje za 60 kn san prosa....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A dobro dok je 60 kn kod takvog artikla to i nema previše smisla čekati ako ti odmah treba. Ali kod nekih stvari se itekako isplati pričekati pogotovo jer znaju biti jeftiniji i preko 100kn po artiklu. Sve je stvar strpljenja. Istina je i da oni nekada ne znaju kada ce im roba doći i nekad im krivo pošalju ali cijenom su još uvijek povoljniji u dosta stvari nego konkurencija. Ali tko nema živaca bolje kupiti negdje drugdje pogotovo ako je mala razlika u cijeni. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina

Ja sam čekao ploču 2 tjedna, ali se isplatilo jel ni blizu za takvu cijenu nisam mogao naći ploču drugdje a + te ploče nitko u Hrvatskoj niti neprodaje. Tko ima vremena, ispalti mu se itekako. Ali ovo kod tebe za 60 kn je mala razlika tako da nebi ni ja čekao.

11 godina
Extreme digital

naručio sam u extremu: mbo (asus m5a97 r2.0), hdd ( caviar black 1 tb) i fx 8320. narudžbu sam poslao 20. 03 2013, roba mi je isporučena 09.04. 2013. čekanje me nije "pogodilo" jer sam se prije narudžbe informirao o njima (i u ovoj temi) i znao sam da mi roba neće stić "za dva dana". cjena proca je bila 200 kn manja nego u drugim shopovima.   neke stvari su im jeftinije. nemaju ih odmah na lageru, pa kome ne smeta malo čekanja...   ja sam zadovoljan s njihovom uslugom

grga
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Extreme digital

Ja sam se registrirao na njihovu stranicu prije 24 sata i još mi nije stigla potvrda za registraciju. Želim naručiti kod njih više komponenti a ne mogu.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Extreme digital

Može mi neko pomoć:

Ja uskoro kupujem nivi mobitel pa me zanima ako na web stranici od extreme digitala piše da je nokia lumia 920 na europskoj zalihi jel se može on onda kupiti u dućanu ili baš moram narućivat preko intreneta?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Extreme digital

pozz htio bih kupit mob samsung galx s 3 mini u trgovini extreme digital mob je dosta jeftin 1600 kn da li ima neko iskustva s ovom firmom zahvljujem

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Extreme digital

Evo ti tema o iskustvima, ja nemam dobra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Ja sam čekao ploču 2 tjedna, ali se isplatilo jel ni blizu za takvu cijenu nisam mogao naći ploču drugdje a + te ploče nitko u Hrvatskoj niti neprodaje. Tko ima vremena, ispalti mu se itekako. Ali ovo kod tebe za 60 kn je mala razlika tako da nebi ni ja čekao.

kaj si i ti otisao na i7? {#}jel to ova ploca iz potpisa? 

xfact
15 godina
protjeran
@knezija
moja ti je preporuka da ne uzimas S3 mini kod njih. prodaju verzije za mađarsko trziste (tiskane upute na mađarskom) i uz to ovaj s kojim sam ja imao posla ima nerjesivi battery drain.
13 godina
Extreme digital

kupio kingston ssd v300 60gb za 399kn, po njuškalu ga nije bilo ispod 300kn (rabljeni), imali ga na stanju, otišao, kupio i sve 5

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice