Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.361.042
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Chat tema ljubitelja hardvera

Bas je njam, nekom mazohistu mozda. 

Deda nema povratka, primi to kao prava muskarcina od 2 metra. 

18 godina
odjavljen
Chat tema ljubitelja hardvera

Daj ti posnimi svoje minimalne detalje jer više ni nemereš izvuč sa tom malom grijalicom Sanjaš ti več dugo i novu karticu i novi monitor ali kaj češ, moraš živjeti u stvarnosti zaljepljen za stolac, minimalnim detaljima i TN ispranim bojama ,

previše si uložio da bi se sad povukao

Uostalom ja sam konzolaš i prelazim na superiornu platformu na kojoj izlaze AAAAAA naslovi PC je za mazohiste i indie gamere

8 godina
protjeran

hmm, ja tog stuttera ne vidjo, a redovno sam koristio privjesak + fastsync + 1050 ti...doduse nisam igrao neke prezahtjevne naslove...sa 1060 na fullhd se trenutno nemate cega bojat sa privjeskom...

Lifes a piece of shit, when you look at it, so always look on the bright side of life...
14 godina
protjeran
XXX kaže...

mislioc kaže...
Kod tebe slika na kompu dolazi u mjesečnim ratama.

18 godina
odjavljen

Jel biu ovo radilo u 120 hza

18 godina
odjavljen

Napravite peticiju

16 godina
Stjepanj kaže...
dreadmoore kaže...
Stjepanj kaže...
Ti znas kao i ostali cim se ja bavim, sta imam i koliko zaradujem...velim lazovi ste svi od reda, probao svaku karticu iz 1xxx serije niti jedna u igrama ne drzi 2ghz nakon 10min u zatvorenom kucistu, ove kerefeke ventovi na 100%, voda i gledanje u grah mozete prodavati nekom drugom...anshina izjava da je Lightning model kao i sve druge govori dovoljno o njegovom neznanju kao ni dovoljnoj ljubavi prema hw. Ban trenutni..😎lp

evo stipica 14 minuta pa uzivaj 

u cemu da uzivam, bokte grafa ti je u teskom bottlenecku, nemre se niti ugrijati a fanovi na 60+%...saljem poruku moderatoru Miri da locka temu, sve od reda lazovilp

ajde nam ti pokazi tu svoju 980 far cry ultra sto su fanovi na 60% jbg ja imam zracno nemam vodeno tako neznam na sto bih trebao mozda po tvom na pasivno 

AMD AntiBoy
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2018 22:50 (dreadmoore).
8 godina
protjeran
XXX kaže...

Jel biu ovo radilo u 120 hza

zadnje sto san prova odigrat dok nisan proda grafu je bio onaj rpg, deliverance....vrtilo na 60 fpsa smooth as baby's toosh...

Lifes a piece of shit, when you look at it, so always look on the bright side of life...
14 godina
protjeran
dreadmoore kaže...
Stjepanj kaže...
dreadmoore kaže...
Stjepanj kaže...
Ti znas kao i ostali cim se ja bavim, sta imam i koliko zaradujem...velim lazovi ste svi od reda, probao svaku karticu iz 1xxx serije niti jedna u igrama ne drzi 2ghz nakon 10min u zatvorenom kucistu, ove kerefeke ventovi na 100%, voda i gledanje u grah mozete prodavati nekom drugom...anshina izjava da je Lightning model kao i sve druge govori dovoljno o njegovom neznanju kao ni dovoljnoj ljubavi prema hw. Ban trenutni..😎lp

evo stipica 14 minuta pa uzivaj 

u cemu da uzivam, bokte grafa ti je u teskom bottlenecku, nemre se niti ugrijati a fanovi na 60+%...saljem poruku moderatoru Miri da locka temu, sve od reda lazovilp

ajde nam ti pokazi tu svoju 980 far cry ultra sto su fanovi na 60% jbg ja imam zracno nemam vodeno tako neznam na sto bih trebao mozda po tvom na pasivno 

kaj da ja tebi pokazem?, doticne osobe tvrde(a evo i tebe) da pascal pod normalno radi na 2000+ghz, jos niti jedan video nisam vidio a da nisu nalozeni fanovi, grafa nedovoljno opterecena, vodeni sistemi i ostale gluparije...nemojte da ja moram snimati video s 1080ti aourus edišn..lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
9 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

kaj da ja tebi pokazem?, doticne osobe tvrde(a evo i tebe) da pascal pod normalno radi na 2000+ghz, jos niti jedan video nisam vidio a da nisu nalozeni fanovi, grafa nedovoljno opterecena, vodeni sistemi i ostale gluparije...nemojte da ja moram snimati video s 1080ti aourus edišn..lp

Znamo da stock ne drzi 2000+ ne moras snimati , obična aorus ne može ni boostati 2000+mhz stock, možda 2000mhz pipne dok ne pređe 30°C

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2018 8:07 (lav1000).
7 godina
protjeran
Je li rx580 + ryzen 5 (bilo koji) dovoljan za igranje na 1440? Na max detaljima? (preferiram AMD)
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2018 7:01 (love2ml86).
9 godina
protjeran
love2ml86 kaže...
Je li rx580 + ryzen 5 (bilo koji) dovoljan za igranje na 1440? Na max detaljima? (preferiram AMD)

Nisam bas siguran da ces sa rx580 imati max detalje i glatkih 60fps na 1440p. Govorim naravno o novijim popularnim igrama recimo bf1 i pubg neces sigurno... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2018 7:10 (lav1000).
8 godina
protjeran
love2ml86 kaže...

Ne, Za maxat na 1440p trebaš GTX1080 ili Vegu 64. Mada se uz kompromise da ugodno igrati i s 580kom.

16 godina
protjeran
love2ml86 kaže...

Ni blizu...

13 godina

Jel se isplati dat 3500 za 6 mj staru 1080 armor od msi

razorblade
14 godina
mariolla79 kaže...

Naravno to je mrak cijena. Pod uvijetom da ima garanciju.

14 godina
protjeran
mariolla79 kaže...

Ta se grafa na njusci prodaje vec 2mjeseca..lp

9 godina
protjeran
mariolla79 kaže...

ma ne uzimaj to smeće za te pare, radije uzmi poštenu izvedbu 1070ti nego to... ajde da je 3000 pa bi je donekle imalo smisla uzet

13 godina

Razmisljao ili toili giga 1070 ti s 3 venta..ali je s amazona .de..ima garu i racun ali neznam kak dalje...ova jr iz adm ili insyara..nisam ziher

razorblade
8 godina
protjeran
lav1000 kaže...
mariolla79 kaže...

ma ne uzimaj to smeće za te pare, radije uzmi poštenu izvedbu 1070ti nego to... ajde da je 3000 pa bi je donekle imalo smisla uzet

Zašto smeće?

14 godina
protjeran
Paolo Maldini kaže...
lav1000 kaže...
mariolla79 kaže...

Zašto smeće?

Vjerojatno jer joj je takt za 12mhz manji nego na 1000kn skupljem modelu...lp

13 godina

Isprike..nije 1070ti nego 1080 gaming g1 ali s amazona

razorblade
14 godina

http://thetechaltar.com/msi-gtx-1080-8g-oc-review/ izgleda čist fajn bez ikakvih anomalija.

Nove iz dućana su oko 5000kn tako da ta za 3500kn sa još 2 i pol godine garancije izgleda kao odlična ponuda.

Jedino vidim da Stjepanj kaže da se dugo prodaje možda nekaj ne štimac s njom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2018 9:22 (mislioc).
13 godina

Sad nisam pametan...ona s amazona je 3700 sam uspio dogovorit s 3900...ove ostale su precjenjenje...a 1070 i 170 ti se ptodaju za skoroistopar sto kuna manje ili vide

razorblade
9 godina
protjeran
Paolo Maldini kaže...
lav1000 kaže...
mariolla79 kaže...

Zašto smeće?

Stjepanj kaže...
Paolo Maldini kaže...
lav1000 kaže...
mariolla79 kaže...

Zašto smeće?

Vjerojatno jer joj je takt za 12mhz manji nego na 1000kn skupljem modelu...lp

nema backplate, nema bakrenu bazu hladnjaka.... da nabrajam dalje...

rađe onda tu g1 1070ti neka sredi s prodavačem da mu prepusti amazon acc s kojeg je kupljena da može poslati sam ako zatreba na RMA i to je to...

13 godina

Nije 1070 yi nego 1080

razorblade
8 godina
protjeran
lav1000 kaže...

Dobro da nisi napisao da je mana što nema turbofolk led svjetla. Eno ti gore recenzija, piše pod plusevima cool and quiet 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2018 9:30 (Paolo Maldini).
14 godina

Ja bih uzeo armoricu ipak ima domaće papire s pedigreom.

Pod uvijetom da je sve ispravno naravno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2018 9:35 (mislioc).
13 godina

Ili treca opcija da za 3800 uzmem gigu 1070ti wf2 u ducanu novu....

razorblade
9 godina
protjeran
Paolo Maldini kaže...
lav1000 kaže...

Dobro da nisi napisao da je mana što nema turbofolk led svjetla. Eno ti gore recenzija, piše pod plusevima cool and quiet 

da da ista je kategorija po važnosti kič led svjetla i ovo što sam ja rekao... 

evo cp iz tog reviewa

Idle Temperature36° C1 Hour Gaming Stable Temperature71°CFan Speed – 0%Minimum Gaming Temperature65°CFan Speed – 42%Maximum Gaming Temperature75°CFan Speed – 73%

ako ova kartica ima 71°C sa 0% fanovima nakon 1h gaminga ja mu kupim novu iz dućana da si spoji SLI 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice