Bas je njam, nekom mazohistu mozda. 
Deda nema povratka, primi to kao prava muskarcina od 2 metra. 
Bas je njam, nekom mazohistu mozda. 
Deda nema povratka, primi to kao prava muskarcina od 2 metra. 
Daj ti posnimi svoje minimalne detalje jer više ni nemereš izvuč sa tom malom grijalicom
Sanjaš ti več dugo i novu karticu i novi monitor ali kaj češ, moraš živjeti u stvarnosti zaljepljen za stolac, minimalnim detaljima i TN ispranim bojama
,
previše si uložio da bi se sad povukao 
Uostalom ja sam konzolaš i prelazim na superiornu platformu na kojoj izlaze AAAAAA naslovi
PC je za mazohiste i indie gamere 
hmm, ja tog stuttera ne vidjo, a redovno sam koristio privjesak + fastsync + 1050 ti...doduse nisam igrao neke prezahtjevne naslove...sa 1060 na fullhd se trenutno nemate cega bojat sa privjeskom...

Napravite peticiju 
evo stipica 14 minuta pa uzivaj
u cemu da uzivam, bokte grafa ti je u teskom bottlenecku, nemre se niti ugrijati a fanovi na 60+%
...saljem poruku moderatoru Miri da locka temu, sve od reda lazovi
lp
ajde nam ti pokazi tu svoju 980 far cry ultra sto su fanovi na 60% jbg ja imam zracno nemam vodeno tako neznam na sto bih trebao mozda po tvom na pasivno
evo stipica 14 minuta pa uzivaj
u cemu da uzivam, bokte grafa ti je u teskom bottlenecku, nemre se niti ugrijati a fanovi na 60+%
...saljem poruku moderatoru Miri da locka temu, sve od reda lazovi
lp
ajde nam ti pokazi tu svoju 980 far cry ultra sto su fanovi na 60% jbg ja imam zracno nemam vodeno tako neznam na sto bih trebao mozda po tvom na pasivno
kaj da ja tebi pokazem?, doticne osobe tvrde(a evo i tebe) da pascal pod normalno radi na 2000+ghz, jos niti jedan video nisam vidio a da nisu nalozeni fanovi, grafa nedovoljno opterecena, vodeni sistemi i ostale gluparije...
nemojte da ja moram snimati video s 1080ti aourus edišn
..lp
kaj da ja tebi pokazem?, doticne osobe tvrde(a evo i tebe) da pascal pod normalno radi na 2000+ghz, jos niti jedan video nisam vidio a da nisu nalozeni fanovi, grafa nedovoljno opterecena, vodeni sistemi i ostale gluparije...
nemojte da ja moram snimati video s 1080ti aourus edišn
..lp
Znamo da stock ne drzi 2000+ ne moras snimati
, obična aorus ne može ni boostati 2000+mhz stock, možda 2000mhz pipne dok ne pređe 30°C
Nisam bas siguran da ces sa rx580 imati max detalje i glatkih 60fps na 1440p. Govorim naravno o novijim popularnim igrama recimo bf1 i pubg neces sigurno...
Ne, Za maxat na 1440p trebaš GTX1080 ili Vegu 64. Mada se uz kompromise da ugodno igrati i s 580kom.
Ni blizu...
Jel se isplati dat 3500 za 6 mj staru 1080 armor od msi
razorblade
Naravno to je mrak cijena. Pod uvijetom da ima garanciju.
Ta se grafa na njusci prodaje vec 2mjeseca..lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
ma ne uzimaj to smeće za te pare, radije uzmi poštenu izvedbu 1070ti nego to... ajde da je 3000 pa bi je donekle imalo smisla uzet
Razmisljao ili toili giga 1070 ti s 3 venta..ali je s amazona .de..ima garu i racun ali neznam kak dalje...ova jr iz adm ili insyara..nisam ziher
razorblade
ma ne uzimaj to smeće za te pare, radije uzmi poštenu izvedbu 1070ti nego to... ajde da je 3000 pa bi je donekle imalo smisla uzet
Zašto smeće?
Zašto smeće?
Vjerojatno jer joj je takt za 12mhz manji nego na 1000kn skupljem modelu...lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Isprike..nije 1070ti nego 1080 gaming g1 ali s amazona
razorblade
http://thetechaltar.com/msi-gtx-1080-8g-oc-review/ izgleda čist fajn bez ikakvih anomalija.
Nove iz dućana su oko 5000kn tako da ta za 3500kn sa još 2 i pol godine garancije izgleda kao odlična ponuda.
Jedino vidim da Stjepanj kaže da se dugo prodaje možda nekaj ne štimac s njom.
Sad nisam pametan...ona s amazona je 3700 sam uspio dogovorit s 3900...ove ostale su precjenjenje...a 1070 i 170 ti se ptodaju za skoroistopar sto kuna manje ili vide
razorblade
Zašto smeće?
Zašto smeće?
Vjerojatno jer joj je takt za 12mhz manji nego na 1000kn skupljem modelu...lp
nema backplate, nema bakrenu bazu hladnjaka.... da nabrajam dalje...
rađe onda tu g1 1070ti neka sredi s prodavačem da mu prepusti amazon acc s kojeg je kupljena da može poslati sam ako zatreba na RMA i to je to...
Nije 1070 yi nego 1080
razorblade
Dobro da nisi napisao da je mana što nema turbofolk led svjetla. Eno ti gore recenzija, piše pod plusevima cool and quiet 
Ja bih uzeo armoricu ipak ima domaće papire s pedigreom.
Pod uvijetom da je sve ispravno naravno.
Ili treca opcija da za 3800 uzmem gigu 1070ti wf2 u ducanu novu....
razorblade
Dobro da nisi napisao da je mana što nema turbofolk led svjetla. Eno ti gore recenzija, piše pod plusevima cool and quiet 
da da ista je kategorija po važnosti kič led svjetla i ovo što sam ja rekao...
evo cp iz tog reviewa
Idle Temperature36° C1 Hour Gaming Stable Temperature71°CFan Speed – 0%Minimum Gaming Temperature65°CFan Speed – 42%Maximum Gaming Temperature75°CFan Speed – 73%
ako ova kartica ima 71°C sa 0% fanovima nakon 1h gaminga ja mu kupim novu iz dućana da si spoji SLI