Pozdrav svima :D
Je li bolje da kupim 3GB DDR2 memorije, ili 2GB DDR3 memorije? Hvala!!!
Pozdrav svima :D
Je li bolje da kupim 3GB DDR2 memorije, ili 2GB DDR3 memorije? Hvala!!!
Pa ako ti matična ima support za DDR2 onda DDR2,ako za DDR3 onda DDR3. Nema se tu šta razmišljati...
Pa ako ti matična ima support za DDR2 onda DDR2,ako za DDR3 onda DDR3. Nema se tu šta razmišljati...
maticna ima support za oboje - i za ddr2 i ddr3. pa sada ne znam sto da kupim 2gb ddr3 ili 3gb ddr2
4GB DDR3
maticna ima support za oboje - i za ddr2 i ddr3. pa sada ne znam sto da kupim 2gb ddr3 ili 3gb ddr2
Izvoli:
http://www.protis.hr/products/details/memorija-ddr3-1333mhz-2gb-corsair-vs2gb1333d3/22931
Jeftinije od ovoga ne može. Latencije su 9-9-9-24.
aa ljudi, pa ne pitam za 4GB, nego pitam je li bolje imati 3GB DDR2 memorije ili 2GB DDR3 memorije????
Ako uzimaš novo,onda uzmi 4gb DDR3,jeftinije je od 3gb DDR2,mislim ako već imaš love za 3gb DDR2,zašto nebi imao za 4gb DDR3?
aa ljudi, pa ne pitam za 4GB, nego pitam je li bolje imati 3GB DDR2 memorije ili 2GB DDR3 memorije????
2GB DDR3.
3 GB DDR2 memorije, bolja veča količina memorije, jer ona razlika između 800 MHz ili 1066 MHz ili 1333 MHz ni ne osjeti. Al ako ti matična podržava DDR3 onda zemi 2 GB DDR3
Ako uzimaš novo,onda uzmi 4gb DDR3,jeftinije je od 3gb DDR2.
Helou, čovjek očito ne raspolaže s toliko novaca...
2GB DDR3, i to najjeftiniji za njega je way 2 go.
znaci bolje je 3GB ddr2. hvala
znaci bolje je 3GB ddr2. hvala
2GB DDR3, ponavljam.
Šteta je stavljati staru DDR2 memoriju koja je znatno sporija od DDR3, ukoliko imaš ploču koja podržava DDR3, a imaš... Bez obzira na 1GB manje.
ma samo me zanima kakva ce biti razlika u performansama i u radu cijelog kompjutera. Oce li za rad igri biti bolje 2gb ddr3 ili 3gb ddr2?
Kako ne raspolaže? Pa bira između DDR2 i DDR3. 3gb DDR2 će ga izač 300kn,a 4gb DDR3 će ga izač 270kn.
Kako ne raspolaže? Pa bira između DDR2 i DDR3. 3gb DDR2 će ga izač 300kn,a 4gb DDR3 će ga izač 270kn.
Može i jeftinije: http://www.protis.hr/products/details/memorija-ddr3-1333mhz-4gb-2x2gb-kingmax--cl90-128mx8-flfe/38008.
Autoru teme, uzmi si ovu memoriju i nemaš nikakvih briga!
Kad je uopce rekao da kupuje novu.
Ja bi uzeo DDR3 - novija, brza, dual channel!
Raptor,s koliko novaca raspolažeš?
ma samo me zanima kakva ce biti razlika u performansama i u radu cijelog kompjutera. Oce li za rad igri biti bolje 2gb ddr3 ili 3gb ddr2?
Za igre je poželjno što više radne memorije, dakle 3GB DDR2 je u ovom slučaju ipak bolje zbog tog 1GB-a koji ce dobro doci kad-tad, a ja ti preporučam ovu memu: http://www.protis.hr/products/details/memorija-ddr3-1333mhz-4gb-2x2gb-kingmax--cl90-128mx8-flfe/38008 jer je trenutni best-buy! Ako si u mogucnosti izdvojiti 230-tak kn, nemas se razloga premisljati.
OK, onda za igre je najbolje 3Gb ddr2. hvala puno na odgovorima
OK, onda za igre je najbolje 3Gb ddr2. hvala puno na odgovorima
Ne, za igre je najbolje 4GB DDR3.
Za 230-tak kn možeš ubosti 4GB DDR3, a ti razmišljaš o 3GB DDR2, što je em skuplja, em puno lošija opcija...
joooj, pa ne kupujem niti cu kupovat memoriju, ja znam da bi 4gb bilo najbolje kupiti, ali ne kupujem... samo sam vas pitao je li bolje 2gb ddr3 ili 3gb ddr2 ( najvise za igranje igara)
joooj, pa ne kupujem niti cu kupovat memoriju, ja znam da bi 4gb bilo najbolje kupiti, ali ne kupujem... samo sam vas pitao je li bolje 2gb ddr3 ili 3gb ddr2 ( najvise za igranje igara)
Razumijem, oprosti. 3GB DDR2.
ok, hvala! stavit cu 3gb ddr2 :)
U prvom postu si naveo da kupuješ memoriju.
Inače 3gb DDR2 kao što je već rečeno.
U prvom postu si naveo da kupuješ memoriju.
Inače 3gb DDR2 kao što je već rečeno.
da, naveo sam, ali nisam spominjao sto je isplatnije, bolje kupiti, nego samo sam pitao koja je razlika i sto je bolje da stavim u komp ;)
1)Količina je najbitnija
2) Zatim propusnost (Dual Chanel/Triple, itd).
3) Zatim brzina (o kojoj ujedno ovisi i propusnost)
4) Zatim latencije
ma da, znaci najbolje mu je da kupi 3GB DDR2 memorije. Spominjao je i igranje igara, u tom slucaju najbolji izlaz mu je 3GB mem
PoZz!
ej momci, al da stavim na 3gb rama 32bitni os windows7 ili 64bitni? trazio sam po forumu, ima slicnih pitanja, ali nista vezano za 3gb rama i o tome koji je sistem bolji za tu velicnu memorije, znaci 32 ili 64bit? hvala :D