Pozz,procitao sam dosta tema,u vecini problema gori crvena lampica, a kod mene ni lampica ne gori,mobitel sam bio stavio da se puni i samo se ugasio,bilo je 1% baterije,kada drzim dugme za paljenje ne blinka lampica,ne vibrira,bas nista,gledao sam upustva za flash,i kada ga spojim na usb samo pise "usb device not recognized" tako nesto,svaka pomoc dobro dosla ! hvala unaprijed i jos nesto,kada je spojen na punjac ili usb ovaj jack koji ide u mobitel se zagrije,to mi se nije prije desavalo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A baterija nisi na to pomislio možda je dala svoj vijek.
Ja se nadam da je baterija,ali zasto bi se jack zagrijavao zbog baterije,i probao sam bateriju od sony c530,jest manja ali pritisnuo uz iglice mobitela i nista,ali ne mora da znaci da nije crkla,kako bi mogao provjeriti da li radi baterija ?
default rom i sve?
default rom i sve?
Ne kontam te,pojasni,ne razumijem se bas u mobitele
Ne kontam te,pojasni,ne razumijem se bas u mobitele
Gledajući tvoje znanje, pretpostavljam da je stock rom.
Baterija je riknula očito, probaj zamijeniti.
Sad kontam,jeste stock rom,nije nista mjenjano,bateriju mogu tek u ponedeljak kupiti,pa cu vidjeti,a mogu li do tada nekako provjeriti da li radi mob,probao sam od starijeg sony mob. bateriju i nece,ova baterija je 3,7v a ova starija sto sam probao 3,6 v
nije do baterije,rastavio sam ga i otpojila su se 2 mala chipa ispod punjenja ne znam moze li se napraviti,pre malo je