Umrla je ;)
A jest ti poredjenje ;) Google ne prodaje licence nikome i nizasta i neces vjerovati odlicno zivi ;)
Intermec CK71 nije phone uredjaj i ne vidim kakve to veze ima sa temom? Ili cisto onako da se lupi nesto ;)
Google ne proizvodi uredjaje kao ni MS ;)
Isto tako neces vjerovati se googleove platforme rade ;) I u mobitelu i u televizoru i u satu i u svim drugim uredjajima ;) Btv gledao si zadnji izvjestaj o marketshare google i msove mobilne platforme? Ako ms uopste i mjere....
A da. Platforma nije mrtva jer si ti kupio stotinjak uredjaja koji uopste nisu mobiteli i koje nisi kupio ood msa i za koje ms ne daje support ;) Kakve veze to ima sa temom?
Definiraj "phone uredjaj". I molim te, odluci se, engleski, njemacki, ili hrvatski. Nemoj mi mjesati 3 jezika za opis jedne stvari.
Glupo je i nepismeno.
Ili je "phone device" ili je "mobilni uredjaj" - nema "phone uredjaj".
Moja definicija moblnog uredjaja je mocunost GSM-a, dakle posjedovanje SIMM kartice,
koja omogucuje telefoniranje, SMS i mobilni internet - sto sve ovaj uredjaj ispunjava.
A i mnogo toga vise.
PS - Samo nek se prodaju droidi, Microsoft na njima super zaradjuje. A ako mislis da Google ne naplacuje licence,
onda ocito nista ne znas, jer Google naplacuje licence za mobilne uredjaje i za razvijnu okolinu.
Moja predvidjanja za 2020.:
Tor(r)ent: "majkrosoft je mrtaaavvv, to ti nevaljaaaa, sranjeee..."
Ostali: "Jos uvjek koristimo mobilne windowse i nisu sranje nit mrtvi"
Tor(r)ent: "ma sranjeee jee, to je mrtvoooo, tog nemaaaa..."
Ostali: "Nisi ni ti pismen pa postojis..."
Heheheh sa svojih 17 godina skole mislim da sam barem prosjecno pismen ;)
TAj svoj uredjaj koristis za telefoniranje? Koji sad imas telefon i koji bi kupio da ti sad trenutni crkne?