WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.874.199
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
Čitatelj kaže...
Torent kaže...

Umrla je ;) 

A jest ti poredjenje ;) Google ne prodaje licence nikome i nizasta i neces vjerovati odlicno zivi ;)

Intermec CK71 nije phone uredjaj i ne vidim kakve to veze ima sa temom? Ili cisto onako da se lupi nesto ;)

Google ne proizvodi uredjaje kao ni MS ;)

Isto tako neces vjerovati se googleove platforme rade ;) I u mobitelu i u televizoru i u satu i u svim drugim uredjajima ;) Btv gledao si zadnji izvjestaj o marketshare google i msove mobilne platforme? Ako ms uopste i mjere.... 

A da. Platforma nije mrtva jer si ti kupio stotinjak uredjaja koji uopste nisu mobiteli  i koje nisi kupio ood msa i za koje ms ne daje support ;) Kakve veze to ima sa temom?

Definiraj "phone uredjaj". I molim te, odluci se, engleski, njemacki, ili hrvatski. Nemoj mi mjesati 3 jezika za opis jedne stvari.

Glupo je i nepismeno.

Ili je "phone device" ili je "mobilni uredjaj" - nema "phone uredjaj".

Moja definicija moblnog uredjaja je mocunost GSM-a, dakle posjedovanje SIMM kartice,

koja omogucuje telefoniranje, SMS i mobilni internet - sto sve ovaj uredjaj ispunjava.

A i mnogo toga vise.

PS - Samo nek se prodaju droidi, Microsoft na njima super zaradjuje. A ako mislis da Google ne naplacuje licence,

onda ocito nista ne znas, jer Google naplacuje licence za mobilne uredjaje i za razvijnu okolinu.

Moja predvidjanja za 2020.:

Tor(r)ent: "majkrosoft je mrtaaavvv, to ti nevaljaaaa, sranjeee..."

Ostali: "Jos uvjek koristimo mobilne windowse i nisu sranje nit mrtvi"

Tor(r)ent: "ma sranjeee jee, to je mrtvoooo, tog nemaaaa..."

Ostali: "Nisi ni ti pismen pa postojis..."

Heheheh sa svojih 17 godina skole mislim da sam barem prosjecno pismen ;)

TAj svoj uredjaj koristis za telefoniranje? Koji sad imas telefon i koji bi kupio da ti sad trenutni crkne? 

8 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Budimo realni, da nema tog trolenta kako ga nazivate tema bi vam bila praktički mrtva, kao i ovaj sustav. 

Kad se potežu stvari u raspravu kao što ovaj čitatelj linka onda je jasno u kakvom stanju je sustav i ponuda uređaja. Žalim što je do toga došlo, od nekad odličnog sustava koji je mogao parirati Androidu i iOS-u taj isti sustav je sad na rubu nestajanja a zahvaljujući samom Microsoftu. Šteta jer bi svima nama dobro došao i treći igrač u konkurenciji.

Moj PC  
3 1 hvala 0
11 godina

Odličan uspjeh, ugodno si me iznenadio, tribalo ti je samo 17 godina da završiš osnovnu. 

Bravoooo

MISCREATED
8 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ja se sjetim lumie 520, to malo smrdljivo govance jeftino sam imao odmah po izlasku i radila je kao beba, bez ikakvog većeg štekanja a koštala siću.

Naravno to je bilo dok je sve još štimalo i sustav nije bio pred raspadom.  

Sličnu lumiu 520 vidio sam kod jednog kolege prije godinu dana i to je toliko neupotrebljivo bilo da nije mogao vijesti otvoriti i pročitati.

Ah ta vremena kad si za mogao uzeti nju za sto eura ili si bio baja sa iPhone 4 (nije to kao danas, tad si stvarno mogao bariti dronfuljice samo na temelju toga), a android bio tek u povojima, tada su stvarno bili sranje.

Vremena se mijenjaju jbg, ostaje samo žal.

4 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Dal Instagram, Messenger i FB rade na WP8.1?

0 0 hvala 0
7 godina
protjeran
Da, da i da.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Čitatelj kaže...
Da, da i da.

Mislio sam dal su iste aplikacije kao i na WP10.

8 godina
neaktivan
Lik te mulja, te aplikacije se i službeno više ne ažuriraju a i ne rade ispravno u verzijama u kojim jesu.

2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Sva sreca da imamo hejtere

0 0 hvala 0
13 godina
Mislis iznosenje realnog stanja stvari?
What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Kako god hoces,nisam ni ja retardiran pa vidim buducnost W10M ,ali da neko ko to koristi i ima pitanja,ne vidim razloga za hejtere

0 0 hvala 0
13 godina
Nema tu rasprave o buducnosti. Covjek pita kako rade aplikacije, recite mu da ne rade dobro, da je podrska u qrcu. Jel tako tesko biti iskren prije nego netko iskesira 1000kn i sazna na tezi nacin da govorite neistine?
What could possibly go wrong?

0 1 hvala 0
8 godina
neaktivan
Kojih 1000 kn,nema za kupit nista,hejtas bezveze ,covjek pita za stariji mob

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Hornet_93 kaže...
Nema tu rasprave o buducnosti. Covjek pita kako rade aplikacije, recite mu da ne rade dobro, da je podrska u qrcu. Jel tako tesko biti iskren prije nego netko iskesira 1000kn i sazna na tezi nacin da govorite neistine?

Kad si trol, znaj da si glup.

Koristim Windows već skoro četiri godine.

Mobitel je dobar(640XL DS), prešo bajkom preko njega, Nokia 100%...

Al jednostavno mi Kurcenberg ide na kurac.

Da ima neki jači mobitel, uzeo bi njega, al ovako moram na Android preći.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.10.2017 19:23 (Dex.pwn).
9 godina
odjavljen
uragan kaže...
Sva sreca da imamo hejtere

Cim nemas nista pametno reci krece se ispod pojasa o hejterima i sl.... Koji je tvoj sledeci wp mobitel? To je vec tajna od ubice kenedija ovdje na forumu....

13 godina
Ovaj trolent kad zapne za nešto onda zapne pošteno... Daj si malo čitaj sto pišeš, već si sto puta pitao jedno te isto, koji ti je sljedeći mobitel? A j....te mobitel, sjećam se ne tako dugo te mucio digitron na w10m, u svakom postu si ga spominjao. Moja l950 dok radi nek radi, a ako nece biti novih modela uzimam ju opet, kamera je za te novce vrh... Sigurnost, fluidnost, kockice, ma kud ces bolje...

2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Sve pet, mislio sam polovnu 950xl ubost, al jednostavno Kurcenbergove aplikacije rade pre dobro 😂😂😂
9 godina
odjavljen
davor333 kaže...
Ovaj trolent kad zapne za nešto onda zapne pošteno... Daj si malo čitaj sto pišeš, već si sto puta pitao jedno te isto, koji ti je sljedeći mobitel? A j....te mobitel, sjećam se ne tako dugo te mucio digitron na w10m, u svakom postu si ga spominjao. Moja l950 dok radi nek radi, a ako nece biti novih modela uzimam ju opet, kamera je za te novce vrh... Sigurnost, fluidnost, kockice, ma kud ces bolje...

Ti si prvi koji je odgovorio ;) Eto i ta misterija je rijesena ;) 

15 godina
WindowsPhone - Općenito

kada me uhvati sjeta, melankolija ili anaksioznost ... ... ja dođem na ovu temu i odmah mi je bolje 

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Jos nabavi windows mobitel pa se aktivno zabavi

0 0 hvala 0
15 godina

imao ... zavrisio u zidu skoro nekoliko puta .. koristio sma ga kao drugi telefon skoro godinu dana ...  to je bilo jedno posebno iskustvo 

7 godina
protjeran

E da si imao Samsung, pukao bi pri prvom bacanju u zid. (osim ako zivis u slamnatoj kuci, mozes bacati koliko te volja, veci ti je strah da ne potrgas zidove)

13 godina

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

tek toliko radoznalosti radi, ti ovo vidiš kao pozitivnu ili negativnu vijest?????

iPhone is a smartphone for dumb people
9 godina
odjavljen

On vidi u svemu samo pozitivno. Ms explicirno kaze da napusta platformu....Doduse govori to odavno. Eto ja sam hejter cisto da ustedim par postova....

13 godina
Najprije FC, pa redstone4, pa Windows Core OS (Andromeda). Sta je tu lose, osim sto se neće vise zvati w10m?

0 0 hvala 0
13 godina
E da, i naziv w10m ce biti mrtav, i evo razloga da počnete zaobilaziti ovu temu, hihihi...

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
davor333 kaže...
Najprije FC, pa redstone4, pa Windows Core OS (Andromeda). Sta je tu lose, osim sto se neće vise zvati w10m?

Nema tu nista lose. Naprotiv....Nikad bolje ;) 

Da nas nema tema bi odavno zamrla ;) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.10.2017 7:10 (Torent).
16 godina
neaktivan
davor333 kaže...

ti si očigldno izgubio svaki oblik shvaćanja pročitanoga, e moj davore, crn kruh tebe čeka u životu

iPhone is a smartphone for dumb people
9 godina
odjavljen

Nemoj ga dirati. Dick je tu najjaci ;) Citira clanak i onda lupi nesto sto uopste ne pise u clanku ili 6% pretvori u 60% i tako ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice