W890i problem

poruka: 20
|
čitano: 3.201
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
W890i problem

evo ovako imam w890 i sad kad ga stavim punit on nece da se puni tj pise da se puni ali se ne napuni(znao sam ga drzat i po 6 sati ali i dalje nista) pa moram svaki put vadit bateriju iz njega i stavljat u drugi da bi ga napunio...

Nije problem u bateriji jer sam ih vise isprobao(isti problem bude)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
W890i problem
updateaj/reinstallaj software.
GENERATION 18: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
W890i problem

Pogledaj da li ti je port (to ti je ono zlatno na što se spaja punjač) prljav. Ako je, uzmi čačkalicu i skini prljavštinu. Trebalo bi raditi.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
W890i problem
ustvari vjerojatno je utor crkao.
GENERATION 18: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
RE: W890i problem
Sesvetski Kraljevec kaže...
ustvari vjerojatno je utor crkao.

Ne može 'crknut'. Može se izlizati ili oksidirati.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
15 godina
protjeran

ako ti nije problem mos li objasnit kako?

15 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

Pogledaj da li ti je port (to ti je ono zlatno na što se spaja punjač) prljav. Ako je, uzmi čačkalicu i skini prljavštinu. Trebalo bi raditi.

nije to jer on meni ocitava da se puni i rade mi slusalice itd...

16 godina
odjavljen
Chumi kaže...

ako ti nije problem mos li objasnit kako?

Nemoj to raditi. Najprije provjeri ovo što sam ti ja napisao. Nema smisla update-at softver ako ne treba.

EDIT: trebaš biti 100 % siguran. Softver se update-a preko Sony Ericsson Update Service koji skine sa SE stranice. Pokreni ga, odaberi mobitel i slijedi upute.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 0:39 (vexx5555).
15 godina
neaktivan
W890i problem
ma laicki sam mu objasnio. Znaci ljepo ocisti kao sto ti je i rekao i pogledaj dali je ista slucajno strgano pa da nema kontakta dobrog pa mob zna da bi se trebao puniti ali nisu kontakti dobri.

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
W890i problem

zaboravio sam jedan vazan detalj ako je baterija polupuna on se moze punit ako je prazna nista samo prikazuje da se puni ali nista se ne dogada

EDIT: evo malo sam gledao po netu za updejtat i ne cini mi se tesko(ako je to to)... klik

EDIT2: Dok se puni pojavljuje mu se poruka Greska punjenja prekinite punjenje!

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 0:45 (Chumi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
W890i problem
Ovo moje uzmi kao zadnju opciju jer ces mozda izgubiti programe, poruke. Znam da kod nokie nije tako, neznam kod SE. Ako budes to radio opet ti treba puna baterija jer mozes "ubiti" mob ak se isprazni.

0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Chumi kaže...

zaboravio sam jedan vazan detalj ako je baterija polupuna on se moze punit ako je prazna nista samo prikazuje da se puni ali nista se ne dogada

EDIT: evo malo sam gledao po netu za updejtat i ne cini mi se tesko(ako je to to)... klik

Onda ti je sve u redu. A što bi se trebalo događati ako je baterija prazna- da pleše možda?! Naravno da ti prikazuje da se puni. Da se ne puni, ne bi ti ništa pokazivao.

15 godina
neaktivan
W890i problem
nemam ideja bas, al probaj potrositi bateriju do kraja, pa ga stavi na punjac pa vidi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
W890i problem
Previse si detalja zaboravio.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
nemam ideja bas, al probaj potrositi bateriju do kraja, pa ga stavi na punjac pa vidi.

Onda će mu ili pokazivati crveno svjetlo kog tipke za paljenje ili neće ništa pokazivati sve dok baterija ne dođe do nivoa kada započinje pokazivati da se puni.

15 godina
protjeran

probao sam nece da se upali i svijetli mi crvena lampica sa strane(ova ispod tipke za slikat)

16 godina
odjavljen
Chumi kaže...
probao sam nece da se upali i svijetli mi crvena lampica sa strane(ova ispod tipke za slikat)

To znači da je baterija prazna. Stavi ga da se puni preko noći. Ujutro će te dočekati pune baterije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 0:51 (vexx5555).
15 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
Chumi kaže...

To znači da je baterija prazna. Stavi ga da se puni preko noći. Ujutro će te dočekati pune baterije.

nece probao sam doceka me sa porukom greska punjenja molimo prekinite punjenje

Probat cu ocistit utor i updejtat software... pa vam javim

15 godina
neaktivan
W890i problem
upisi u google Stop charging error pa se zabavi.

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
W890i problem

ocistio sam utor nije pomoglo....

Probao sam updejtat software ali nemoze mi ocitat mob(kad ga tribam pristekat i drzat c... mislio sam da nisam nesto dobro radio pa sam pristekao svoj stari k550i i taj dio mi je normalno prosao....) {#}  jeidno moguce rjesenje je da mi je utor otisao ali mi nije jasno zasto onda puni bateriju ako je polupuna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice