Vip pitanje za poništenje ugovora

poruka: 10
|
čitano: 1.746
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ne znam je li ovo pravo mjesto za postavljanje ove teme, te se unaprijed ispričavam ako nije.

Kratak opis: otac je prije 5 dana potpisao ugovor na 24 mjeseca s vipom uz prijenos broja s popustom na tarifnu opciju 50% (S4 mini placa mjesecno 175 kuna, a dao je oko 900 na početku), do sada je dobio uređaj i sve mu je aktivirano.

Sada tu nastaje problem.

2 dana nakon potpisa ugovora su u vipu uveli novu opciju da svi koji prenose broj uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca imaju popust na tarifnu opciju 50% (kao što je i moj otac imao) + popust na uređaj 50% ili više.

Znači da je potpisao ugovor 2 dana poslije uz istu tarifu dobio bi S4 mini za 9 kuna ( ili s4 / lg g2 za 300/400 kuna). Znači to su sadašnje cijene u tarifnoj opciji koju je on odabrao.

Može li se tu išta učiniti? Zvali smo službu za korisnike i kažu da ne mozemo ništa, jer je ugovor potpisan u vip centru te je mogucnost zalbe samo 24 sata, a ne 8 dana.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 19:29 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A ugovor ste potpisali svjesno i pristali ste na uvijete kakvi su bili u vrijeme potpisivanja ugovora. Ovdje se radi samo o dobroj volji Vipneta hoće li vam dati taj dodatni popust ili ne, zakonski, a i zdravorazumski ne vidim problem ukoliko ne dobijete taj popust.

Pokušajte dogovorit neš u Vip Centru u kojem je ugovor sklopljen, pa ak ide ide, ak ne, kak je tak je {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 22:01 (lllnuclearlll).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Zdravorazumski i po mojoj logici također ne moraju to napraviti, što i vjerojatno neće.

Ima tu više faktora, mobitel je već korišten, ugovor potpisan u vip centru, a ne na daljinu... ali kad tako nešta prozivite, to ste mogli dobiti puno bolji mobitel za manje novca, da ste samo potpisali ugovor 2 dana kasnije padne vam mrak na oči.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 21:57 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Prije nešto više od godinu dana dogodila mi se slična stvar {#}

Produžio ugovor s T-Comom 28.10. i dobio kao poklon 6mj sportskog paketa, a 1.11 došla vijest da svi koji produže ugovor dobiju tablet (nije neki poseban bio, Huawei neki, al ipak tablet je tablet, pogotovo kad nemaš nikakav), na žalost ništa nisam mogao, kao ni ti sad...

Istina, u Vip Centru su vjerojatno znali da će biti popust, vjerojatno su znali i u T-Comu, al ne smiju oni to reći pretpostavljam...

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 22:03 (lllnuclearlll).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Re: Vip pitanje za poništenje ugovora
Prije potpisivanja ugovora uvijek se pita kada istice sadasnja ponuda i kada ce biti neka nova. To bi trebao svako znati ko ima preplatu.
B-A-R-C-A
17 godina
iNo_bhf kaže...
Prije potpisivanja ugovora uvijek se pita kada istice sadasnja ponuda i kada ce biti neka nova. To bi trebao svako znati ko ima preplatu.

Lako bit general poslije bitke {#}

A i da ga `ebeš oni ti to neće reći jer ili ne znaju ili ne smiju jer im više odgovara ovak...

13 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Prije nešto više od godinu dana dogodila mi se slična stvar {#}

Produžio ugovor s T-Comom 28.10. i dobio kao poklon 6mj sportskog paketa, a 1.11 došla vijest da svi koji produže ugovor dobiju tablet (nije neki poseban bio, Huawei neki, al ipak tablet je tablet, pogotovo kad nemaš nikakav), na žalost ništa nisam mogao, kao ni ti sad...

Istina, u Vip Centru su vjerojatno znali da će biti popust, vjerojatno su znali i u T-Comu, al ne smiju oni to reći pretpostavljam...

Nažalost u ovom je slučaju otac izgubio 900 kuna, te je mogao za 30% (okvirno) placene cijene dobiti puno puno bolji uređaj. Probati ćemo sutra otići u Vip centar, no sve nade su nam ubijene haha. 

Također pretpostavljam da su znali, no da su znali ne bi dobili tih 900 kuna, što njima ne odgovara. 

iNo_bhf kaže...

Ova tarifna opcija u kojoj je on traje do 31.12. što mu je rečeno u vip centru, naravno rekli su mu da će nakon isteka te biti neka nova opcija, no nova, slična opcija je izašla nakon 3 dana te za nju nisu ništa govorili (niti su smjeli koliko ja znam).

17 godina
kpavl kaže...

Ova tarifna opcija u kojoj je on traje do 31.12. što mu je rečeno u vip centru, naravno rekli su mu da će nakon isteka te biti neka nova opcija, no nova, slična opcija je izašla nakon 3 dana te za nju nisu ništa govorili (niti su smjeli koliko ja znam).

Ma to što si vidio za popuste je samo do 24.12. To je neš izvanredno samo za Božić valjda da malo dignu promet...

13 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
kpavl kaže...

Ma to što si vidio za popuste je samo do 24.12. To je neš izvanredno samo za Božić valjda da malo dignu promet...

To stoji, no svejedno stoji i to da je 2 dana razlika od potpisivanja ugovora i njihove nove opcije, no izgleda sad je gotovo, ne treba tugovati haha.

17 godina

A probajte sutra, niš vas ne košta {#}

Bila bi lijepa gesta da vam vrate 450kn natrag i malo po svojim papirima editiraju da je ugovor sklopljen 2 dana poslije.

Da ćete uspjet vratit taj mob i uzet drugi, to teško...

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice