Tele2 prekid ugovora

poruka: 10
|
čitano: 16.783
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Tele2 prekid ugovora

pozdrav ekipa

ako je postojala ova tema ispričavam se, ja je nisam mogao naći

Naime, imam ugovor kod tele2 do 3 mjeseca iduće godine i sad bih ga htio raskinuti (imam sluzbeni mobitel i stvarno mi je nepotrebna pretplata)

Kad sam ugovarao pretplatu uzeo sam mobitel za kunu.

Ono sto mene zanima:
1. da li prilikom ranijeg prekida ugovora plaćam preostale akontacije do 3 mjeseca ili još nešto dodatno za mobitel koji sam uzeo? kako oni to točno obračunavaju (teta u tele2 ne zna)
2. da li mi ostaje broj koji sam imao na pretplati i mogu ga koristiti za bonove? ili mi se ukida broj? 

Unaprijed zahvaljujem

CARPE DIEM
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Tele2 prekid ugovora
simeparanoja kaže...

1. da li prilikom ranijeg prekida ugovora plaćam preostale akontacije do 3 mjeseca ili još nešto dodatno za mobitel koji sam uzeo? kako oni to točno obračunavaju (teta u tele2 ne zna)

1 ...  ne plaćaš ništa dodatno za mobitel.

2, ne znam. :)

De gustibus non est disputandum.
17 godina
neaktivan
Tele2 prekid ugovora

hvala mario

samo, da li im placam i radijsku frekvenciju za svaki od mjeseca? 50x6 ili 60x6? :)

i koliko traje procedura dok me iskljuce sa pretplate i vrate na bonove?

CARPE DIEM
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
simeparanoja kaže...

hvala mario

samo, da li im placam i radijsku frekvenciju za svaki od mjeseca? 50x6 ili 60x6? :)

i koliko traje procedura dok me iskljuce sa pretplate i vrate na bonove?

Ja sam prije dva tjedna raskinuo pretplatu sa T-Mobile operaterom i prešao na VIP. 

Moja tarifa kod T-Mobile je bila 150kn/mj, a oni su meni za 4 mjeseca ranije prekidanje ugovora obračunali 35kn/mj - odnosno ukupno 140kn penala sam platio jednokratno. 

Raspitaj se u Tele2, mislim da više ne moraš plaćati broj mjeseci X puna mjesečna pretplata.

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 20:17 (Bladepu).
15 godina
neaktivan

To ne znam stvarno. :) a možeš pogledati opće uvjete poslovanja Link PDF Vjerujem da piše unutra sve.

De gustibus non est disputandum.
17 godina
odjavljen
simeparanoja kaže...

pozdrav ekipa

Naime, imam ugovor kod tele2 do 3 mjeseca iduće godine i sad bih ga htio raskinuti (imam sluzbeni mobitel i stvarno mi je nepotrebna pretplata)

Ono sto mene zanima:
2. da li mi ostaje broj koji sam imao na pretplati i mogu ga koristiti za bonove? ili mi se ukida broj?

Unaprijed zahvaljujem

Drugo ne znam, a prvo:

Prije su naplačivali svi preostale rate, ali je HAKOM donio pravilnik prema kojem to imaju pravo raditi samo ako je ukupan iznos manji od popusta koji si dobio na mobitel. Ako je veći, onda plačaš razliku u cijeni mobitela. Ako je mobitel došao 1000 kn, a ti ga dobio u tarifi 150 za kunu, plačaš 450 kn.

Ako je mobitel došao npr 300 kn, a ti ga dobio za kunu, plačaš 299 kn jer je to manji iznos.

Koliki ti je točno popust na mobitel bio, piše ti na računu.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
17 godina
neaktivan
Tele2 prekid ugovora

posalo sam im mail pa ćemo vidjeti kad će odgovoriti

EDIT: ne moze im se poslati mail :(
Iskreno, niti mobitela niti računa :)  

nasao sam ugovor, dobio samsung S5230 za 1 kn, tarifa medju nama 50kn

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 20:29 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
simeparanoja kaže...

pozdrav ekipa

Ono sto mene zanima:

Unaprijed zahvaljujem

Za raskid ugovora plaćaš naknadu. Kad nazoveš i kažeš da hoćeš raskid, ponuditi će ti dvije opcije. 1. je plaćanje svih preostalih mjesečnih naknada, a 2. je plaćanje mobitela odnsono njegove preostale vrijednosti. Ti kao pretplatnik biraš opciju koja je povoljnija za tebe a to je u pravilu mobitel.

17 godina
neaktivan
Tele2 prekid ugovora

posalo sam im danas mail i odmah su me zvali na mobitel

Dakle, ponudili su mi 2 opcije, plaćanje preostalih akontacija ili plaćanje mobitela.

Kako su akontacije bile manje love to sam odabrao.

Broj se može zadržati, pritom se plaća 40kn za prijelaz na bonove

CARPE DIEM
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

Tako je, to sam ti i napisao. Nisam spominjao plaćanje 40 kn naknade za prelazak na bonove kad to nisi ni spominjao ;). Inače je uglavnom jaftinije platiti razliku mobitela, ali nekad je to i naknada kao kod tebe recimo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice