Meni drži nekih 30% duže nego na x10
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zna tko kad dolaze u T-Mobile??
Kakva je kamera ? Video zapisi ? Preslušavanje glazbe i internet browsing ?
ODG. Phantom_RI
Na ovom linku mozes vidjeti fotografije i video klip, koji su napravljeni sa ovim mobitelom.
Mislim da su vrhunskog kvaliteta.
Mobitel je brz tako da i surfanje ide sa lakocom pogotovo na velikom zaslonu.
Kvalitet zvuka je takodje izvrstan...
http://www.gadgeterija.net/2012/03/02/video-pogledajte-video-i-fotografije-snimljene-mobitelom-sony-xperia-s/
neznam uploadat :p
xperia na benchu dae 5.5.k nije niblizu brzine one x-a ne pisite gluposti...
btw xperia s mi se smrzla 3 put u 5 dana... gradja je katastrofa,maska se izlizala u 2 dana... tipke su neresponzivne...

Nisam takvo nešto očekivao čuti od usera u odnosu na završnu kvalitetu izrade??!!
btw xperia s mi se smrzla 3 put u 5 dana... gradja je katastrofa,maska se izlizala u 2 dana... tipke su neresponzivne...
Ovo za tipke je i mene zasmetalo, i to već nakon par minuta isprobavanja ali ovo za završnu obradu nisam očekivao.
Kako ti se maska izlizala? Sta se ima izlizat na maski?
Ma malo ima verbalni proljev lik, neka stavi slike sumnjam da bi Sony to dopustio za high end uređaj, takvu završnu kvalitetu.
Ili ima falični primjerak ili sere.
Kvaliteta izrade je odlična. I kolko sam sam vidio, a i koliko sam čitao iskustva drugih ljudi. Uređaj već ima mjesec dana i nema nikakvih problema.
Jedini problemi su bili sa ekranom na nekim prvim primjercima gdje se javljala žuta mrlja na ekranu, ali je to rješeno.
Materijal je super, kvaliteta izrade je odlična. Puno bolja nego Arc.
Ekran odličan, nema štekanja, sve radi super brzo.
svaka vam cast momci,vrlo odraslo od vas...
proguglajte si,mnogi se zale na kvalitetu izrade...
poklopac iza se razmrda lako,i bezveze je stavljen... kad nisra osim microsima ne ide u mob... i oprosti,al salm kupio silikonsku masku i od nje mi se dole vide tragovi na dnu,a iza se zgulio malo,sto je dosta primjetno,a ja svaki mob koji sam imao 5 dana nije nisš bilo,a tu se farba zgulila od maske... verbalni proljev ili ne,svaki mob isprobam dobrano prije neg sudim o njemu,i ovo je prvi sa takvom losom izradom... skuzio sam kad sam ga prodavo kad me covjek odbio zbog toga jer skibem masku i iznenadim se... (koristio sam ga pazljivo jedan dan prije neg sam nabavio zastitu)
to me je uzasno razocaralo kao i neresponzivnost tipaka i to kaj se zbloko triput...
i prije neg krenete vrijedat poguglajte malo gdje pisu o slicnim problemima svugdje

ja sa svojim nemam nikakvih problema. cak mi je jednom i ispao i nista mu nije bilo, jedina zamjerka mi je malo cudno teziste imam neki osjecaj da ce mi stalno ispasti, samo nije mi jasno kako si uspio razmrdati poklopac kada stvarno nema potrebe za diranjem nista iza nakon sto stavis sim karticu?
a gle,par puta da isprobam kolko je stabilno to,jer kad imam mob napravim si review za sebe i onome kom treba pa si prodjem tak po svim aspektima...
totalno glup potez stavljat poklopac cjeli samo za to... a straznja strana mi je valjda od dzepa otisla,a dolje zbog silikonske maskice sto me totalno iznenadilo u negativnom pogledu... nosite ga u onoj koznoj futroli kaj se dobije uz njega... valjda to koristi nes...

Mozda je napravljen samo za tu koznu futrolu,al meni je to glupost... Prvo kad sam uzo mob u ruke bil mi je super,predinstaliran screen protector,odlican ekran i citljivost istog na suncu itd... I onda sa korustenjem se vidi kako je loše rješeno to s kapacitivnim tipkama,trebalo je bit unibody i godinu dana star hardver i sjetih se da je rupa za slusalice preblizu tipki za zakljucavanje pa je nespretno kad se slusa mjuza pa zelis prebacit...
Sve je to sony super optimizirao hrdverski,gingerbread ne uzimam ko minus jer mi je to glupo,mislim,sony je mogao to sredit,al ajd,bit ce i nije mi se problem strpit...
Necu rec da je mob loš,nikako,dapače, taj hardver radi odlicno i to na hd ekranu,32 gb memorije,vrlo dobra kamera,glatka izvedba,odlicno leži u ruci,hdmi,multimedija,psn,dizajn,sve...
Jedino to što sam naveo i mozda nekima ogranicenje na 14.4 mbps, al meni nikako...

aj ti to slikaj pa da vidimo
^^Koliko sam shvatio već je prodao mob.
Ma izmulja je on sve i svašta, nevirujen mu ja ništa.
Da,prodo sam ga,jedva zbog zgrebanosti... Zakaj bi muljo ne znam. Nije da imam neke koristi od tog,osim da pomognem ostalima u odabiru,to kaj ne vjerujete vaša stvar,meni od toga ništa ;)

Ovaj covjek Vam je muljator samo takvi. Mobitel je trenutno najbolji na trzistu, a o grebanju nema govora.
Ovaj covjek Vam je muljator samo takvi. Mobitel je trenutno najbolji na trzistu, a o grebanju nema govora.
Nije.
Bogami je, doma imam HTC One X i njega, bolji je.
I pogledaj video na youtube usporedbu 2x je brzi sony.
Tako da nemoj pricati svasta.
A i izgledom izgleda bas pravi skupi mob , a htc kao jeftinjaca
Bogami je, doma imam HTC One X i njega, bolji je.
I pogledaj video na youtube usporedbu 2x je brzi sony.
Tako da nemoj pricati svasta.
A i izgledom izgleda bas pravi skupi mob , a htc kao jeftinjaca
Pics or it didn't happen.
Je da je Tegra podbacila, ali One X je još uvijek bolji, a i skuplje izgleda HTC nego li XS, al dobro...
Necu ni raspravljat s moronima poput njega...
Sony ima god dana stari hardver halo... I neznam zakaj je tegra podbacila al dobro,
Dok mi je na xperii bench bil 5500 na one x je 11500 jednom 13000 al nisam mogo ponovit...
Molim te zavuci se u neku rupu i tamo pricaj gluposti,a to da je htc ko jeftinjaca... Eto sony fanboji sa konzola na mobitele presli...

Mislim da nema potrebe za vrijeđanjem... Volio bih čuti još dojmova od ostalih koji su uzeli mob. A to sa starim hardwareom... ako je dobro optimizirano sučelje, koga briga? Tim više, ako brzinom konkurira (u praksi, boli me ona stvar za bencheve) One X onda nema tu govora... A ono sam vidio na One X-u kako kasni browser kod zooma, nije baš pohvalno, Xperia bar nema takve probleme.

Sorry krivo sam se izrazio, upravo to me strašno živcira, to blinkanje svaki puta nakon što zoomiram dok on poravnava tekst. Osobno meni to samo smeta... Nadam se da je to samo do stock browsera, pretpostavljam da se u drugim browseriam to ne dešava.