SMS Prevara, slanje poruka u tuđe ime zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 11.849
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
SMS Prevara, slanje poruka u tuđe ime

Najprije da kažem, nadam se da neću dobiti karton zbog ovoga, al želim nešto reći u vezi SMS prevare....

Prijatelj mi je neki dan pokazao kako da je moguće poslati poruku u tuđe ime, poruka se šalje puten interneta a primatelj te poruke najnormalnije vidi poruku bez ikakve sumlje, jer poruka koja mu stigne nema neki čudni broj kao što je to slučaj kod poruka koje se pošalju s raznih net staranica, već najnormalnije vidi kontakt koji mu je upisan u imenik da mu je poslao taj SMS...

antonio
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: SMS Prevara, slanje poruka u tuđe ime

de reci koja je to stranica, zanima me

14 godina
neaktivan

Da samo to{#}Takve bi trebalo {#}sa foruma uopće 
Što više znam,to znam da ne znam ništa.
Što se može kada ti netko koristi .,....na temelju ovakovog odgovora {#}

festina lente
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 17:03 (nosbug).
16 godina
neaktivan
SMS Prevara, slanje poruka u tuđe ime

Baš i mene zanima koja je to stranica s koje se tako može nekome poslati SMS!? {#} vjerojatno se plaća ta usluga..

BOG I HRVATI
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Baš i mene zanima koja je to stranica s koje se tako može nekome poslati SMS!? {#} vjerojatno se plaća ta usluga..

Uff koliko ih je prije bilo.. i besplatnih, i sa dnevnim limitom.. a moga si bilo sta napisat u ime posiljetelja...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Bellatrix kaže...

Uff koliko ih je prije bilo.. i besplatnih, i sa dnevnim limitom.. a moga si bilo sta napisat u ime posiljetelja...

Postoji li sad ijedna dobra? Jel možeš dati link? Znam da postoje neke, ali kao pošiljatelj se navodi web stranica a ne tel. broj. Još uz to onaj koji primi poruku dobije i nek glupu reklamu uz moj tekst!

BOG I HRVATI
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Postoji li sad ijedna dobra? Jel možeš dati link? Znam da postoje neke, ali kao pošiljatelj se navodi web stranica a ne tel. broj. Još uz to onaj koji primi poruku dobije i nek glupu reklamu uz moj tekst!

A nisam odavno koristio, otkad preko pretplate imam masu besplatnih poruka i poziva, a i svi su po fejsbuku pa mi to ni ne treba vise...

Stvarno ne znam... meni bi prije pisalo za posiljatelja sto bi ja htio, ili broj telefona ili ime ili nesto tako... a sad, sve se okrece na naplatu.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
antonio17 kaže...

Najprije da kažem, nadam se da neću dobiti karton zbog ovoga, al želim nešto reći u vezi SMS prevare....

Prijatelj mi je neki dan pokazao kako da je moguće poslati poruku u tuđe ime, poruka se šalje puten interneta a primatelj te poruke najnormalnije vidi poruku bez ikakve sumlje, jer poruka koja mu stigne nema neki čudni broj kao što je to slučaj kod poruka koje se pošalju s raznih net staranica, već najnormalnije vidi kontakt koji mu je upisan u imenik da mu je poslao taj SMS...

A što je to sumLJa??

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice