Smartphone-viber za starije osobe(80god)

poruka: 13
|
čitano: 11.571
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pozdrav može neki savjet,znaci trebao bi mobitel za starijeg covjeka oko 80god..sad on vec koristi mobitel nokiju stariju zna se javiti a i nazvati i to je sve ok

ali sad bi trebao posto mu niko od njegovih nije u drzavi a zovu ga cesto nabaviti viber (telefon koji podrzava)

ja sam to zamislio tako da bi mu ukljucio internet neku tarfu,stavio ga na punjac i kad bi neko zvao na viber to bi bila valjda jedina opcija on bi se samo trebao javiti nista drugo.

Da li je to po vama izvedivo i ako da koji mob?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Izvedivo je,dakako 

ekonomican nacin razgovora!

a slusajte o kojem cjenovnom rangu pricamo?

Dali mu treba veci zaslon pretpostavljam da da.

Recite mi koju bi marku pa cu vam preporucit!

L.P

1 1 hvala 1
14 godina
Re: Smartphone-viber za starije osobe(80god)

Cijena nije bitna za koliko nadjes :D

samo je bitno da se covjek moze sto jednostavnije javiti na viber...neznam ima li neka kombinacija smarta sa tipkama ? to cete vi znati bolje

ili da samo lupi prstom po ekranu i javi se na viber samo da je jednostavno nista drugo ne treba taj telefon raditi ni imati, samo viber i sto jednostavnije se na njega javiti :D

13 godina
neaktivan
kaw_liga kaže...

Cijena nije bitna za koliko nadjes :D

samo je bitno da se covjek moze sto jednostavnije javiti na viber...neznam ima li neka kombinacija smarta sa tipkama ? to cete vi znati bolje

ili da samo lupi prstom po ekranu i javi se na viber samo da je jednostavno nista drugo ne treba taj telefon raditi ni imati, samo viber i sto jednostavnije se na njega javiti :D

Tražiš ovako nešto pretpostavljam, ali dosta je skup i možda nepraktičan za stariju osobu. Ekran je velik i tipkovnica pregledna, to je svakako plus, no ima blackberry os koji nije prilagodljiv korisniku u tolikoj mjeri koliko android (ispravite me ako griješim, nemam previše iskustva s bb). Druga solucija je kupiti neki solidan android i staviti ovaj ili sličan launcher, trenutno mi na pamet ne pada niti jedan poveći android smartphone koji ima i preglednu tipkovnicu.

Tito is my drug...
14 godina
Jeste previse mi djeluje 500e za mob koji bi imao samo svrhu mikrofona,ali ti je ova aplikacija zakon..Mozda i da ne inzistiramo na tipkovnici samo da bude solidan smart za gore navedene svrhe.Bojim se mogucih problema kad bi se pritislo gdje drugo ili otvorio neki prozor da stari nebi mogao izaci,mozda i zakljucati ekran da nemoze fulati vec samo kad mu zvoni javiti se.Htio bi tim ljudima izaci u susret a opet mi je glupo nabiti neku cijenu za smart 500/600e :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Da li onda da im kazem da uzmu bilo koji smartphone ili ima neki jednostavniji od ostalih trebao bi to sto skorije naruciti i instalirati

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Mislim da je svejedno koji mob ces uzet, svi funkcioniraju slicno i mislim da bas nema vise i manje jednostavno, pogotovo za osobu 80+.

Preporuka je da se skoncentriras na sto bolju bateriju., 

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
14 godina

Ma stajao bi na punjacu...ionako non stop ok znaci vise manje je svejedno svi su podjednako komplicirani

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2015 14:14 (kaw_liga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

možda ti je svejedno koji mob uzimaš, samo mu povežeš neku jednostavnu bluetooth slušalicu i to je to ...npr ovo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nisam nikad to vidio :D kako to funkiconira mislim kako se na nju javiti

14 godina
neaktivan
kaw_liga kaže...

Nisam nikad to vidio :D kako to funkiconira mislim kako se na nju javiti

nisam vidio ovaj model u praksi ali prepostavljam da ima gumb na slušalici koji stisneš i to je to, to normalno radi kod primanja poziva, kad bi osoba htjela nekoga zvati onda bi morala koristiti sučelje smartphona da nazove koga želi

16 godina
neaktivan

kupi nekaj s čim večim ekranom,na sredinu mu stavi viber i sam nek na to klikne...

--------------------------------------------------------------------------------------------

2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Uzmi neki sony npr. E3 ili M2 oni su razumne cijene a podržavaju jednostavni početni zaslon; znači sve je uvecano, mogu se napraviti brze postavke biranja, uglavnom sve za one koji se nikada nisu služili smartphoneom. Cijena je negdje oko 1000 kn.

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice