Slušanje pjesama na iPhone-u

poruka: 11
|
čitano: 7.980
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Može li se kako pjesmu koju slušaš na youtube-u ili negdje drugdje stavit u "minimize" tako da možeš radit nešto drugo,primjerice surfat internetom,fejsom i dr. a da muzika i dalje svira.. Imam iPhone4

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Budući da je to smartphone koji podržava multi-tasking možeš bez problema.

Ja na Nokia-i samo držim menu tipku duže i izaberem aplikaciju koju hoću da koristim, ne znam kako je na iPhone-u.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Da možeš.Ovak odi na youtube i pokreni neki video i onda home button i 2x home button odi na wifget za mjuzu lijevo i onda ti je oznaka youtube i samo pokreneš.

2 0 hvala 1
16 godina
protjeran

Jel zna netko kako to isto izvest na androidu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Slušanje pjesama na iPhone-u
jpelko2 kaže...
Da možeš.Ovak odi na youtube i pokreni neki video i onda home button i 2x home button odi na wifget za mjuzu lijevo i onda ti je oznaka youtube i samo pokreneš.

Fala ti puno.

A može se npr, više pjesama stavit?

14 godina
neaktivan
Ne.
Me gusta....
14 godina
neaktivan
Napravis si playlistu pa ti sam svira dalje? I ja ne mogu bit na netu i youtubeu jer na youtube idem preko safari-a koji je puno prakticniji od same predinstalirane aplikacije.
Gle ko je iza tebe!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
minikdo5 kaže...
Napravis si playlistu pa ti sam svira dalje? I ja ne mogu bit na netu i youtubeu jer na youtube idem preko safari-a koji je puno prakticniji od same predinstalirane aplikacije.

kako mozes preko safari-a ic? ja kad odem mene odma prebaci na ovaj instalirani.

14 godina
neaktivan

u trazilici upisem youtube i kliknem na prvi link

Gle ko je iza tebe!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ansha koji mob imas ?

mozea vise pjesama slusati samo tako da si skines radio player . koji se zove slooshaj ili neki drugi,ima jako puno radio kanala na popisu pa biraj ;)
14 godina
neaktivan

u safari upises m.youtube, tamo si nadjes pjesmu, pustis ju, kliknes na home 2x, otvori se multitasking tamo odaberes neku drugu aplikaciju, predjes u nju, muzika prestane, onda samo otvoris multitasking ponovno i odes lijevo i kliknes na play :)

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice