Samsung Omnia i900 i win 6.5

poruka: 2
|
čitano: 1.768
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Samsung Omnia i900 i win 6.5

Molio bih savjet u vezi flash-iranja win 6.1 na 6.5.Citao sam na forumu da su neki imali lose iskustvo sa ugradnjom novog windowsa.Ja sam skinuo win 6.5 i citao upustvo kako se flash-uje, ali se bojim ako nesto nepredvidjeno krene.Da li mogu vratiti stari win i na koji nacin.Posto mi je 6.1 na hrvatskom, da li ce ostati isti jezik nakon fash-ovanja.Win 6.5 je zadnj win za Omniu ili ima noviji.I jos me interesuje zasto ne mogu, kad sam na internetu, uraditi upgrade programa.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Omnia i900 i win 6.5

Ovisno o romu koji stavljas na uredjaj moze doci do nekih komplikacija ali ako je zvanicna verzija ROM-a namjena za taj mobitel nebi trebalo biti nekih problema. ja sam radio na svom HP614c vise puta i vracao na staru 6.1 ima na nekim forumima dosta dobrih romova imao sam i900 ali sam ga poklonio djevojci tako da nisam previse experimetisao sa kuhanjem i nadogradnjama (jedino sam ga rastavio radi zamjene touchscreen) :) .

Sto se tice jezika ako ti je sa starim romom bio HRV jezik a radis zvanicnu nadogradnju trebalo bi da ostane ali dobro provjeri za koji je jezik radjeno. sto se tice WM6.5 koristim ga trenutno na samsungu i8000 gt i jako je dobar stim da on na sebi ima vise jezika ali promjena se vrsi da se radi restart mobitela tako da se gube sve aplikacije vraca se na tvornicke postavke nakon svake promjene jezika (ujedno i 6.5 je zadnja ver.) Ni ja nemogu raditi upgrade nisam mogao ni na jednom od 5 uredjaja sa wm ;)

ako budes imao jos pitanja slobodno pitaj

p.s izvinjavam se ako ima gresaka u pravopisu {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice