Samsung i8510 zaledio na paljenju

poruka: 7
|
čitano: 1.945
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav,kao sto vidite u naslovu imam mobilni samsung 18510 (ovako  izgleda SLIKA) i danas mi je ispao na beton i malo se odvojio.Pokusao sam ga upaliti ali "zaledi" na paljenju (stoji samo onaj logo SAMSUNG INNOV8) i tako ne mice nista.Moze mi neko pomoci jer stvarno mi je zao tog mobitela,mozda postoji neki nacin da se sistem ili nesto restartuje jer ocito je problem do softwera,do hardwera valjda nije jer moze upalit.Toliko pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

BRIŠE SVE SA MOBITELA i ako je do softwera trebao bi se nakon toga upalit.

Stisni 0 i 8 

dok držiš 0 i 8  stisni tipku za paljenje.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Drug ne razumis,nisi citao,mobitel nece da se upali,on se upali al stoji na onom logu "samsung innov 8" to je ono na pocetku i tako stoji zauvijek,ne mogu ga ugasit dok ne izvadim bateriju,stavim punjac u njeg on se puni al ne prikazuje da se puni ,stavim u usb takodje puni a ne prikazuje ga na racunaru.Pokusao sam 0 i 8 ne ide ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Krivo napisao.

Dok je mob ugašen stisni 0 i 8

dok držiš stisnute tipke upali mob

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A drug nece,hebem mu boga,sve po sirotiniji udara.Šta mislis kolko bi kostal popravka ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pojma nemam jer ne vidim u kugli šta mu je. Probaj skinut KIES ako ga slučajno prepozna pa da mu onda napraviš upgrade al čisto sumnjam da če to upalit.

Pošto je to simbian nemam baš neke ideje osim one kombinacije tipki.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo skidam taj kies pa cu pokusati,sad sam slucajno drzao 1 i 4 i upalio i bio mi je crven ekran i blinkalno modem download al nista...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice