Samsung Galaxy S4 ili iPhone 5

poruka: 15
|
čitano: 12.348
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam priliku dobiti GS4 i9505 u zamjenu za moj iP5. Znači moj polovan, GS4 nov, moja doplata od 90 eura.. Što bi ste vi uradili na mom mjestu?

16 iPhone 5
15 Galaxy S4

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S4 ili iPhone 5

To najviše ovisi o tebi .. 

Jesi li ikada koristio android? Treba li ti toliki telefon? Želiš li nekakve dodatne android mogućnosti i slično? 

GL&HF
14 godina

Da je novi za novi, vrlo bih se teško mogao odlučiti, ovako, dobivaš što je značajno "novi" mob, sa vjerojatno full garancijom, daklen izbor je vrlo jasan!! 

Ako do sada nisi imao iskustva sa Android platformom, to ti ne bi trebalo biti problem i/ili nekakova prepreka, uzmeš si dosta vremena za naučiti osnove, a detaljnije će ti pomoći svaki forumaš!! 

ATJ Lučko
Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

Uzimaj s4 mob je strava 

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imao sam S2,  pa iPhone 5, i sad se dvoumim, hvala vam :)

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Moj savjet ti je da zadržiš iphone 5. Šta misliš zašto ga ovaj hoće zamijeniti za iphone {#}

7 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

S4 ti po kvaliteti izrade nije do koljena iPhoneu .. Zadrzi iPhone, nemaš potrebe da mijenjaš mobitel .. 

GL&HF
12 godina
protjeran

I usput uštedi 90 eura, imaš odličan mobitel

13 godina
neaktivan

To je trgovina u Austriji, otkupljuju nove uređaje, daju ti gift card u vrijednosti tog uređaja, potom odeš u Saturn ili MediaMarkt i kupiš koji god želiš. Daju mi 410E, a GS4 je 500E..

13 godina
neaktivan
pertinax kaže...

I usput uštedi 90 eura, imaš odličan mobitel

Hvala, onda će i biti tako.. Kad bolje razmislim, svakako mi ugovor istječe u 10mj. pa cu uzeti 5s..

17 godina
Foto95 kaže...

Imam priliku dobiti GS4 i9505 u zamjenu za moj iP5. Znači moj polovan, GS4 nov, moja doplata od 90 eura.. Što bi ste vi uradili na mom mjestu?

Zadrži iP5, čekaj 5S ili Note 3

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan

5s ipak, pre velik mi je i GS4 a kamo li Note :)

17 godina

Prednost S4 je ekrančina, spram "malog" 4" ekrana na ip5, al ostal(ipak i nije tolko mali, pošto ga spašava reza ekrana) iznenađen, pozitivno.

Bio sam cijelo vrijeme na androidu, al stvari su se promjenile..

Ak ti je do hardvera onda S4, a ak oćeš OS kak spada onda ios, svaka čast androidu, al još ima posla tu da to radi fino, uglađeno..

Ergonomski mi je daleko bolji ip5, kamera je malo bolja na S4, završna obrada je na ip5 miljama ispred S4..

Sveukupni dojam mi je nekak na strani ip5..

Ak oćete pilu u (govorim što se tiće hardvera, šteta kaj taj potencijal nije iskorišten 100%) rukama, sa trzavim TW Rom-om, onda S4{#}

Sve ostalo je na strani ip5.

Žalosno al istinito, S4 dela tek kak spada dok se nakelji gore neki custom ROM.

Dok ip5 dolazi out of box, bez podešavanja, pali i vozi.

Da se razumijemo, S4 je zvijer po speckama, al šteta kaj OS ne prati taj hardver..

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kupio sam iphone 5 prosle godine prvi dan kad je dosao u hrvatsku 2.11 i prodao sam tad galaxy s3..oduvijek sam volio samsunge,iphone 5 mi je bio prvi apple proizvod i bio je vrhunski,ios mi je super legao iako je mobitel bio po hardveru slabiji od s4,bolji je jednostavno..npr skype,aplikacije,yt,mail igre sve se otvara u 2-3 sekunde,4 inca je ugodno za ruku,izrada je vrh,sve je na svom mjestu..s4 kupio sam prije mj dana,i nakon 3 tjedna sam imao black screen of death,to je garancija pokrila i dosao mi je s popravka za 6 dana,nemoj me krivo shvatit glx s4 ima vrh kameru,sve moguce sposobnosti,iako senzore neces nikad upalit,to je sve sminka,ko ima s4 zna to i zna kako to pije bateriju..ja isto dajem glas iphoneu 5 sacuvaj ga jos,i cekaj 5s,ja cu isto odmah prodat s4 za iphone 5s..lp
13 godina
neaktivan

Hvala, ja ću isto uzeti 5s :)

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice