Imam priliku dobiti GS4 i9505 u zamjenu za moj iP5. Znači moj polovan, GS4 nov, moja doplata od 90 eura.. Što bi ste vi uradili na mom mjestu?
| 16 | iPhone 5 |
|---|---|
| 15 | Galaxy S4 |
Imam priliku dobiti GS4 i9505 u zamjenu za moj iP5. Znači moj polovan, GS4 nov, moja doplata od 90 eura.. Što bi ste vi uradili na mom mjestu?
| 16 | iPhone 5 |
|---|---|
| 15 | Galaxy S4 |
To najviše ovisi o tebi ..
Jesi li ikada koristio android? Treba li ti toliki telefon? Želiš li nekakve dodatne android mogućnosti i slično?
Da je novi za novi, vrlo bih se teško mogao odlučiti, ovako, dobivaš što je značajno "novi" mob, sa vjerojatno full garancijom, daklen izbor je vrlo jasan!!
Ako do sada nisi imao iskustva sa Android platformom, to ti ne bi trebalo biti problem i/ili nekakova prepreka, uzmeš si dosta vremena za naučiti osnove, a detaljnije će ti pomoći svaki forumaš!!
ATJ Lučko
Uzimaj s4 mob je strava
Imao sam S2, pa iPhone 5, i sad se dvoumim, hvala vam :)
Moj savjet ti je da zadržiš iphone 5. Šta misliš zašto ga ovaj hoće zamijeniti za iphone 
S4 ti po kvaliteti izrade nije do koljena iPhoneu .. Zadrzi iPhone, nemaš potrebe da mijenjaš mobitel ..
I usput uštedi 90 eura, imaš odličan mobitel
To je trgovina u Austriji, otkupljuju nove uređaje, daju ti gift card u vrijednosti tog uređaja, potom odeš u Saturn ili MediaMarkt i kupiš koji god želiš. Daju mi 410E, a GS4 je 500E..
I usput uštedi 90 eura, imaš odličan mobitel
Hvala, onda će i biti tako.. Kad bolje razmislim, svakako mi ugovor istječe u 10mj. pa cu uzeti 5s..
Zadrži iP5, čekaj 5S ili Note 3
5s ipak, pre velik mi je i GS4 a kamo li Note :)
Prednost S4 je ekrančina, spram "malog" 4" ekrana na ip5, al ostal(ipak i nije tolko mali, pošto ga spašava reza ekrana) iznenađen, pozitivno.
Bio sam cijelo vrijeme na androidu, al stvari su se promjenile..
Ak ti je do hardvera onda S4, a ak oćeš OS kak spada onda ios, svaka čast androidu, al još ima posla tu da to radi fino, uglađeno..
Ergonomski mi je daleko bolji ip5, kamera je malo bolja na S4, završna obrada je na ip5 miljama ispred S4..
Sveukupni dojam mi je nekak na strani ip5..
Ak oćete pilu u (govorim što se tiće hardvera, šteta kaj taj potencijal nije iskorišten 100%) rukama, sa trzavim TW Rom-om, onda S4
Sve ostalo je na strani ip5.
Žalosno al istinito, S4 dela tek kak spada dok se nakelji gore neki custom ROM.
Dok ip5 dolazi out of box, bez podešavanja, pali i vozi.
Da se razumijemo, S4 je zvijer po speckama, al šteta kaj OS ne prati taj hardver..
Hvala, ja ću isto uzeti 5s :)