Samsung Galaxy S Plus pomoc.....

poruka: 5
|
čitano: 5.831
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Bok

.Odnedavno sam vlasnik ovog modela Samsung Galaxy S Plus (rodendanski dar) i malo sam , iskreno zabezeknut..

Slabovidna osoba i malo slabije cujem pa imam problema ..

1. Ringtone... nisu mi bas neki zvonjave, pa sam mislio koristiti iz mog starog handya Sony Ericsson W910  podaci su mp3 formata... Htio sam za pozive i posebno za dolazak SMS. Kako bi mogao to uciniti?

2. SMS pisanje... ne mogu se sjetiti, da li sam vidio negdje u ducanima, neke modele s Androidom, da mi tako SMS ide... po meni, mi se uopce ne svida. izgledaju kao baloncici (messenger chat tako slicno) a tekstovi su jako manji...Stovise na mom starom mobitelu je bio puuuno veci tekjst, cudi me ovo...

NE znam nista o ovim modelima  Androidima, pa vjerujem da je do Samsunga da je tako kreirao ( po meni ne svida mi se ) . Ostalo je za pohvalu...

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Svaki zvuk mozes postaviti za zvuk zvona ( set as ringtone ) isto tako mozes postaviti za SMS ( set as nortification sound ) 
Preporucam ti da si na marketu ( google play, trgovini kak se vec zove ) skines  aplikaciju ZEDGE ( ljubicasta ikonica ) na njoj imas tisuce ringtonova, nortifikacijski zvukova te pozadina. U nekoliko klikova mozes skinut i odmah postaviti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy S Plus pomoc.....

Znam, da slici na windows nacinu iz kontekt menu.. sto s tim podacima.. ali kod mene nema nista da ja taj podatak koristim za nesto osim ... (korisitm njemacki jezik, pa se unaprijed ispricavam u prijevodu),

poslati na-

obrisati-

premjestiti-

kopirati-

preimenovati-

detalje..

U meniju imam jednu app Eigene Dateien My Document ak se ne varam, i tako mogu naci vec dva podatka koje sam kopisao na SD Card.. ali pocija mi je vec ono gore... nista drugo

Nije mi rodendan danas!!
16 godina
neaktivan

onda skini ovaj app ( zedge ) i prek njega nemres pogrijesti 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

e poz, znaći trebam pomoć, nedavno sam kupio polovni samsung galaxy s plus, i lik od kojeg sam ga kupio je na njega instalirao neki holo launcher (valjda se tak piše), pa me zanim ak neko zna kak se to može obrisat jel mi ide na živce i bezveze mi je, a na mobi je android 2.3.5(ja mislim), pa bio bi zahvalan ak neko zna kak se to  može obristak, nije problem ak se briše sve ostalo s mob sam da se to makne

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice