Samsung Galaxy Note Android 4.1.2

poruka: 6
|
čitano: 3.097
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa,

Evo ovdje mozemo razglabati o novom official update-u samsung galaxy note GT-N7000, da li je netko možda čuo da će izaći novi update androida za njega ili tako nešto?Možda netko ima nekakvog iskustva s neslužbenim verzijama, te kako nadograditi postojeći ICS 4.0.3 na neku veću verziju, da li je to bolje ili lošije,treba li ići na to ili ne?

Čuo sam glasine da je već trebao izaći official update do kraja 2012-e godine! Ali izgleda još ništa od toga,zasad se samo čeka i čeka. Da li netko ima možda 4.1.2 na Note-u instaliran i kakve su prednosti tog sustava ?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note Android 4.1.2
Ja imam na svom Android 4.0.4 i ne planiram ga nadograđivati, jer sam se taman naviknuo na ovu verziju. Inače, mobitel jede malu djecu. MX Player bez beda vrti Django Unchained MKV file od skoro 3 GB. Nedavno je zbog snijega često nestajalo struje, ali to je niš kad kraj sebe imaš Note pun filmova i serija. Fantastičan je za video reprodukciju!
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
17 godina
neaktivan

Ne znam baš , ali čitao sam dosta po internetu da će update biti dosta optimiziraniji i da će sve glatko ići, te da bi navodno trebao koristiti manje memorije pa uz to da će baterija imat dulji vijek trajanja.Mobitel je fantastičan jer ima 5,3" ekran i sve se može na njega gledati bez problema.

Prednosti 4.1.2 Prednosti 4.1.2
16 godina
neaktivan
Meni je i ovako baterija prebrutalna, a mobitel radi kao raketa, jer nisam jedan od onih koji nakrcavaju na njega brdo aplikacija, nego stavim samo ono što koristim, a toga je relativno malo. Igre ne igram na mobitelu, to mi je čisti gubitak vremena. Kad se sve to zbroji i oduzme, fakat sam prezadovoljan i ne vidim potrebu za dodatnom brzinom, pošto i sad sve radi super.

P.S. Daj mi reci (ako znaš) kako da u music playeru maknem onaj default cover (neki rozni cvijet) za pjesme koje nemaju vlastiti cover. Ono mi je full debilno. Kad da je neka baba birala default cover.
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
17 godina
neaktivan

Tamo gdje si ubacio svoju muziku u taj folder ubaci neku sliku koja ti se svidja, restartaj mob i trebalo bi ti biti druga slika

14 godina
neaktivan

Danas sam stavio Njemačku verziju 4.1.2 update i prezadovoljan sam. 

Nisam se igrao sa backupom i slično. Moja verzija je bila 4.0.3.

Ovdje možete pogledati:

http://androidromupdate.com/2013/02/18/install-n7000xxlsz-upgrade-samsung-galaxy-note-to-4-1-2-jelly-bean-kies-update/

To je original file.

Skinuo sam ODIN 3.07 i na njemu povukao pod postavkom PDA ovaj skinuti file .md5

Mobitel mora biti u download modu. Piše sve na stranici.

Nakon instalacije ostale su mi sve aplikacije osim štrumpfova :) koje su nestale.

Mobitel kao da je postao još bolji (ne mislim na izgled) već u smislu ekrana.

Postao je fluidniji i brži, a baterija traje kao i do sada oko 1 dan

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 13:51 (vladosch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice