Da li se ikome gasi wifi kada se mobilet zaključa, odnosno ne gasi se, ali nije uspostavljena veza kada se ponovno otključa. Tribam ugasiti i ponovno upaliti wifi da bi uhvatilo vezu.
Samsung Galaxy Mini 2 (S6500/S6500D) - Rasprava
- poruka: 243
- |
- čitano: 128.644
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
bilo je slučajeva kod skidanja
ako skidam neki program i ak se zaključa da prekine skidanje
al nezz nekak sam to sredio sam nezz kak
sad mi uredno radi sve normalno
planiram kupiti samsung galaxy mini 2. kakva su vaša iskustva s minijem, imate li kakvih problema? meni je jako bitno da mi izdrži bez problema par godina, isto tak sam čula da samsungovi mobiteli znaju imati problema s konstantim gašenjem.. molim vas za mišljenje. :)
mobitel je sasvim oke za cijenu
ja nemam nikakvih problema sa gašenjem
brzina mu je sasvim oke
sve uredno lijepo radi
ja ga osobno koristim za programiranje i za igranje u terminalu(nebitno za tebe)
ugl za fejs skype i ostale gluposti je oke
jedino sam imo problema u početku dok nisam skužio kako koristiti kies air
za wifi spajanje na komp za prijenos podataka(al sve u svemu imaš usb kabel
prihvatljiva je cijena
LP
ok,hvala puno. onda kupujem uskoro! :)
još jedno pitanje, kakva je kamera? npr. za fotke za fejs il tak.
a čuj 3mpx
znači nije baš ko sa fotića
za slikanje je bolje korisit fotić
iako nisu ni slike na njemu tak loše
poslat ću ti jednu sliku pa procjeni
Meni se desava da ekran skroz posvijetli prije reci pobijeli i pojave se vertikalne crte preko displaya prilikom naglog otključavanja,pa me zanima dali je do softwera ili hardwera , da ga nosim na servis????
Pozdrav!
Dobio sam galaxy mini 2 za produljenje ugovora. Zanima me slijedece:mogu li se mjenjati temen miniu? Skinuo sam neke teme i kaze da su instalirane no nista se nije promijenilo. Poslao sam poruku tehnickoj podrsci za otkljucavanje mobitela u utorak i jos mi nisu poslasli e mai.

Mislim da neće ni doći,preslab je to uređaj.
Kak to da ga onda xperia miro ima a skoro su isti po specifikacijama?
Padne 20-ak cm snijega i odmah nestane struje.Dakle,ovdje ima dobra recenzija i pri vrhu stranice piše baš o ICS-u a mislim da je GSMArena prilično vjerodostojna.Nego,zna li netko kako da podesim da se ne zaključava telefon sam?
zna li netko kako izgasit onaj bolesni zvuk na kameri.
Padne 20-ak cm snijega i odmah nestane struje.Dakle,ovdje ima dobra recenzija i pri vrhu stranice piše baš o ICS-u a mislim da je GSMArena prilično vjerodostojna.Nego,zna li netko kako da podesim da se ne zaključava telefon sam?
Kako god da pisalo na GSMArena Mini 2 ne dobiva ICS. Mini 2 dobiva JB i to navodno početkom iduće godine...
Meni se počeo gasiti i to uvijek kad ne radim ništa na njemu,tj. kad je zaključan.Zna li itko je li to do softvera ili do neke aplikacije?
Meni se počeo gasiti i to uvijek kad ne radim ništa na njemu,tj. kad je zaključan.Zna li itko je li to do softvera ili do neke aplikacije?
Meni je tako bilo dok je bio nov sada je sve ok, jos je i procesor overclockan na 1.1ghz
Meni je tako bilo dok je bio nov sada je sve ok, jos je i procesor overclockan na 1.1ghz
Nakon koliko vremena ti se prestao gasiti?Jesi ga rootao?Novi sam u svijetu androida pa ništa ne znam.

A jedno 15 dana, stalno se u igrama gasio i iz cista mira samo se ugasi i onda ga mozes normalno upalit. Da rootao sam ga i stavio oc kernel 1.1ghz
Mozes li mi objasniti sta je ROT?
Mozes li mi objasniti sta je ROT?
Rootanje je proces kojim se omogućuje smartphoneovima, tabletima ali i ostalim uređajima na Unix OS-u puni pristup operacijskom sustavu. Taj pristup se naziva i – root pristup.
Nakon što ste kupili mobitel s njim ste dobili i (prema Microsofotovoj terminologiji) guest account kojim su se proizvođači mobitela osigurali da slučajno ne obrišete neke sistemske datoteke koje su potrebne za ispravan rad mobitela. U slučaju root pristupa omogućene su vam “superuser“ privilegije, čiji je ekvivalent na Windowsima – Administrator.
Ove privilegije sa sobom donose mogućnosti da promijenite/obrišete bilo koji dio softverskog koda uređaja. Dakle, root je u principu hackiranje vašeg uređaja. Korisnici iPhonea i ostalih iOS uređaja ovaj postupak poznaju kao „jailbreak“.
poz, trebam jednu opciju koju nisam naso na mobitelu i koja bi me cudila da to ne podrzava moj mob... znaci zelim ukljuciti vibraciju na dodir ... znaci sta god stisnem na ekranu da mi on onako zavibrira, i na tipkovnici isto.. imo sam xperiu x8 prije toga i on podrzava... nevjerujem da ovaj to nema :O naviko sam na tu vibraciju i bez nje ko da nista ne tipkam -.- .. moze li se to kako sredit?
Jel imaš squadzone kernel? Ako imaš, tu je problem. Isto se i meni događalo...
Danas je prijatelj na svom S6500D pokušao napraviti neki backup sa ROM toolbox pro programom i mobitel je ostao u CWM recovery v5.0.2.8 meniju i nikako van iz tog menija. Probali smo mu vadit bateriju, gasit, palit ali nikako van iz tog menija. Mob je bio rootan prije 15 dana i radio je odlično dok on nije probao raditi taj backup.
Pomozite molim Vas jer nemam više ideje šta napraviti a problem je šta bi trebalo spasiti brojeve telefona i slike ako je ikako moguće :(
Danas je prijatelj na svom S6500D pokušao napraviti neki backup sa ROM toolbox pro programom i mobitel je ostao u CWM recovery v5.0.2.8 meniju i nikako van iz tog menija. Probali smo mu vadit bateriju, gasit, palit ali nikako van iz tog menija. Mob je bio rootan prije 15 dana i radio je odlično dok on nije probao raditi taj backup.
Pomozite molim Vas jer nemam više ideje šta napraviti a problem je šta bi trebalo spasiti brojeve telefona i slike ako je ikako moguće :(
To se isto meni dogodilo istim programom i sve... haha
Skini sa samfirmware-a 2.3.6 GB i flashaj sa odinom 3 kao i cwm
Pozdrav svima!Imam jedno pitanje u vezi ovog moba,tj. problema s njim.Mob inace ok radi,zadovoljna sam,ali ima problem s porukama.Dakle kada se dpisujem s nekim on ubaci stari dio poruke,dakle ne dobijem poruku kako treba i tako bude svaki dan,bar jednom puta dnevno i to jako frustrira.Tipa ako mi neko napise u poruci da sad gleda tv,ja dobijem dio stare poruke od nekoliko dana gdje pise da ide na posao recimo.Zanima me da li se to kako moze napraviti,što da radim?Obicno mi ta ista osoba vise puta proslijeđuje poruku dok ne dobijem poruku kako treba i onda bude ok,ali poludim zbog toga.A sto je najgore od svega obrisala sam sve poruke,baš sve i opet u odgovoru znam dobiti dio poruke star od nekoliko mjeseci.Ima li tko sličan problem?Mobitel sam kupila u Bon-bon,ali koristim T-mobile karticu u njemu pa me zanima u slučaju poravka gdje nosim mobitel?Još je pod garancijom.Unaprijed hvala! :)
to nije nikakava greška do mobitela
daj mi rec jel se to dešava samo kad se sa tom jendom osobom dopisuješ ili i sa nekim dr osobama
Imam sličan problem kao čovjek gore - naime, izbila mi neka poruka da treba aktualizirati software i slucajno sam stisnuo da odradi tu aktualizaciju. I sad kaos - nikuda iz cwm-a, nikuda baš. Ne mogu nikakav update odraditi,nikako mountati ništa sa SD-a, nikakvo vraćanje na tvorničke postavke ne pomaže. Niš. I umjesto 6500 , sad mi izbacuje da mi je mob GT 7500.
Jel se može ovo kak sriktati bez USB kabela jer mi baš nije pri ruci
majsttore ti si root-o mobitel pa ti piše 7500
i da pogodim touch ti sad neradi i boje su malo promješane
ugl nema lijeka ako nisi napravio backup
ak nemaš backup onda si skini na komp OFW od 6500 t-mobile HR-(imaš ga na int za skinut gdje god hoćeš)
preko odina si stavi taj ofw i flashaj
i bit će ti kao kad si ga kupio svi oni nepotrebni programi ugl
to ti je jedino rješenje
Pa da,događa se kad se dopisujem s tom osobom,ali s njom se najviše i dopisujem