S4 Mini vs Iphone 4S

poruka: 4
|
čitano: 1.219
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
S4 Mini vs Iphone 4S

Pozz, evio zanima me koji je bolji od ova 2 mobitela, ako netko ima iskustva pa da mi tu kaze. Znam da je Iphone stariji i da mozda nije toliko isplativ, ali zanimaju me performanse, izgled nije bitan u ovom slucaju.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: S4 Mini vs Iphone 4S
hamlet :D kaže...

Pozz, evio zanima me koji je bolji od ova 2 mobitela, ako netko ima iskustva pa da mi tu kaze. Znam da je Iphone stariji i da mozda nije toliko isplativ, ali zanimaju me performanse, izgled nije bitan u ovom slucaju.

Pa gledaj više gledaj šta ti se sviđa kod mobitela,veći ekran,puno mogučnosti ili manji ekran i jednostavniji OS. Dali želiš mjenjati izgled na mobitelu (launcheri,druge SMS aplikacije,lock screenovi,widgeti) ili ti je dovoljno samo pokretanje aplikacija. Tako da više ajmo reć gledaj koji OS želiš,jer performanse su tu jednake...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
13 godina
neaktivan

jednostavnost OS-a mi i nije toliko bitna, vise bi volio da se moze personalizirati po zelji, da nije monoton i zakljucan na jednu foru , veci ekran naravno je i ljepsi i ugodniji za gledat, sve ovisi o kvalitetni, ali zanima me koji ima vise mogucnosti sto se tice aplikacija s marketa, ali i opcenito u svakodnevnom koristenju

16 godina
hamlet :D kaže...

jednostavnost OS-a mi i nije toliko bitna, vise bi volio da se moze personalizirati po zelji, da nije monoton i zakljucan na jednu foru , veci ekran naravno je i ljepsi i ugodniji za gledat, sve ovisi o kvalitetni, ali zanima me koji ima vise mogucnosti sto se tice aplikacija s marketa, ali i opcenito u svakodnevnom koristenju

tu si se već odlučio za Samsung, a što se tiče kvalitete, bod dajem Appleu. Appstore i Google Play imaju sve što možeš zatrebati...Ako je fluidnost bitna Apple, Samsung iako je sa svojim hardwareom dosta jači, daleko je to jjoš od fluidnosti iOS-a... 
Nećeš pogriješiti ni sa jednim. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice