Rehot flash ic?

poruka: 3
|
čitano: 1.101
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
rehot flash ic, šta to točno znači?

POkušao sam flashati K800 preko Setool2lt, i sve je išlo ok do pred kraj kada sam dobio poruku veify block error. Ljudi po netu preporučaju rehot flash ic ili reball. 

Ma kolko se god trudio nisam našao što to točno znači. Da li netko zna šta trebam zapravo učiniti, jer pojma nemam šta to znači.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: rehot flash ic, šta to točno znači?
Netko333 kaže...

POkušao sam flashati K800 preko Setool2lt, i sve je išlo ok do pred kraj kada sam dobio poruku veify block error. Ljudi po netu preporučaju rehot flash ic ili reball. 

Ma kolko se god trudio nisam našao što to točno znači. Da li netko zna šta trebam zapravo učiniti, jer pojma nemam šta to znači.

Ubio si telefon. Svaka čast!!! Ovo drugo šta pitaš znači ponovno lemljenje integriranog kruga (ne radi to). Ali telefon bi ti netko tko zna šta radi mogao izvući iz sranja.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
16 godina
neaktivan
RE: rehot flash ic, šta to točno znači?

Hehe, ma gasio mi se telefon svako malo zato sam ga i htio flashati. Kada sam radio update preko Sony Ericsonova update servicea sve je prošlo ok no ništa se nije promijenilo, zato sam krenuo flashati preko Setool2lt-a. No nije on mrtav, programi ga još prepoznaju i mogu ga očitat. Proigram Kulankendi ga u potpunosti očita no javlja i ovo- WARNING!!! Firmware not supported for patch unlocking !!!

Ovdje ima i rješenje http://forum.gsmhosting.com/vbb/f390/k800-cid49-warning-firmware-not-supported-patch-unlocking-422240/. No nažalost link odakle bih trebao skinuti SFL fileove je mrtav. Da li netko zna gdje ovo mogu skinuti?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 19:00 (Netko333).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice