Problemi sa sony ericsson c702, garancija

poruka: 4
|
čitano: 2.557
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problemi sa sony ericsson c702, garancija
3 mjeseca nako sta sam kupio SE c702 jednu vecer ga ugasim ujutro upalim i nece se da upali. odnesem u servis i za 10 dana me nazovu da dojdem i daju mi novi mob, kazu da je onome otisa ON/OFF button. ja cili sritan a sad nakon 5 mjeseci opeta slicna stvar. kad ga malo udrem sa strane se ugasi ili nekada kad ukljucim punjac. sad kad ga odnesem na servis posto je jos pod garancijom ce mi opeta dati novoga ako im se ne bude isplatilo ovog popravljat. pa me zanima mogu li ja kako mogu dobiti neki drugi moditel ako ovog ne budu mogli popraviti ili da doplatim pa da kupim drugog?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problemi sa sony ericsson c702, garancija
juju kaže...
sad kad ga odnesem na servis posto je jos pod garancijom ce mi opeta dati novoga ako im se ne bude isplatilo ovog popravljat. pa me zanima mogu li ja kako mogu dobiti neki drugi moditel ako ovog ne budu mogli popraviti ili da doplatim pa da kupim drugog?

Sto se tice problema koristi opet garanciju!

ne znam gdje si ga kupio, tako sam ja sam prije par godina imao nekog siemensa i isto se pokvario

koristio sam garanciju i uz moju doplatu zamjenio za neki drugi telefon, tako da pitaj vjerojatno mozes uzeti neki drugi uz doplatu.

14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
juju kaže...
sad kad ga odnesem na servis posto je jos pod garancijom ce mi opeta dati novoga ako im se ne bude isplatilo ovog popravljat. pa me zanima mogu li ja kako mogu dobiti neki drugi moditel ako ovog ne budu mogli popraviti ili da doplatim pa da kupim drugog?

Sto se tice problema koristi opet garanciju!

ne znam gdje si ga kupio, tako sam ja sam prije par godina imao nekog siemensa i isto se pokvario

koristio sam garanciju i uz moju doplatu zamjenio za neki drugi telefon, tako da pitaj vjerojatno mozes uzeti neki drugi uz doplatu.

sad je cjena mob-a pala za sigurno 300kn ako se uopce vise proizvodi ovaj model. jesu tebi priznali pocetnu cjenu moba ili trenutnu koja je na trzistu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 11:54 (juju).
15 godina
neaktivan
juju kaže...
sad je cjena mob-a pala za sigurno 300kn ako se uopce vise proizvodi ovaj model. jesu tebi priznali pocetnu cjenu moba ili trenutnu koja je na trzistu?

Meni su priznali pocetnu cijenu, al mobitel nije bio puno star mozda 1mjesec.

tebi ce vjerojatno gledati trenutnu cijenu mobitela ako ga imaju uopce.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice