Preporuka mobitela do 1500 kn (na pretplatu)

poruka: 10
|
čitano: 3.974
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Novi mob ajmo sugestije.. :)

Ovako iam xperiu X1 vec predugo i sada bi mijenjao mobitel.. nadam se da cu uspjet prodat xperiu ako ne pustit cu je u rezervi..

sada sam u totalnoj nedoumici, imao sam jedno 2-3 tjedna fore radi nokiu6700 od starog i zapravo mogu reci da sam uzivao u tom mobitelu.. totalno osvjezenje.. mislio sam da ja mogu s mobitelima ici samo dalje i kompliciranije kad tamo otkrica uzivao sam u jednostavnom mobitelu.. uzivao sam u tipkama.. uzivao sam sto mi ne treba stylus.. uzivao sam u toj izravnosti.. u dobroj kameri itd..

zvao me lik iz t mobilea, isteko mi ugovor prije par mjeseci.. on mene nagovara da uzmem x10 mini , dosao bi me uz neko produljenje ugovora 1200kn .. ali neznam to mi se cini mozda malo zenski mobitel.. nisam ga probao..

ja bi da je mobitel brzi i izravniji od xperie, da je laksi i da nije tako glomazan, da ima bolju kameru. da hocu da ima ful dobru i brzu kameru. volio bi zadrzat povezivost koju ima xperia. 

onaj u5 vivaz mozda? ali mi je malo skup

cijena pa da s nekom tarifom ala tarifa za sve200 ili i150 da mi dodje do 1500kn uz produljenje ugovora....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

HTC Desire je najbolji mob sa Androidom,ne znam da li ti se on svidja... :))

I da li ga uopste imas na pretplati i koliko bi te dosao.

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Novi mob ajmo sugestije.. :)

neznam ni ja da li mi se svidja? :D

cini mi se opet dosta  glomazno ..

a i nema ga u t mobileovoj ponudi.. a ovako sto vidim cijena oko 450-500 eura vani.. mnogo..

16 godina

uzmi iphone, nećeš požaliti iako će se sad javiti hateri koji će tvrditi drugačije

imam doma mobitele na sva 4 velika mobilna OSa(iOS, Android, WinMo i Symbian) i jedini koji bih sad kupio su mobiteli s iOS-om ili Androidom, no još uvijek iOS vodi zbog jednostavnosti i broja aplikacija. možeš pričekati još max. 2 mjeseca i uzeti iPhone 4 kad već produžuješ ugovor

EDIT: sad vidim da oćeš max 1500 kn u i150, onda pričekaj iPhone 4, pa ćeš za 1300kn imati iPhone 3gs 8gb

Apple rulz!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 12:32 (power_user).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hvala ti na odgovoru, ali nebi i phone, imam odredjenu averziju naspram jabuke..

16 godina

Pričekaj novi iPhone 4. Ja imam iPhone 3G i prezadovoljan sam. Na njemu možeš raditi sve što hoćeš, ima na tisuće besplatnih aplikacija u kojima ćeš uživati. Evo moja topla preporuka.

Ako ne bi iPhone onda kupi HTC Desire, isto odličan mobitel.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 13:39 (Spyware).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Spyware kaže...

Pričekaj novi iPhone 4. Ja imam iPhone 3G i prezadovoljan sam. Na njemu možeš raditi sve što hoćeš, ima na tisuće besplatnih aplikacija u kojima ćeš uživati. Evo moja topla preporuka.

Ako ne bi iPhone onda kupi HTC Desire, isto odličan mobitel.

+1

P.S. čemu averzija? to ne kužim, uzmeš što je dobro.

Apple rulz!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 15:22 (power_user).
15 godina
neaktivan

nemam pojma odbija me i-phone od samoga pocetka.. mozda zato jer se oko mene kupovao i-phone jer je lijep i u trendu a ne zbog funkcija koje pruza.. i zapravo ja nisam pratio evolcuiju pa neznam sta ce pruzat 4orka.. ali isao mi je na zivce apple sto te prakticki prisiljavao na jailbreak..

a nemam pojma, nebi rekao za sebe da sam snob, ali ne zelim ga jer ga danas svi imaju ili ga zele imati.. neda mi se u taj kos..

koliko ce se kretati ta 4rka cijenovno sta mislite?

16 godina

ko 3gs(cijena)

Apple rulz!!!
15 godina
neaktivan

sad brijem da bi si mozda uzeo SE u5 vivaz.. steta samo sto nije android..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice