Ovako iam xperiu X1 vec predugo i sada bi mijenjao mobitel.. nadam se da cu uspjet prodat xperiu ako ne pustit cu je u rezervi..
sada sam u totalnoj nedoumici, imao sam jedno 2-3 tjedna fore radi nokiu6700 od starog i zapravo mogu reci da sam uzivao u tom mobitelu.. totalno osvjezenje.. mislio sam da ja mogu s mobitelima ici samo dalje i kompliciranije kad tamo otkrica uzivao sam u jednostavnom mobitelu.. uzivao sam u tipkama.. uzivao sam sto mi ne treba stylus.. uzivao sam u toj izravnosti.. u dobroj kameri itd..
zvao me lik iz t mobilea, isteko mi ugovor prije par mjeseci.. on mene nagovara da uzmem x10 mini , dosao bi me uz neko produljenje ugovora 1200kn .. ali neznam to mi se cini mozda malo zenski mobitel.. nisam ga probao..
ja bi da je mobitel brzi i izravniji od xperie, da je laksi i da nije tako glomazan, da ima bolju kameru. da hocu da ima ful dobru i brzu kameru. volio bi zadrzat povezivost koju ima xperia.
onaj u5 vivaz mozda? ali mi je malo skup
cijena pa da s nekom tarifom ala tarifa za sve200 ili i150 da mi dodje do 1500kn uz produljenje ugovora....