Prelazak sa 3.0 na 4.1 iOS na 3G

poruka: 4
|
čitano: 1.066
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Koje su posljedice ovog prelaska, hoce li biti umanjene performanse ovog mobitela (iPhone 3G, ne 3GS ili druge verzije)?

Hoce li se moci odblock-irati, tako da se moze koristiti BiH kartica? Ako ne, kad ce se moci?

Moze li se sa 4.1 spustiti na neku od 3.x verzija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ak ga sam updateas, nes imat neke mogucnosti ko multitasking. Jedino jailbreak al ce ti onda spor biti. Pogle malo youtube. Nemam iphone pa neznam ostalo.
GENERATION 18: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Prelazak sa 3.0 na 4.1 iOS na 3G
Mentalist kaže...

Koje su posljedice ovog prelaska, hoce li biti umanjene performanse ovog mobitela (iPhone 3G, ne 3GS ili druge verzije)?

Hoce li se moci odblock-irati, tako da se moze koristiti BiH kartica? Ako ne, kad ce se moci?

Moze li se sa 4.1 spustiti na neku od 3.x verzija?

Edit: krivo sam pročitao da se radi o 3gs. 

3g radi sporije na 4.x OS. I nema multitasking i još neke opcije koje imaju 3gs i 4. 

Koristio sam 3g samo na 4.0.1, ali navodno je sa 4.1 poboljšana brzina otvaranja aplikacija i skrolanja i slično.

Što se tiče unlock-a (stavljanje kartice bilo kojeg operatera), on još nije dostupan i ne zna se kad će. Navodno nakon što izađe update na 4.2. 

Sa 4.1 se može spustiti na 3.x verziju ako imaš sačuvan SHSH. 

Pošto je taj mobitel bio i prije jailbreak-an  unlock-an, mislim da je SHSH automatski sačuvan. Ali u to nisam 100% siguran. 

Dakle, najvjerojatnije ćeš moći spustiti na 3.x verziju

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 18:52 (Tomo Yoda).
16 godina
protjeran

Hvala svima na pomoci, prodati cu racunar i svoj mobitel, njemu cu platiti iPhone.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice