Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.038
|
čitano: 12.524.476
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
MARKOZD15 kaže...

Za 1700kn se kupuje G2 ili Z1, nikakav S4 Mini il M2 il slična low end s*anja

Tebi je s4 mini low end jel pa pogledaj na net malo specifikacije moze cak pokrenut i san andreas igru koja je bas zahtjevna a za m2 se slazem on je vec low end

14 godina
odjavljen
Pomoć pri odabiru mobitela

Ti si meni nekad baš smiješan, bez uvrede ok? Ne da znam što je S4 Mini nego ga servisiram, za S4 Mini se ne isplati ni za 1300Kn pored N4 i XZ

10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Tako je...nexus i z su avioni...čak i s3obican s4 mini je u rangu s2(sad ga malo karikiram) ugl g2 all the way ako bas mora bit samsung onda s4 veliki...al g2 ili z1 pa cak i stari z su fluidniji:)

13 godina
neaktivan

Imam osjecaj da vamo mnogi ne traze pomoc vec se samo hoce pravit pametni.

rodjo ako trazis vec savjet, primi ga, a ako se ne slazes, pa nitko te na nista ne sili. Kupi si sto zelis i tjt

7 0 hvala 0
13 godina

Rekao sam da se necu svadati ali... S4 mini. Bah...

S4 mini san andreas da pokrece. Da u 4fps. I m2 low end naspram s4 mini. Osim sto ima quadcore procesor dok s4 mini istu verziju samo dualcore. I oces radje igrat san andreas na 4.3 inca ili 4.8?

Stefo molim te, ćuti

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav! Molio bih vas preporuku mobitela, cijena do nekih max 700kn, ali zapravo što jeftinije. Koristio bi se uz osnovne stvari samo za viber, whatssapp i internet, dakle nikakve prezahtjevne radnje niti igrice. Može i preko njuškala al da ima garanciju. Hvala!

0 0 hvala 0
12 godina

Koja si mreža?

Imas u vipu preko web shopa za 699kn lumiu 535 

http://webshop.vipnet.hr/vipme/vipme-kompleti/Vipme-komplet-Microsoft-Lumia-535-bijela/11379

12 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Koja si mreža?

Imas u vipu preko web shopa za 699kn lumiu 535 

http://webshop.vipnet.hr/vipme/vipme-kompleti/Vipme-komplet-Microsoft-Lumia-535-bijela/11379

T-mobile ili Tele2, Vip mi ne paše :) a koliko se kreću cijene dekodiranja?

12 godina

Od 50 kn nadalje koliko vidim po njuškalu zavisi do modela, a mozda ti vip moze otkljucati na sve mreze ako podneseš zahtjev?

Ne znam neka se netko iskusniji javi u vezi otključavanja...

13 godina
neaktivan

Evo ja mogu kupit ili Xperia U ili Xperia Arc S za 350kn

Koje je vase misljenje,koji je bolji i zasto

It's not about the money...It's about sending a message
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Možeš jer si platio mob za cash tj nemaš obavezu prema njima :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

To si napisao ovo u vezi kupovine u vipu i dekodiranja kod njih? To se može zatražiti? Besplatno?

13 godina
neaktivan

Planiram uzet mobitel i zanima koji bi mob bio best buy tj. da ima najbolji omjer uloženo/dobiveno. U cijenovnom segmentu g2/g3/s4/s5 i slično, naravno što jeftinije to bolje :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
kenan.M kaže...

Planiram uzet mobitel i zanima koji bi mob bio best buy tj. da ima najbolji omjer uloženo/dobiveno. U cijenovnom segmentu g2/g3/s4/s5 i slično, naravno što jeftinije to bolje :D

G2 je najisplativiji.. Ili pak Z2

13 godina
roby27 kaže...

To si napisao ovo u vezi kupovine u vipu i dekodiranja kod njih? To se može zatražiti? Besplatno?

Dap, dođeš u poslovnicu sa računom i MORAJU po zakonu otključati mob

16 godina

Zna neko gdje mogu naručiti Samsung A3 duos?surfam po internetu i jedino ima mobilnishop.com ali isporučuju samo na teritoriju istočnih susjeda?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
roby27 kaže...

Dap, dođeš u poslovnicu sa računom i MORAJU po zakonu otključati mob

Da, ali ako sam dobro shvatio, ako uzmeš mobitel na bonove onda nakon godine dana, a na pretplatu kada ti istekne ugovor ti moraju otključati ako podneseš zahtjev... http://www.vipnet.hr/article/-/journal_content/56_INSTANCE_1Gce/10307706/10337909

12 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Ne znam neka se netko iskusniji javi u vezi otključavanja...

Svi operateri u HR, kada prođe 1 godina od kupovine uređaja u paketu s brojem na bonove ili 2 godine nakon potpisivanja pretpl. ugovora (ili 1 godinu, ukoliko je kraći ugovor) moraju, ukoliko korisnik od njih to zatraži, besplatno ustupiti kod za "otključavanje" uređaja. Treba predočiti uređaj te RAČUN ili ovjereni garancijski list i sačekati.

Simple as that :) .

13 godina

Prije par mj kupio frend lg l70 u vipu i otkljuco ga besplatno odmah. Tj dao zahtjev za unlock odmah i za 3 dana otkljucali mob

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Neznam vise ni sam koji tel da uzmem ,ajde sad vi meni preporucite neki ali da nije veci on 4.8 incha do jedno 1500 kn nije bitno dali je nov ili polovan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

oko 1500 možes na njuski naci rabljenog z1 compact, te ispod 4.8" def najbolji mob za te novce

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav svima.

Trebao bih preporuku mobitela cijene do 1800kn. Uvjet je da je novi i iz trgovine, ne preko njuskala...

Koji su najbolji za ovu cijenu, sta mi preporucate?

Hvala svima

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ma puno mi je z1 neki malo jeftiniji od njega bi sta je bolje galaxy s3,s4mini ili sony xperia m2 ili neki huawei koji vi preporucite

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
stefosrb kaže...

Ma puno mi je z1 neki malo jeftiniji od njega bi sta je bolje galaxy s3,s4mini ili sony xperia m2 ili neki huawei koji vi preporucite

bio si napisao do 1500kn, a vjerujem da se on za te novce na njuski rabljeni može naci,,a ovi navedeni svi dosta losiji mobiteli od njega 

edit= ja isto budala, nasjednem na tipa koji preporucuje gs4 mini i sl 

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2015 15:54 (MSN).
14 godina
odjavljen
stefosrb kaže...

s4 mini to je dobar telefon igra san andreas bez problema na njemu pogledaj specifikacije na internetu

12 godina
neaktivan
stefosrb kaže...

Probaj naci xperiu z1 compact kao sto ti je i kolega predlozio,do 1500kn nema sanse da nađeš nešto bolje i da je ekran ispod 4,8"...

10 godina
neaktivan

Jesam reko ali ipak oko 1300 kn kod mene vamo je i skuplji z1 

0 2 hvala 0
15 godina

Što mislite o meanIT Promise MQ512? Malo košta, a čini se solidan. Nije za mene, nego za kolegicu. Samo novi uređaji dolaze u obzir. Budžet tako 1200-1500.

Koliko je pouzdan?

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Za te pare novi Xiaomi note 4g, Asus Zenfone 5, taj mean It ne vrijedi te novce ima sigurno puno boljih moba za te novce
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
Patrick_cro kaže...
Za te pare novi Xiaomi note 4g, Asus Zenfone 5, taj mean It ne vrijedi te novce ima sigurno puno boljih moba za te novce

Xiaomi joj se sviđa. Ima li još što vrijedno gledanja?

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice