Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 39.691
|
čitano: 12.167.546
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
PederusaMirkaFilipovica kaže...

S21! FE je Dobar mobitel, ali me strah da ce brzo ostati bez zakrpa od strane Samsunga poradi starosti. Ili se varam?

Motorola Edge 40 mi se cini jako dobrom, iako nisu bas naj naj sa softverskom posrskom.

Nord 3 , ne znam da li bih opet OnePlusa, ali kuzim logiku.

Imao sam s21 fe, ne bih ga opet htio.. Tu i tam se zna usporit, malo se grije, ne tak jako ko pixel al osjeti se i ono punjenje 25w je kriminalno.

Nord 3 je od svega toga najposteniji mobitel za te novce

2 godine
Pomoć pri odabiru mobitela

Znaci OnePlus Nord 3 ili Motorola Edge 40

0 0 hvala 0
4 godine
Honor 90?
Moj PC  
2 0 hvala 0
2 godine
Cncrokaj kaže...
Honor 90?

Svakako dobar izbor, ali, ne mogu im oprostit taj mono zvucnik u tom rangu. Jednostavno, ne...

14 godina

Koji od ova dva modela smatrate da je bolji za uzeti?

Jel ima šta bolje do 150€ max. Osoba koristi mobitel samo za wapp, pozive i surfanje.

0 Samsung A04
4 Motorolga G31
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
neaktivan

Evo, meni preporucili Moto g52 ili g32

150 e + 10 ili 18 eura, 

Misli. Da ja danas idem po 32, nisam nasla niata bolje, za slicnu uporabu plus malo fotkanja.

Ovaj samsung mislim da stvarno nije nesto, a i cula sam dosta losega o tim pocetnim najjeftinijim modelima samsunga. Rijetko koga zadovolje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.9.2023 12:11 (Muscaria).
6 godina
Muscaria kaže...

150 e + 10 ili 18 eura, 

Misli. Da ja danas idem po 32, nisam nasla niata bolje, za slicnu uporabu plus malo fotkanja.

Ovaj samsung mislim da stvarno nije nesto, a i cula sam dosta losega o tim pocetnim najjeftinijim modelima samsunga. Rijetko koga zadovolje.

Zato sto ocekuju da a32 radi kao s23.... JEr sve je to isto.... ;)

6 godina
Muscaria kaže...

150 e + 10 ili 18 eura, X

Pogledaj si Oneplus Nord CE 3, baziran je na 782G SoC-u pa mislim da će biti full brz, kamera snima u 4K@30 šta je dovoljno i BT podržava Apt-X za razliku od tog Galaxya A32 sa truljavim MTK-om, kamerom koja može snimat max u FHD i zastarjelog BT-a 5.0 bez Apt-X Samo ne gledaj model crne boje jer ružno izgleda

Inače specifikacije sam našo na GSM Areni koja vjerovatno nema na testu modele za EU tržište, već samo US, no svakako Googlaj pa ćeš naći koristan info

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.9.2023 12:53 (Vavoom).
2 godine
neaktivan

Nord ce3 je 100 eura skuplji

A rijec je o motoroli moto g32, ne samsungu bila ovdje.  Svi slicno zvuce nazivi.

14 godina

između ova 2 koja si ponudio, bolji izbor je motorola.

Tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi!

2 0 hvala 0
6 godina
Muscaria kaže...

A rijec je o motoroli moto g32, ne samsungu bila ovdje.  Svi slicno zvuce nazivi.

E sad, taj G32 ima malo lošiji SoC (Snapdragon 680) i slabiju kameru, ali mislim da ti to ne škodi (vjerovatno imaš slabiji vid, pa i ne vidiš razlike), tako da ti mogu reći - kupuj!

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.9.2023 14:33 (Vavoom).
14 godina

Hvala svima na pomoći. Odlučio sam se ipak za moto G31 4/64 jer sam ga uspio naći za 115€.

E sad me zanima, šta je trenutno best buy (omjer uloženog i dobivenog) a da ima 8gb RAMa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Daj neki max. budžet za taj "best buy" i malo više detalja, osim da ima 8gb rama. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.9.2023 16:27 (hardcoree).

0 0 hvala 0
15 godina
Treba izbjegavati Samsung u nižoj klasi. Nemaju ništa pametno. Tek s A54 počinje dobro. Motorola ima G52 i G72 i po meni najbolje od njih u zadnje dvije godine. Magic 5 Lite nije loš, ali malo skuplji. Ko voli Xiaomi, ima Redmi Note 12 Pro. Pala je cijena na oko 240€....
A opet na oglasnicima se nađe A52s s garancijom za 150€. Kud ćeš bolje...
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina

Meni se i A34 čini ok.  

1 0 hvala 0
14 godina

Kad i jest. Skoro pa ništa lošiji od A54

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Zaboravio na njega....

Moj PC  
1 0 hvala 0
2 godine
neaktivan
Vavoom kaže...
Muscaria kaže...

E sad, taj G32 ima malo lošiji SoC (Snapdragon 680) i slabiju kameru, ali mislim da ti to ne škodi (vjerovatno imaš slabiji vid, pa i ne vidiš razlike), tako da ti mogu reći - kupuj!

Za 150 eura ne nadoh bolje, da je 6/128

Starija osoba, nit joj je do igrica, nit bas vidi detalje kamere. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.9.2023 21:58 (Muscaria).
14 godina
hardcoree kaže...

Daj neki max. budžet za taj "best buy" i malo više detalja, osim da ima 8gb rama. 

250€

Vidim da se za te pare, čak manje (210€) može nabaviti Redmi Note 12 8/128. Al ne znam ima li išta bolje...

14 godina
neaktivan

Ako nekom može pomoći, malo mojih misli i što sam kupio:

OnePlus Nord 3 koliko vidim ima dosta problema s pregrijavanjem i shitno optimiziranom baterijom (cca 5-6 SoT). Razmatrao sam ga jer se da besplatno naručiti za MSRP sa njihove stranice i ima super specifikacije. No, tako je kako je, za sad se definitivno ne isplati po svemu pročitanom.

Poco F5 je best buy ako ga nađete za oko MSRP, ali vjerojatno čete se zezati s MIUI. Dobra vijest je da se (če se?) lako moći flashati custom ROM. Uz to, ima SD slot, 3.5mm jack i super performanse.

Ja sam osobno uzeo 8/256 A34. A34 ima efikasniji chip od A54 koji je zanemarivo slabiji=ima bolju bateriju za slične performanse i nižu cijenu. Također, ima 4/5 g. updateova, te se da fino debloatati s ADB.

Najbolje kupiti na eKupi ako još traje akcija, ja sam svoj uzeo za 330 Eura.

Inače, da mi trebaju takve performanse i da imam dovoljno novaca da mi gubitak nije problem, kupio bih S23.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.9.2023 13:16 (DxMzMx).

0 0 hvala 0
10 godina

Nisam znao ovo za Oneplus 3. Uf. A nišanio sam ga.

Izgleda da će mi riknuti ekran na s10lite i totalno se gubim šta kupiti. Znam preporučiti svima osim sebi. Ekran nebi smio biti puno manji od sadašnjeg (6,7"), baterija nikako slabija, poželjno jača. Ravan ekran obavezno, stereo zvučnici, kamera šta bude bude, procesor na razini sadašnjeg, poželjno jači. 

Xiaomi ne dolazi u obzir, honor isto ne. Najradije bi ostao na samsungu, a onda mi je opcija A34, s23+ koji je skup i još mrvu manji ekran, ultra bi bila zakon, ali bolesno skupa. 

Realme gt2 pro? A52s sa oglasnika? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.9.2023 13:51 (hardcoree).

0 0 hvala 0
14 godina

a52s ima 6.5" ekran, ako ti je to prihvatljivo onda uzmi a54 koji ima 6.4".

0 0 hvala 0
14 godina

A kakav je to problem zagrijavanja Nord 3? 

Ako je bazirano prema stres testu na benchmarku onda lol ako je nekome to kriterij. 

I baterija? Gdje je tu problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Apachy kaže...

a52s ima 6.5" ekran, ako ti je to prihvatljivo onda uzmi a54 koji ima 6.4".

A52s i njegovih 6,5" sam gledao kao nešto što bi možda progutao, A54 mi je baš nekako mali.

Mama mi ima A52s, a tata A54 pa sam stavio svojeg pored njih. Direktna usporedba. Najradije bi ipak veće od oba. Čekati ću još neki test/recenziju  Norda 3, pogledati neki oneplus  ili Realme tipa gt2 pro i neo 3t (gdje je nestao?) ili uzeti s23+ i to je to.

Čekao bi da ultri padne cijena, ali mislim da mi mobitel neće izdržati toliko. 

Ostali javite slobodno ako imate još ideja. Baterija i ekran/  fluidnost i što manje bugova su prioriteti. Kamera nebitna, ali ako naleti ok, super. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.9.2023 15:29 (hardcoree).
14 godina

Imam ga oko mjesec i pol (uzeo čim je izašao), kod mene nema ama baš nikakvog zagrijavanja, a baterija izdrži 2 dana normalnog korištenja. Mizerno se igram na njemu doduše, ali sve drugo trpi bez beda. Da sad opet kupujem, uzeo bih isto.

The most interesting information comes from children, for they tell all they know and then stop.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.9.2023 16:11 (Arto).
15 godina
Nord 3 nema probleme s pregrijavanjem osim ako se vrti benchmark ili neke zahtjevne igre. Taj proc je čudovište...Mene više brine što neki primjerci imaju zelenu crtu na ekranu pa se mora mijenjati. Zbog toga je rizično kupiti na Aliju i zezat se sa slanjem u Kinu...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
DxMzMx kaže...

OnePlus Nord 3 koliko vidim ima dosta problema s pregrijavanjem i shitno optimiziranom baterijom (cca 5-6 SoT). Razmatrao sam ga jer se da besplatno naručiti za MSRP sa njihove stranice i ima super specifikacije. No, tako je kako je, za sad se definitivno ne isplati po svemu pročitanom.

Poco F5 je best buy ako ga nađete za oko MSRP, ali vjerojatno čete se zezati s MIUI. Dobra vijest je da se (če se?) lako moći flashati custom ROM. Uz to, ima SD slot, 3.5mm jack i super performanse.

Ja sam osobno uzeo 8/256 A34. A34 ima efikasniji chip od A54 koji je zanemarivo slabiji=ima bolju bateriju za slične performanse i nižu cijenu. Također, ima 4/5 g. updateova, te se da fino debloatati s ADB.

Inače, da mi trebaju takve performanse i da imam dovoljno novaca da mi gubitak nije problem, kupio bih S23.

Trebaš kupiti S23 ili bilo koji S jer su to oduvijek najbolji mobiteli sa najmanje kvarova. Kakav OnePlus, odlične performanse u shit mobitelu pa na kraju imaš kvarove. Nije stvar mobitela uvijek u performansama nego u tome koliko će taj mobitel biti top, jedan s10 od Samsunga je top i danas za sve što ti treba i da si ga kupio prije 5 godina ne bi imao kvarova ni danas na njemu - primjer samo.

13 godina

Kakav Sh!t take, nedostajao mi je forum 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
crocro23 kaže...
DxMzMx kaže...

Trebaš kupiti S23 ili bilo koji S jer su to oduvijek najbolji mobiteli sa najmanje kvarova. Kakav OnePlus, odlične performanse u shit mobitelu pa na kraju imaš kvarove. Nije stvar mobitela uvijek u performansama nego u tome koliko će taj mobitel biti top, jedan s10 od Samsunga je top i danas za sve što ti treba i da si ga kupio prije 5 godina ne bi imao kvarova ni danas na njemu - primjer samo.

A mi koji nećemo Samsung?

14 godina

onda kupiš kineza i uvjeravaš sebe i druge kako si dobro prošao.

5 6 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice