Kupujem mob, eto, pala odluka za nesto sa TSom, citao sam dosta o Nokiji i G1... Dvoumim se, Nokia je Symbian, znam da ce biti hrpa programa za njega, al G1 ne zaostaje... TS je bolji kod G1, ima fizicku tipkovnicu al je zato malo glomazniji od Nokie. Cijenom su tu negdje, govori se da ce G1 u RH potkraj veljače, al onda je već najavljen i G2...
Sto vi mislite?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam ti oba uređaja!
I po meni ti je G1 bolji telefon!
po ćemu to mislis? Ok, TS je bolji, nije rezistivni... Al kod nas ga nema jos, a 3200 kn (oglasnik) mi je glupo davati a znam da bude za koji mjesec jeftiniji, a moram si sad kupiti neki mob. Osim ak ti ne prodaješ..
Ha, ha, ha..
Bi mi mogao opisati malo koji ti je bolji za koristenje i zasto? Nokia ima dosta bugova, citam... A G1 je malo veći od 5800XM...
meni je nokia super, cak i stare java aplikacije super izgledaju uz virtuelnu tastaturu, navikao sam i na tipkanje na full querty, opera mini radi ko san, worldmate, mobygenie, quickoffice, sve pet
ja bi uzeo G1; meni jako puno znači tipkovnica na mobitelu, a touchscreen tipkovnica nije niti blizu pravoj (doduše probao sam ih samo na iphonu, jednom GPSu, i još nekom mobitelu) ali za pisanje baš i nisu najbolje... a opet nije ni nokia loša, ako ti puna tipkovnica nije važna, i želiš projveren OS , uzmi nokiu... imho, teška odluka....
Raz****** der****
treba mi tipkovnica, al mislim da bi se snasao na Nokiji. Malo me muci kaj jos G1 nema u RH, a citao sam da se pojavio otkljucani G1 za 399 dolara, a tu ga nema ispod 3000 kn, to necu dati pa da se za 2 mj. tucem po glavi. G1 ima bolji touch, iako je veci malo... Korisnici 5800 XM, e vam je touch dovoljno osjetljiv ili se treba bas jace stisnuti?
Ja si mislim uzet nokiu xpress music 5800 i zanima me kad to čudo dolazi do nas i koliko ce otprilike kostat?
čovječe di živiš? imaš ga već cca. tjedan dva legalno za kupiti kod nas u Mobisu za 3100Kn.
Jesi li razmišljao o sony ericsson xperia X1? imaš tikovnicu vrlo jednostavnu za korištenje, brza je i sve...
čovječe di živiš? imaš ga već cca. tjedan dva legalno za kupiti kod nas u Mobisu za 3100Kn.
Jesi li razmišljao o sony ericsson xperia X1? imaš tikovnicu vrlo jednostavnu za korištenje, brza je i sve...
Mislim da cu opet prec na tele 2, jeftinije cijene, signal mozda malo losiji i to je to.
ma kakava xperia, WM mi nikako ne leži... Sad ne znam, e bude Nokia dosla u T mobile ili Vip, onda ce pojeftiniti, vjerujem... A kad će kaj G1 kod nas, pa da vidimo...