Pitanje - mobicom, mobicentar, mobitehnologija i s

poruka: 5
|
čitano: 2.567
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav

Ovako zanima me kako funkcioniraju sve te nazovi trvrtke na njuškalu? Tipa ovih gore u naslovu. Vidim da su im pretežno mobiteli dosta jeftiniji a opet novi i zapakirani. U pravilu nude garanciju ali bez računa, naravno ne vrijedi za sve tako. Većina ih nudi garanciju do godine dana. Dali je u pitanju kakav šverc, uvoz ili tome slično? 

Naravno, zanima me radi kupnje, konkretno Note 2, a vrlo ga malo oglasa ljudi koji ga nude iz t-coma ili vipa na dvije godine garancije. Osjećao bih se sigurnije kad bih kupio uređaj koji je kupljen od t-coma, vipa, tele2 i sl. sa računom i garancijom. 

Znam da je bilo već sličnih pitanja po različitim threadovima al nek sve bude na jednom mjestu, ako sam previdio negdje nešto ispričavam se unaprijed.

Također, molim lijepo iskustva, da li je tko kupovao od istih i sl. Ima ih dosta na njuškalu pa neću sve nabrajati. 

Također, vjerojatno među njima postoji kakav mućak (gov...nar) pa bih volio da ga ovdje i prokažemo...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Baš nitko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zanima me jesu li orginalni mobiteli u tim oglasima?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Pitanje - mobicom, mobicentar, mobitehnologija
Ja sam siguran da su orginali, sto se tice garancija i ostalih stvari o tome neznam ali navodno po povoljnijoj cijeni kupuju izvana (bez carine) pa prodaju kod nas.
14 godina
neaktivan
Re: Pitanje - mobicom, mobicentar, mobitehnologija
Robilad kaže...
Ja sam siguran da su orginali, sto se tice garancija i ostalih stvari o tome neznam ali navodno po povoljnijoj cijeni kupuju izvana (bez carine) pa prodaju kod nas.

Da oni u jednu ruju švercaju mobove.
Kupe vani i preprodaju kod nas.

Neznam se potpisat..xDD
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice