Htio bih si kupiti phablet,pa me zanima,koliko dođe najjeftiniji u hr?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najjeftiniji. Ili najpovoljniji, a da ipak nešto vrijedi?
Prvi na koje bi ja išao je Note 1 ili Note 2. Sve ispod toga ne vrijedi ni gledati.
Najjeftiniji, ili najpovoljniji, a da ipak nešto vrijedi?
Prvi na koje bi ja išao je Note 1 ili Note 2. Sve ispod toga ne vrijedi ni gledati.
Jeftiniji.
Zopo p990. No onda moras naruciti iz EU negdje. Ali bih ipak poslusao savjet koji si dobio ranije. Idi na Note seriju. Jer sta ce ti ogroman ekran bez nekih dodatnih funkcionalnosti?
Zopo p990. No onda moras naruciti iz EU negdje. Ali bih ipak poslusao savjet koji si dobio ranije. Idi na Note seriju. Jer sta ce ti ogroman ekran bez nekih dodatnih funkcionalnosti?
Bilo bi mi dosta samo da ga mogu rootati do besvijesti.I da mogu gledati filmove.
Kakva je možebitna situacija, uz novi ili produžetak ugovora, pa na 12 rata Note 3 je negdje 3598.00 kuna ako sam dobro zapamtio cijenu.
Što se tiče Note i Note2, kod njih bi trebala/mogla situacija biti i bolja, povoljnija, makar, čini mi se da Note ima samo u TELE2, nisam ziher da ga ima kod drugih operatera ili u slobodnoj prodaji!

Kakva je možebitna situacija, uz novi ili produžetak ugovora, pa na 12 rata Note 3 je negdje 3598.00 kuna ako sam dobro zapamtio cijenu.
Što se tiče Note i Note2, kod njih bi trebala/mogla situacija biti i bolja, povoljnija, makar, čini mi se da Note ima samo u TELE2, nisam ziher da ga ima kod drugih operatera ili u slobodnoj prodaji!
Yup, u pravu si. Evo linka:
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/samsung-n7000-galaxy-note-white/d398/?typid=1#txt
Inace, kod teletine mobiteli su otkljucani i nisu brandirani.
Uz ugovor još toliko platit?
Da je 1000 kn još bi razmislio...
Uzeo samsung galaxy mega za 2700 u hm. Vise nego zadovoljan