Par pitanja o iPhone-u

poruka: 58
|
čitano: 9.060
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Par pitanja o iPhone-u
master4games kaže...

samo je zeznuto kad nema Bluetooth :(

Imaš aplikaciju za bluetooth, kad ga jailbrakeaš. 

Do what you want cause a pirate is free.
15 godina
master4games kaže...

a kaj ce ti bluetooth...to je bilo neko vrjeme in...sad sve mozes nabavit prek interneta

★★★★★
15 godina
sirka666 kaže...
master4games kaže...

Imaš aplikaciju za bluetooth, kad ga jailbrakeaš. 

da..koliko se sjecam zove se nes iBlua ili iBlue

★★★★★
15 godina
FiCoO kaže...

iBluenova {#}

15 godina
Ibluenova a sad je izasla celeste se zove mislim da radi na 4.2.1
Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
15 godina
sirka666 kaže...
FiCoO kaže...

iBluenova {#}

e da..sjecam se da je bilo na kraju a {#}

★★★★★
15 godina
neaktivan
Par pitanja o iPhone-u

Može li mi itko pojednostavljeno objasniti kaj je to Jailbreak i jel to legalno?

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
master4games kaže...

Može li mi itko pojednostavljeno objasniti kaj je to Jailbreak i jel to legalno?

Jel ti stvarno bitno jeli legalno ili ne?

To ti je otključavanje mobitela, ali ne u smislu da radi na sve operatere nego da svakakve aplikacije i modifikacije možeš radit sa njim.

15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
master4games kaže...

Jel ti stvarno bitno jeli legalno ili ne?

To ti je otključavanje mobitela, ali ne u smislu da radi na sve operatere nego da svakakve aplikacije i modifikacije možeš radit sa njim.

Meni je,znam da će zvučati čudno,ali ja sam "pomalo" protiv piratstva....

15 godina
neaktivan
Par pitanja o iPhone-u

skines redsn0w ustekas iphone u komp i kliknes jailbreak i to je to, onda ti instalira cydiu i prek toga skidas druge program kojih nema u app storu, tipa razlicite teme, kostumizacije, funkcionalne softvere, npr da se moze koristit kao usb disk, sim unlock bluetooth share itd...

uglavnom u cydii su ti applikacije koje su odbijene od apple-a da budu u app storu

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 22:07 (Check).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
master4games kaže...

Koliko znan po zadnjim vijestima u americi je legalan jailbreak, u hrv mislin da još nije. To je sve dvojbeno, pošto jailbreakom možeš instalirat neke custom aplikacije koje ne prođu appleovu kontrolu pa stoga ne mogu na iTunes.

Također možeš radit neke tweakove sa mobitelom, npr video snimanje na iphone 3G.

Tako da ne mora nužno bit jailbreak=piratstvo...ali na tebi je da odlučiš... moraš znat da kasnije i možeš maknit jailbreak, samo snimiš orginal appleov softver na iphone i mob ti nije jailbrakean.

17 godina
neaktivan
Check kaže...

skines redsn0w ustekas iphone u komp i kliknes jailbreak i to je to, onda ti instalira cydiu i prek toga skidas druge program kojih nema u app storu, tipa razlicite teme, kostumizacije, funkcionalne softvere, npr da se moze koristit kao usb disk, sim unlock bluetooth share itd...

uglavnom u cydii su ti applikacije koje su odbijene od apple-a da budu u app storu

Također treba napomenuti da su to legalne aplikacije...

No naravno, onaj tko želi ilegalno ima i toga na raspolaganju... Samo treba u Cydiju dodati prave repozitorije koji drže takve aplikacije ili/i instalirati Installous (za piratske appove s App Storea)

Potpis ;)
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
master4games kaže...

Koliko znan po zadnjim vijestima u americi je legalan jailbreak, u hrv mislin da još nije. To je sve dvojbeno, pošto jailbreakom možeš instalirat neke custom aplikacije koje ne prođu appleovu kontrolu pa stoga ne mogu na iTunes.

Također možeš radit neke tweakove sa mobitelom, npr video snimanje na iphone 3G.

Tako da ne mora nužno bit jailbreak=piratstvo...ali na tebi je da odlučiš... moraš znat da kasnije i možeš maknit jailbreak, samo snimiš orginal appleov softver na iphone i mob ti nije jailbrakean.

Znači,treba samo updateati na novi softver?

15 godina
master4games kaže...

Znači,treba samo updateati na novi softver?

Da.

Ubiti nije update nego restore. Restore briše sve šta je bilo na njemu, skupa sa jailbrakeon.

15 godina
Da i akp budes radio jailbrake moras pogledati verziju softa zato sto nije jedan jailbrake za sve!
15 godina
neaktivan
Par pitanja o iPhone-u

Ionako neću raditi JailBreak....samo što je šteta što apple nije odmah uvrstio bluetooh....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Imas bluetooth ali ne za slanje podatak posto apple to smatra zastarjelim i ja se slazem to skoro nitko nekoristi vise
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
Imas bluetooth ali ne za slanje podatak posto apple to smatra zastarjelim i ja se slazem to skoro nitko nekoristi vise

A kako se onda razmjenjuju slike,muzika,videi i slično na iPhone-u...

15 godina
master4games kaže...

Mail.

Ofc nije samo mail, imaš dropbox...mislin da ima još načina al ovo mi prvo pada na pamet.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 23:24 (sirka666).
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
master4games kaže...

Mail.

Ofc nije samo mail, imaš dropbox...mislin da ima još načina al ovo mi prvo pada na pamet.

Al opet trebam platit' taj prijenos podataka pa mi je to isto kao i MMS....

15 godina
Par pitanja o iPhone-u

Pa ali ti misliš koristit iphone bez interneta?

Ja trenutno neman internet na njemu jer još nisan uzea bon ali iphone bez interneta nije ništa... ipod + pozivi... Uzmeš neki paket kod svoga operatera i surfaš lagano koliko te volja, odnosno koliko god prometa imaš.

Otkad koristin internet na mobitelu sms poruke uopće ne šaljem, poruke na facebooku mi stižu u realnom vremenu i isto mi je ko da san dobija sms (mobitel zvoni)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Par pitanja o iPhone-u

OK...a recite mi koliko bi trebao onda koštati otprilike iPhone 3GS 32 GB na Njuškalo tj. nekom oglasniku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hm...tesko je to reci oko 2000kn ali svaki 3gs je isti jedino koliko mjesta ima je razlika! Ja nesaljem podatke medusobno a ka mi zatreba posaljem ili primim mail-om mobitel mi je skoro stalno na wifi spojen tako da mi netreba dodatan paket jedino kad idem van grada na nekoliko dana!
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
Hm...tesko je to reci oko 2000kn ali svaki 3gs je isti jedino koliko mjesta ima je razlika! Ja nesaljem podatke medusobno a ka mi zatreba posaljem ili primim mail-om mobitel mi je skoro stalno na wifi spojen tako da mi netreba dodatan paket jedino kad idem van grada na nekoliko dana!

Hm,toliko ne mogu odvojiti jer kupujem Xbox 360 Slim 250 GB s Kinectom i igricom Kinect Adventures i Gold Membershipom pa ne mogu....a koliko bi trebao koštati iPhone 3G od 32 GB?

15 godina
neaktivan
TinJurk0 kaže...
master4games kaže...

Mislim si za mjesec dana kupiti iPhone 3G 8GB preko oglasa pa imam neka pitanja....nemojte,plizzzz,nemojte brisati temu ako već neka postoji....plizzzzzz....

Kada kupujem preko oglasa o čemu trebam voditi brigu...znači što ja trebam pitati prodavača da budem siguran da to nije nikakva laž jer taj iPhone 3g od 8gb-a košta 850-900 kn i star je malo više od godine dana.....jel to ok cijena za to što je to 3g i to što je 8gb-a.....

trebas ga pitat jel jailbrejkan, naravno na kojoj je mrezi, cjena je ok.. ali ti preporucam da dodas 300 kn i kupis 3gs.

dodam 300 kn?Pa to je taman 1400 kn,a ovi svi kažu da treba koštati oko 2000 kn...ne kužim vas uopče....koliko bi onda na kraju trebala cijena biti?

17 godina
neaktivan
master4games kaže...

Hm,toliko ne mogu odvojiti jer kupujem Xbox 360 Slim 250 GB s Kinectom i igricom Kinect Adventures i Gold Membershipom pa ne mogu....a koliko bi trebao koštati iPhone 3G od 32 GB?

Ne postoji iPhone 3G od 32 GB... Imaš 8 GB i 16 GB iPhone 3G modele... :)

Potpis ;)
15 godina
neaktivan
Danijel kaže...
master4games kaže...

Ne postoji iPhone 3G od 32 GB... Imaš 8 GB i 16 GB iPhone 3G modele... :)

Koliko onda košta iPhone 3G od 16 GB-a?

15 godina

gle oni kaze za iphone 3gs 32gb imas i od 8 i od 16 onaj od 16mozes naci za 1500kn siguran sam posto sam ja nasao nema dugo frendu jedino je bio bijeli!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice